Ναι ρε Βαγγέλη, αλλά άμα είσαι 40 χρόνων σαν τον Σωτήρη και το μόνο που ξέρεις είναι να βάζεις παραμάνες αντί ενός στοιχειωδους καρικωματος, δεν υπάρχει ελπίδα...
Και θέλει να αρχίσει και το πλέξιμο... Το μόνο που θα καταφέρει είναι να βγάλει κάνα μάτι με τις βελόνες... Γιατί εκτός από κουλός είναι και καγκουρας και δεν φοράει και εξοπλισμό...
Έχουμε βαρεθεί να τα λέμε...
Επειδη σε κανω παρεα ρε γερομπισμπικη και μου χεις φαει τα καλυτερα μου χρονια,σημαινει πως εγινα 40 χρονΩ ενω ειμαι μολις 35;Μπουμπουκακι ειμαι,κακτος θα γινω με σενα που μπλεξα,ασταδιαλα.....Μια φορα να με στηριξεις στις προσπαθειες μου,οοοοοοχι εκει.Παντα να με κατηγορας και να μη με αφηνεις να ανοιξω τα φτερα μου.Αλλα θα δεις εσυ,ευτηχως που υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ σαν τον ολντμαν που βοηθανε απλο κοσμο με τις γνωσεις τους και δημιουργουν προοπτικες και ονειρα σε κατατρεγμενους..
Here I am,on the road again.......
ο ολντμαν καλά κάνει και βοηθάει...άλλωστε , η εμπειρία του μετα από τόσα χρόνια αγωνιστικό αργαλειό είναι πολύτιμη..
και εσυ καλα κανεις και ρωτας και μαθαίνεις , αλλα δεν μπορώ να σε βλέπω χωρίς εξοπλισμό …ουτε εστω ένα γυαλί πρεσβυωπίας …μια δαχτυλήθρα…
σ αγαπαω βρε μουργο και δεν θελω να μου παθεις τιποτα..
Α τωρα μ'αγαπας;Ετσι κανουν αυτοι που αγαπανε;;Τελοσπαντων,δεν τους νοιαζουν τους ανθρωπους εδω τα προσωπικα μας.Ασε που εχουμε χαλασει τη ροη του θρεντακιου μ'αυτα και μ'αυτα και ζητω συγνωμη απ'ολους και ειδικα απο τον δημιουργο.Παρακαλω συνεχιστε.
Υ.Γ Εμεις θα τα πουμε σπιτι μετα τσιτσιε![]()
![]()
![]()
Here I am,on the road again.......
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τοξερα οτι δεν μπορω να εμπιστευω τους κρετινους...
Ρεεεε εδω είπαμε ότι σερβιρουμε τσαϊ και βουτήματα - κανονίστε την συμπεριφορά σας...!!!
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...