Τεό εσύ?![]()
Σε είδα τράνσαλπ να περνάς το "πορτοκαλο"κόκκινο και να εμβολίζεις το φιατ 500ράκι με την νέα οδηγό που ατυχώς ξεκίνησε κατευθείαν με το πράσινο στην νέα Φιλαδέλφεια.
Ευρύ σηκώθηκες ολόκληρος, αλλά βρε καμάρι μου, το κοριτσάκι έκλαιγε και έτρεμε από το σοκ.
Οι ΔΙΑΣ που έρχονταν και παρακολουθούσαν βέβαια, αφού σταμάτησαν τη κυκλοφορία, φαντάζομαι θα καταγράψουν το όλο σκηνικό σωστά και το κοριτσάκι δε θα βρει το μπελά του άδικα.
Τρέμω τι θα έβλεπε ο συνεπιβάτης γυιος μου αν δε φόραγες κράνος όμως ...
Σε είδα Sonone. Είσαι γουρλής ρε μπαγάσα! Πέτυχε η πατέντα με τον διακλαδωτήρα! Kίχ δεν έκανε το παλιόπραμα![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Σε ειδα ΚΤΜ 990 Πατρα , με ακραπες και χαζοανοιξαμε λιγο μετα την κορινθου , κανεις απο εδω; καλους δρομους παντως..
Σε ειδαμε παππού 80+ να ξεπαρκάρεις κ να φεύγεις με την πίσω δεξιά πόρτα ορθάνοιχτη.
Προλάβαμε κ σε σταματήσαμε πρίν πάρεις σβάρνα αμάξια, μηχανές,σκυλιά,γατιά και κανέναν άνθρωπο...
Το απογευματάκι κατά τις 5.30, Πειραιώς προς Αθηνών-Λαμίας
Ασπρο-ροζ gsxr, άσπρη-ροζ ενδυμασία, με πράσινο venum σακίδιο (και fighter, nice)
με ρώτησες που πέφτει η πλατεία Ρέντη, δεν ήξερα ελπίζω να βρήκες άκρη κοπέλια.
είσαι ωραία, κράτα τη φάση ψηλά
Σε είδα Γαύρε το πρωί στο λιμάνι με το θηρίο![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Σας βλέπω κάθε βράδυ (αρκετά μετά τα μεσάνυχτα) στους δρόμους και απορώ πως ζείτε ακόμα...
Σε είδα κοπελιά με το πράσινο Νίντζα (και το πλούσιο μαλλί να εξέχει του κράνους) στην εθνική οδό στο ύψος της Φιλαδέλφειας σήμερα το απόγευμα νωρίς (Μαρίζα εσύ ήσουν; )
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
σε ειδα να πεταγεσε απο το στενο....σε ειδα να πατας μπροστινο φρενο και να το χανεις...σε ειδα να πευτεις...ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ το κοr1.....το μηχανακι μου....ευτηχως δεν χτυπησες καταρχας,ευτηχως δεν με πεταξες κατω...δυστηχως μου εμβολισες το fairing μου,ευτηχως δεν εισαι μπουφος και τα βρηκαμε αμέσως..ΠΡΟΣΟΧΗ στα γαμωστενα ρε φιλε..και ΒΑΛΕ ΚΡΑΝΟΣ,δεν θα εισαι παντα τοσο τυχερος
Σε είδα ελληναρα πατριωτη !!....και μαγκα λεβέντη...να λες ποσο πατριώτης και ποσο Έλληνας είσαι ...μονο που όταν έφτασε η στιγμή να το δειξης ...προτιμησες να πάρεις τον Αλβανο εργατη για τα μερεμετια στο σπίτι σου .
ήταν άλλωστε και κάνα 15/20€ φτηνότερο....τοσο κοστίζε ο πατριωτισμός σου.....
επίσης βλέπω χιλιάδες από εσάς τους ελληναραδες να κατακλύζεται της γερμανικές φτηνιάρικες αλυσίδες καταστημάτων ....για να κερδίσετε 5/10/20€ που εάν ήσασταν πραγματικοί πατριώτες θα τα δίνατε σε ελληνικά προϊόντα και μαγαζιά...
τόσο κοστίζει ο πατριωτισμός....?
Σε είδα χτες τραγικέ τύπε με το κόκκινο αγροτικό χρέπι, μέσα τα 3 παιδιά σου και το ένα μάλιστα στα πόδια σου ήταν αυτό που οδηγούσε...
Σας είδα οσους τολμησατε -και εξακολουθειτε να τολματε- να βγείτε βολτα στην Παραλιακη με αυτοκίνητο, να τρωτε γερο μποτιλιαρισμα. Σημειωτόν απο Δελτα Φαλήρου μεχρι Γλυφαδα. Καλη τύχη
.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Καγκουρες Ζ να κανετε κοντρες μεσημεριατικα στη θεσ/νικη χωρις φαρους και να ειστε δημοσιος κινδυνος. Αλλα κοντρες οχι απλα ανοιγματα, ειδικα εσυ με το dosoduro, περνώντας με με 100 ενω πηγαινα με 40, μου ακουμπησες λιγο τον καθρεπτη. Ζ απο ζωα για τους συγκεκριμένους.