ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
Κάποιοι ΔΕΝ διάβασαν προσεκτικά και παρεξήγησαν τα γραφόμενα.
Έγραψα ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ στο παρόν πόστ.
ΑΠΛΑ-ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ πήρα αφορμή από τις παρατηρήσεις του αφροτουίν και επισήμανα μια τακτική που έχω δει κατα καιρούς να συμβαίνει σε ΑΛΛΑ πόστ, μερικά από τα οποία ξεκινάνε ένα σοβαρό θέμα και καταλήγουν σε χαζοχαρούμενες ανταλλαγές προσωπικών μηνυμάτων.
ΔΕΝ μίλησα για ιντερνετική κουλτούρα - δεν ξέρω τι είναι κιόλας αυτό - πιστεύω ότι την κουλτούρα του ο καθένας την κουβαλάει μαζί του σε όλες τις φάσεις της ζωής του.
ΔΕΝ μίλησα για σοβαρά η ασόβαρα άτομα, απλά νομίζω ότι κάθε πόστ ανάλογα το θέμα έχει μια κατεύθυνση που πρέπει να γίνεται σεβαστή, και στο κάτω-κάτω υπάρχουν τόσες κατηγορίες μηνυμάτων που καλύπτουν κάθε θέμα και επίπεδο.
ΔΕΝ υπέδειξα σε κανέναν τι να γράφει, που και πότε - ήμουνα πολύ προσεχτικός σε αυτό, ούτε χαρακτήρισα κανέναν "προβληματικό".
ΔΕΝ έκανα προσωπική επίθεση σε κανέναν, και αδυνατώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η τάση παρεξήγησης και γιατί με τέτοια ευκολία μερικοί παίρνουν ανάποδες.
Θα ήταν πολύ πιο εποικοδομητικό να ξεκίναγε μια κουβέντα γύρω από αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έγραψα και όχι κάποιοι να το πάρουν προσωπικά .
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ