Το οτι ολα πλεον καταλήγουν σε αντιπαραθεσεις να το κοιτάξετε ρε..κατι δεν παει καλα
Λεει καποιος τη γνωμη του και κολλαει καποιος αλλος εκει..ρε πες τη γνωμη σου και εσυ και ο αλλος και ο παρααλλος και τελος και ασε αυτον που ρωτησε να βγαλει πορισμα και αν θελει να σκαλωσει καπου..τωρα θα μου πεις πως θα χει ενδιαφέρων αν δεν ξεκατινιαστουμε..λεω ομως εγω τωρα![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Παντως πιστευω πως οι περισσοτεροι κανουν το λαθος να πιστευουν πως το μηχανακι ειναι το κυριο μεσο μετακινησης οποτε αυτοματος τα 4000 χλμ/ετος φαινοντε υποπτα.
Ειχα το kle μια εξαετια κ του κανα 22.500 χλμ,φιλος με bmw 650 twin αγορασμενο καινουργιο το 09 εχει 25.000χλμ.
Το pegaso του 2006 που αγορασα προσφατα ειχε 15.900χλμ.
Δεν μιλαω για Αθηνα βεβαια αλλα δεν πιστευω να υπαρχει ουσιαστικη διαφορα.
πιστεύω σε έναν μάστορα καλό να το κοιτάξει μία θα είναι οτι καλύτερο. τωρα τα χλμ αμα ειναι λίγα η πολλά ειναι και στον καθένα τι χρήση κάνει. μπορεί να το εχει για να το κοιτάει, να πηγαίνει μονο σε καφετέριες η να το λιώνει σε ταξίδια και χλμ. εμένα ειναι του 2010 μοντέλο και εχω κάνει 65.000χλμ γιατί το λιώνω στα ταξίδια. οπότε τι χλμ έχει η καθε μηχανή είναι υποκειμενικό.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Αφού το έθεσε δημόσια ο φίλος θα του έλεγα να κρατήσει το σκούτερ όχι μόνο γιατί είναι καινούργιο αλλά πολύ πιο χρηστικό και πάει και ταξιδακια..Το άλλο αργά ή γρήγορα θα το βαρεθεί..
Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..
Το μηχανακι αυτο δεν βγαζει βλαβες. Τα αναγραφομενα χλμ ειναι λιγα για να εχει θεματα. Τωρα αλυσιδογραναζα και δισκοπλακες ισως χρειαστουν αργα η γρηγορα.
Αλλο πραγμα το σκουτερ αλλο πραγμα η μηχανη.
Την καβαλησες εκανες βολτα ανοιξες το γκαζι πανω απο τις 8000 χλδ στροφες .
Σου αρεσε παρτην απλα και κατανοητα.
Ναι θα σου κοστιζει περισσοτερο απο το σκουτερ και πιθανον θα χασεις και περισσοτερα χρηματα αν χρειαστεις να την πουλησεις.
LIVE FREEEEE!!!!!
Δεν υπαρχει μεσος ορος χιλιομετρον για κανενα οχημα ειχα την βεσπα 3 χρονια την εκανα 3.500 χιλιομετρα γιατι ετσι...ο καθενας εχει οτι εχει για μια χρηση που ο ιδιος την ξερει δεν ειναι απαραιτητο ολοι να κανουν 10.000χιλιομετρα τον χρονο και μετα παιζει ρολο και η τοποθεσια του καθενος παραδειγμα εγω ειμαι στην Αλεξανδρουπολη οσο και να θελω να κυκλοφορο στους 2 τροχους δεν με βοηθαει ο καιρος οποτε μην λετε ολοι οτι τα χιλιομετρα ειναι πολλα η λιγα ειναι αυτα που ειναι για τον χ.ψ λογο αν μπορει να στο επιβεβαιωση μαστορας προχωρα..και τα λεω παντα φιλικα σε ολους για να μην παρεξηγηθω
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
+1000 ...οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται να πούνε κάτι σωστο σε αυτόν που ρωτάει αλλά να πούνε μια εξυπνάδα στους άλλους ....και ότι αυτοί ειναι οι γνώστες...σε αυτή την περίπτωση απλά τους γράφεις στα @@@....και ο ενδιαφερομενος ας βγάλει συμπέρασμα ,εάν μπορέσει ..τελος πάντων μια και πολλές φορές πολλοί δεν μπαίνουν στον κόπο να επιχειρηματολογείσουν ,και περιγράψουν τι ειναι λάθος σε αυτό που έγραψες ...? απλά πετάνε την εξυπνάδα και οκ...αντε γεια...