Σελίδα 13 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 246

Θέμα: Ο Irinia (ΤΕΡΕΝΣ) ψάχνει νέα μοτοσικλέτα.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΣ..??

Πηγαίνεις για παράδειγμα στη λαική λες στον ψαρά......βάλε 2 κιλά τσιπούρες
    και μετά τον ρωτάς .....πόσο κάνει το κιλό..??
    Αν κάποιος ενδιαφέρεται δεν πρέπει να δει αν συμφωνεί ή έχει να αντιπροτείνει
    κάτι στην τιμή,έστω αυτή που ακούστηκε εδώ μέσα..??
    Παρά μου λέει ........άντε να μη το γράψω του τύπου ΕΑΝ είναι δικιά μου,ΕΑΝ τη χρωστάω,
    ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.....κ.λ.π....
    Εσύ πόσο σοβαρά θα έπαιρνες έναν τέτοιο αγοραστή, για να τον ενημερώσεις κιόλας
    αριθμοί πλαισίου και πάπαλα..??
    Να βγάλουμε και το τιμολόγιο αγοράς στο ίντερνετ..??
    Έχω πουλήσει και πουλήσει...........μηχανάκια,δεν είμαι χθεσινός.
    Εσύ ένα άσπρο τενερέ το μικρό έχεις..??
    Με μία μεταλλική βαλίτσα πίσω..??
    Ρε συ Τέρενς ο καθένας έχει διαφορετικές εμπειρίες από αγοραπωλησίες!
    Τέλος πάντων.
    Αν θέλω φρέσκια τσιπούρα πρώτα ρωτάω αν είναι φρέσκια. Δεν υπάρχει λόγος να ρωτήσω τιμή σε κάτι που δεν ξέρω ακόμα αν καλύπτει τις απαιτήσεις μου.
    Αν η τσιπούρα είναι φρέσκια πάμε και στην τιμή.

Αντιθέτως όταν πάω να αγοράσω κατεψυγμένο γαύρο ρωτάω πρώτα την τιμή.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 23/03/2017 στις 11:35.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Τεσπά, επειδή το έχουμε κουράσει το ζήτημα, Τέρενς θες να κάνουμε ανταλλαγή ;

Σου δίνω το hornet, ένα YAMAHA T50 κολλημένο, το IBIZA της γλαρίνας (2006), το δώρο του Πάσχα και ένα κουτί purina gourmet της γάτας

Το ψήνεις ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ..........

Προτιμώ να μην πάρω τίποτε από το να πάρω ΣΚΟΥΤΕΡ..!!
    Στο εβαλα μονο και μονο και μονο για να σκεφτείς και αυτη την κατηγορία. Και εγω της ίδιας φιλοσοφίας με σένα ήμουν όσον αφορα τα σκούτερ αλλα ρεαλιστικά καλύπτει απίστευτα πολλές μας-σου ανάγκες και άλλαξα γνώμη. Τι συγκεκριμένο κανει τα πάντα εκτός απο χώμα η αλήθεια ειναι. Οι ανάγκες σου θαρρώ οτι οτι υπερκαλύπτονται απο ένα τέτοιο σκούτερ και ίσως θα έπρεπε να τα σκεφτείς σοβαρά. Εγω το έπαιρνα άνετα πάντως ακ είχα το χρήμα.
    Τελευταία τροποποίηση από paramedic; 23/03/2017 στις 16:42.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Στο εβαλα μονο και μονο και μονο για να σκεφτείς και αυτη την κατηγορία. Και εγω της ίδιας φιλοσοφίας με σένα ήμουν όσον αφορα τα σκούτερ αλλα ρεαλιστικά καλύπτει απίστευτα πολλές μας-σου ανάγκες και άλλαξα γνώμη. Τι συγκεκριμένο κανει τα πάντα εκτός απο χώμα η αλήθεια ειναι. Οι ανάγκες σου θαρρώ οτι οτι υπερκαλύπτονται απο ένα τέτοιο σκούτερ και ίσως θα έπρεπε να τα σκεφτείς σοβαρά. Εγω το έπαιρνα άνετα πάντως ακ είχα το χρήμα.
    Ετσι ακριβως είναι...ουτε εγω τα ειχα σε εκτιμηση μεχρι που καβαλησα και κατανοησα γιατι εχουν κανει θραυση σε πωλήσεις..Ενα Sh300 είναι ότι χρειαζεται απλα δεν το εχει κατανοησει ακομα γιατι εχει ακαμπτες πεποιθήσεις πραγμα σεβαστο βεβαια..Εχει ζησει τα παντα με μηχανες, είναι μεγαλος σε ηλικια και με προβλήματα υγειας που χρειαζονται αμεση προσοχή...μοτο ελαφριες που πιανουν ταχύτητες ας τις αφησει στους νεους και να κοιταξει το ουσιαστικο συμφέρον του...κανεις δεν ειπε ότι η ζωη είναι δικαιη...
    Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..

έχει παπί.

του λέτε να πάρει και σκούτερ.

μου φαίνεται "περίεργο" σαν επιλογή δεύτερου οχήματος κάτι τόσο "παραπλήσιο".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @topos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Ενα Sh300 είναι ότι χρειαζεται απλα δεν το εχει κατανοησει ακομα γιατι εχει ακαμπτες πεποιθήσεις πραγμα σεβαστο βεβαια..Εχει ζησει τα παντα με μηχανες, είναι μεγαλος σε ηλικια και με προβλήματα υγειας που χρειαζονται αμεση προσοχή...μοτο ελαφριες που πιανουν ταχύτητες ας τις αφησει στους νεους και να κοιταξει το ουσιαστικο συμφέρον του...

Ενταξει ντε, 40 χρονων ειναι ο ανθρωπος..

Δηλαδη στα 50 πατινι κ πολυ θα μας ειναι?

Απο το tenere των 270 κιλων μεχρι το scooter των 120 ειναι το 95% των μηχανακιων.
    Πρεπει ντε κ καλα να παει απο το ενα ακρο στο αλλο?

Έχετε υπόψιν σας οτι με την πάθησή του και που οδηγάει μηχανάκι είναι υπερβολή και επικίνδυνο? Για μένα θέλει να οδηγάει μηχανή μόνο και μόνο επειδή τον κάνει να αισθάνεται πιο ζωντανός και οτι το "έχει"¨ακόμα. Η ψυχολογία είναι το 90% στην πάθησή του. Προφανώς χρειάζεται κάτι που θα τον προστατεύει όσον τον δυνατόν περισσότερο απο τα στοιχεία της φύσης και μόνο το σκούτερ θα το κάνει αυτό κακά τα ψέματα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από @topos Προβολή μηνύματος
    Ενταξει ντε, 40 χρονων ειναι ο ανθρωπος..
    βάλε άλλα είκοσι και είσαι μέσα. εκτός αν δεν μιλάς για τον Ιρίνια, οπότε έχω λάθος.

Παλαιό μέλος
    ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ

Που θα την αγόραζε κάποιος επαγγελματίας ,κάποιο κατάστημα ή σε περίπτωση αλλαγής
    για να την ΠΟΥΛΗΣΕΙ 14500-15000...!!
    Διότι αν ένας ήθελε να αγοράσει καινούργια θα ήταν +5000 ευρώ,όπως είναι φτιαγμένη.
    Οπότε εκεί σκέφτεσαι.........μου κάνει αυτή με τα 5500 χλμ.που είναι ακόμα στην εγγύηση
    ή να πάω να δώσω άλλα 5000 ευρώ για καινούργιο..??
    Είναι μια διαφορά της τάξης του 25%...!!!!
    Γιατί και βαλίτσα θα πάρεις,και κάγκελα και συναγερμό θα βάλεις.
    Το πρόβλημα είναι άλλο..........ποιος έχει να διαθέσει τόσα λεφτά μετρητά για μοτό σήμερα..???
    οχι αυτός μάλλον κάτω απο 12 θα σου πει. Για μετρητα απο ιδιώτη μιλαώ. Ολα πουλιουνται ΑΝ υπάρχει αγοραστής. Τεσπά εγω θα ζήταγα 13.800 για να πέσω μαξ 13κ που ειναι μια φυσιολογική τιμη. Ακριβό μηχανάκι (οχι bmw) χάνει πολλά στο χρόνο. Το πουλάς άλλωστε στη χειρότερη χρονική στιγμη. σε 3 χρόνια φαντάσου θα πιάνει περίπου 10-11κ.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας,αλλά το σκούτερ θα σού ανεβάσει την ψυχολογία;Η επιτομή της νύστας;
    Δε λέω,για σούπερ μαρκετ καλό είναι,βάζεις και τις urbano tucano χουφτες και το παρ μπριζ και είσαι οκ,αλλά αν θέλεις να νοιώσεις ζωντανός θα πάρεις αληθινή μηχανή και θα αφήσεις και τα στοιχεία της φύσης να σε γαργαλησουν λίγο!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Η χτυπάς ένα κάμπριο και είσαι κυριλες.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από @topos Προβολή μηνύματος
    Νομιζω πως δεν εχει ιδιαιτερο νοημα να συζητατε το ποσο κανει αρχικη, ποση απαξιωση θα εχει και το ποσο θα πιασει..
    Car.gr και το βαζει ο irinia οσο θελει η οσο πιστευει.

Αναλογος την ζητηση και το τι θα ακουσει απο το τηλεφωνο αναπροσαρμοζει την τιμη προς τα κατω η προς τα πανω εαν θελει.

Και νομιζω οτι ειναι λαθος να βγαζουμε συμπερασματα με αφορμη το ποσο θα διναμε εμεις που ισως να μας ειναι αδιαφορο για αγορα το συγκεκριμενο μηχανακι.

Car.gr λοιπον Irinia οσο νομιζεις και βλεπεις, ειδικα απο την στιγμη που δεν καιγεσαι να φυγει αυριο και ακομα ψαχνεσαι να δεις ποιος θα ναι ο αντικαταστατης του.

ΣΥΜΦΩΝΩ..........

Το μόνο δύσκολο είναι η αναπροσαρμογή προς τα πάνω που είπες.
    Αυτό νομίζω ότι.........ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Τεσπά, επειδή το έχουμε κουράσει το ζήτημα, Τέρενς θες να κάνουμε ανταλλαγή ;

Σου δίνω το hornet, ένα YAMAHA T50 κολλημένο, το IBIZA της γλαρίνας (2006), το δώρο του Πάσχα και ένα κουτί purina gourmet της γάτας

Το ψήνεις ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.............

Δώρα..??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας,αλλά το σκούτερ θα σού ανεβάσει την ψυχολογία;Η επιτομή της νύστας;
    Δε λέω,για σούπερ μαρκετ καλό είναι,βάζεις και τις urbano tucano χουφτες και το παρ μπριζ και είσαι οκ,αλλά αν θέλεις να νοιώσεις ζωντανός θα πάρεις αληθινή μηχανή και θα αφήσεις και τα στοιχεία της φύσης να σε γαργαλησουν λίγο!
    Το σκούτερ που έβαλα εγώ έχει τελική πάνω απο 220χαω φίλε μου αλλά και πάλι δεν είναι εκεί το θέμα με την συγκεκριμένη περίπτωση.

Banned
    ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Θα σου απαντήσω.
    Αν ρωτάς εμένα γιατί γράφω ότι πέθανα,έτσι ακριβώς μου είπαν οι γιατροί,ότι ΠΕΘΑΝΑ για περίπου 3 λεπτά.
    Είναι μια πραγματικότητα που προσπαθώ να την ξεπεράσω ψυχολογικά.
    Δεν είναι εύκολο και ίσως η επανάληψη από μένα αυτόν τον σκοπό να έχει.
    Για το μηχανάκι που ψάχνω ακόμα δεν έχω καταλήξει,οπωσδήποτε όμως θέλω κάποιο που να είναι
    αρκετά πιο ελαφρύ και εύχρηστο,ψηλοτίμονο για να είναι ευκολοδήγητο κ.λ.π.
    Το τρέισερ ναι είναι ένα από αυτά που έχω στο μυαλό μου,μάλλον το μεγάλο,όμως πρέπει να το δω
    πιο ήρεμα και να ψάξω όλες τις επιλογές που έχω χωρίς να με νοιάζει πλέον η λέξη ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ,
    γιατί δεν έχει πια ενδιαφέρον για μένα μετά την περιπέτεια μου.
    Ωωωω ρε φίλε δεν το ήξερα, τώρα κατάλαβα΄.......
    Τι να πώ σου εύχομαι τα καλύτερα, αλλά για το Tracer 2017 όχι το προηγούμενο επιμένω (χιούμορ κάνω), ότι και να διαλέξεις να το ευχαριστηθείς μέχρι να το λιώσεις....

Παρόμοια θέματα

1. Νεος-ψάχνει νέα...
    από Matias_GR στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2010, 21:57
  2. Μελαμψή νέα, μόνη, ψάχνει...
    από dirtbird στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 15:21
  3. νεα ,ομορφη ψαχνει συντροφια...
    από pelargos1 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2006, 14:04
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2003, 15:06