1ον, εγω ειπα αν ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ αδειαζαμε εντελως ενα μηχανακι απο τα υγρα του δεν θα ηταν στεγνο τα κιλα που λεει η εταιρεια θελοντας να δειξω οτι η εταιρεια ψιλοκλεβει στα ανακοινωσιμα κιλα (οπως και στα αλογα) προφανως για τις εντυπωσεις...και ειναι και λογικο γιατι ΠΟΙΟΣ φυσιολογικος ανθρωπος θα αδειασει εντελως ενα καινουργιο μηχανακι και θα παει να το ζυγισει?
2ον, δεν μπορεις να μην βαζεις μεσα στο βαρος τα λιτρα του ρεζερβουαρ, γιατι με αυτη την λογικη δεν θα γεμιζεις ποτε..και θα πηγαινεις με μισο ρεζερβουαρ για να γλιτωσεις βαρος...και στην περιπτωση του irinia που θελει να παρει πιο μεγαλο μηχανακι και να μην τον ενοχλει το βαρος η συμβουλη σου ποια θα ηταν? μην κανεις την μ@λακια και το γεμισεις και μετα το παρκαρεις με την μουρη σε κατηφορα?
3ον, το οτι εχουν τα ιδια διατηματα σερβις το ΚΤΜ και το ΧΤ δεν μου λεει απολυτως τιποτα...ξερεις τι μου λεει? οτι εχουν κυκλοφορησει τοσα ρημαδια ΚΤΜ, και στο δρομο κυκλοφορουν ελαχιστα...εγω ολο ΧΤ βλεπω...
δεν θελω να γινει 690 vs XT, αλλα ρε συ Αποστολη με ξεπερνανε οι απαντησεις σου...
και τελικα αποτελεσμα δεν βγηκε απο τις απαντησεις για το βαρος μια μοτοσυκλετας που ειναι το ζητουμενο εδω...
να εμπιστευομαστε τυφλα τα brochures των εταιρειων?
να εμπιστευομαστε τα περιοδικα?
να εμπιστευομαστε την δικη μας ζυγαρια?
το ζυγισμα του? δεν μετραει στην αισθηση βαρους?
ετσι για την ιστορια, εχετε δοκιμασει να σηκωσετε τριβαλιτσο versys με φουλ ντεποζιτο, με στραβωμενο σταντ? επειδη εγω το εκανα το καλοκαιρι ουκ ολιγες φορες, δεν το βρηκα ευκολο...ισα ισα που ζοριστηκα απο πολυ εως αρκετα...δεν εχω εμπειρια βεβαια σε τετοιου ειδους μηχανες...αλλα μιλαμε το πραγμα νομιζα οτι ζυγιζει 350 κιλα...καλα οταν οδηγουσα δε που ημουν και δικαβαλος, νομιζα οτι οδηγαω το "Παναγια Φανερωμενη"...![]()