@topos: Το έχω κάνει, έχω αλλάξει και το γρανάζι μέσα στον κινητήρα που κάποια στιγμή κοπάναγε. Γενικά είμαι ευχαριστημένος, δεν λέω, αλλά θα ήθελα να πάω σε κάτι πιο άνετο, ποιο ασφαλές (κυρίως) και πιο καινούριο φυσικά να αντέξει στον χρόνο. Και να δώσω το aprilia τώρα που πιάνει ακόμα κάτι αφού ειδικά για πρώτη μηχανή αξίζει και με το παραπάνω.
Οπότε αν πούμε ότι πάω σε καινούριο, επειδή έχω ψιλοχαθεί (περισσότερο από όταν ξεκίνησα το θέμα

) έχουμε και λέμε:
V-Strom 650 16 ή 17
Versys 650 16 ή 17
Tracer 700, αυτά στα 8.000€ με 9.000€ και
CB500X στα 7.000€ φαίνεται καλή και πιο οικονομική λύση, αλλά δεν θα μου φανεί η διαφορά στα κυβικά; (Ειδικά στα 2 άτομα - περίπου 160κιλα) Γενικά μου φαίνεται μικρό.
Φυσικά ενοείται ότι από αύριο το απόγευμα θα πάω να τα δω από κοντά στις αντιπροσωπίες εδώ στη Χαλκίδα. Και θα πρέπει να κατέβω και Αθήνα αφού απ'ότι είδα κάποιοι δίνουν και πολύ πλούσιο εξοπλισμό δώρο!!!
Για μεταχειρισμένο, για να έχω ασφάλεια (abs), σχετικά πρόσφατη τεχνολογία κινητήρα με χαμηλή κατανάλωση, αξιοπιστία και να είναι ευέλικτο και σχετικά ελαφρύ (δλδ όχι v-strom πριν τα δύο τελευταία μοντέλα) από ποια χρονιά θα πρέπει να κοιτάξω?