ΡΕ ΣΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΑ.......
Τι σχέση έχουν τα μαρσπιέ συνοδηγού μίας μοτό με τις μαλακίες που έχουν τα σκούτερ
για μαρσπιέ...?? Άσε που στα μισά πρέπει να πατήσεις στο μπροστά πλαίσιο.
Πόσες φορές λες να αντέξουν εκείνες οι μαλακιούλες που έχουν τα σκούτερ αν ρίξεις
50-60-70 κιλά ή την κοπέλλα με τα κίτρινα της φωτό να πατήσουν επάνω τους..??
Άσε που τα μισά κλείνουν με τη μία και κινδυνεύεις να φας τα μούτρα σου αν πατήσεις
εκεί και κάνεις σπαγγάτο πάνω από τη μπαγκαζιέρα...???
Εγώ πάντως παιδιά τώρα στα γεράματα κάτι τέτοιες περιπτώσεις περιμένω για να..........
ΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΛΟΤΑΚΙ....!!!
ΡΕ ΜΟΝΤ.............ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ
Βγάλτο εκείνο το μοτοσυκλέτα από τον τίτλο.....είπαμε όχι κι έτσι...!!!!
Μπορεί να γελάω όταν διαβάζω τι γράφουν οι δυό μπαρμπάδες από πάνω αλλά αν δεν εικονογραφηθεί το θρεντ, τέλος από μένα.
Δεν κάθισα να τα διαβάσω όλα
Είμαι 50 χρονών, είμαι χοντρός, κινούμαι πάρα πολλά χρόνια μέσα στην πόλη με παπί. Τα παπιά έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ από τότε που δεν είχαν φρένα. Μια χαρά φρένα έχουν και μια χαρά κρατάνε και μια χαρά οικονομικά στην χρήση και στην συντήρηση είναι και όλα τα κάνουν με επιτυχία. Το ότι δεν έχεις ένα ντεπόζιτο ανάμεσα στα πόδια σου να σφίγγεις σαν παγκόσμιος όταν στρίβεις, δεν λέει τπτ. Μεγάλο αβαντάς η έλλειψη μανέτας συμπλέκτη. Εργάτης ακούραστος σε όλα, ψώνια s/m, τα παιδιά στο σχολείο, επίσκεψη σε πελάτες γρήγορα και άμεσα, παρκάρει εύκολα και δεν σε ζαλίζει στα φανάρια με το σταμάτα ξεκίνα.
Σκούτερ δεν θα έπαιρνα ποτέ δεν μου αρέσει ο τρόπος που στρίβουν ούτε οι μικρές ρόδες τους αν και σε αυτά έχουν παίξει αλλαγές προς το καλύτερο αλλά μια χαζοπτώση κοστίζει πολύ. Όταν ο κρύπτονας φτάσει να πρέπει να αλλαχτεί πάλι παπί θα πάρω.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
OK, ένα μπάφο οκτάφυλλο του λείπει, ya man, peace.
Αυτό που έχει σωστές ή σωστά ρυθμισμένες αναρτήσεις για τις συγκεκριμένες συνθήκες καιρού/τεραίν, καλά λάστιχα με σωστές πιέσεις και κατάλληλα για τις συγκεκριμένες συνθήκες καιρού/τεραίν, αναβάτη που το γνωρίζει καλά, που κουμπώνει πάνω του ή που το έχει φέρει στα μέτρα του, έχει αυτοπεποίθηση και γνωρίζει καλά να οδηγεί δίτροχα. Κατά τα άλλα, η κάθε μηχανή είναι φτιαγμένη για συγκεκριμένη χρήση και προφανώς τα σκούτερ δεν είναι για εντούρο και τα εντούρο δεν είναι για αγώνες ταχύτητας σε πίστα. Αυτονόητα όλα, χαίρετε![]()