Σελίδα 8 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 715

Θέμα: Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα, ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    αγαπητε μου γιωργο εσενα καθυστερουν αλλα μετα απο ποσα gs adv, vstrom και ποσα αλλα 650αρια και ανω στα φαναρισ, ολοι αυτοι οι αναβατες γιωργο μου εχουν αντιθετη αποψη..ελπιζω και εσυ να μην ισχυριστεις οτι δεν ειναι καθημερινη πραγματικοτητα..

και ελπιζω να μην υποστηριζειις οτι ολοι αυτοι δεν ξερουν τι τους γινεται και πληρωνουν τη χρηση τους χωρις λογο..γιατι γιωργο κου υπαρχει και η αλλη οπτικη γωνια: καποιος δεν θελει να παει μονο γρηγορα αλλα και πιο ασφαλης και πιο ανετα..και επειδη η κριση εχει κτυπησει τπυς περισσοτερους αναγκαστηκαμε πολλοι να αγορασουμε σκουτερ η παπι μονο για λογους κοστους..αν δεν υπηρχε η κριση θα κυκλοφορουσαν πολλα περισσοτερα μικρο-μαστοδοντα ηδη στα φαναρια που ειμαι ολη μερα ο αριθμος τους αντιστοιχει στα παπια..ολοι αυτοι ειναι μακακες;

προσωπικα , αν δεν υπηρχε η κριση που δυστυχως επιδενωνεται,δεν υπηρχε περπτωση να αλλαζα την αισθηση ενος μαστοδοντου με την ανασφαλεια ενος παπιου, 8 χρονια αυτο εκανα..

δεν ειναι κακο να εχει καποιος αλλος διαφορετικη αποψη αλλωστε και εσυ 700σαρα κυκλοφορεις...οποτε καλο ειναι να κανεις συστασεις οχι σε μενα αλλα στους ειρωνες που νομιζουν οτι κατεχουν την μονη αληθεια..

γιατι γιωργο μου και ο τερενς και εγω σπαγαμε τα 6βολτα 50αρια σε νησια οταν ειχαν πρωτοβγει και οι περισσοτεροι απο εσας δεν ειχατε καν γεννηθει και εχουμε εκατονταδες χιλιαδες χλμ στην πλατη μας, εεε..τουλαχιστον να εχουμε τη γνωμη μας χωρις ειρωνιες απο σημερινα παιδακια που μαλλον αγορασαν κανα z750 για κοντρες με τα λεφτα του μπαμπα τους και διαβασαν κανα περιοδικο και νομιζουν οτι εγιναν και ειδικοι..

σεβασμος λοιπον στην αλλη αποψη και την ανωριμοτητα την αφηνουμε σπιτι μας..
    Ναι, αλλά δεν βλέπω πολλή ωριμότητα στα παραπάνω...

Και τι σημαίνει έχεις 100δες χιλιάδες χλμ; Είναι δείγμα γνώσης; Ξέρω ανθρώπους με τόσα χλμ που παραμένουν το ίδιο κουλοί κι αργοί από τότε μέχρι και σήμερα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ναι, ντεβιλάκο, ιδανικά αυτό θα θέλαμε όλοι, αλλά μιλάμε για ρεαλιστικές καταστάσεις. Ο μέσος Έλληνας μοτοσικλετιστής δε μπορεί να έχει 5 μηχανάκια, ούτε 4, ούτε 3. Και για 2, το συζητάμε.
    ε, να παει να παρει ενα v-strom ο μεσος ελληνας μοτοσικλετιστης και να μας κανει την χαρη...
    ουτε να στραβωνει αν του κορναρει παπακι γιατι τον καθυστερει, στην πηγμενη κηφισιας ουτε να τρομαζει αν τον περναει με +100 το ss στην εθνικη...
    οριστε μας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ναι... ολοι εχουμε αναμνησεις απο παπια , παντοφλα , σορτσακι μπλαμπλαμπλα... βλεπαμε και bonanza...

ετος 2017....

τα δυο κορυφαια στα ιδια περιπου κυβικα

Συνημμένο 380781

Συνημμένο 380782

τωρα , πραγματικα, αν το θεμα δεν ειναι τα 600 ευρω διαφορα (που τα αξιζει απολυτα το sh) και , γενικα η ΑΠΟΛΥΤΗ οικονομια (που τα παπια κερδιζουν κατα κρατος) το sh ειναι πολυ καλυτερο στα παντα.
    Αρχηγέ μου περί ορέξεως κολοκυθόπιτα κατά βάση, εσύ οκ θα καβάλαγες το 21% ακριβότερο σκούτερ ,εγώ το παπί δεν έχει σημασία.
    Η άποψή σου ότι παντού (πλην οικονομίας) το παπί είναι χειρότερο είναι υποκειμενική σόρρυ.
    Bonanza ε ? εγώ ήμουν του High Chaparral...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Προτείνω να στηθεί ραντεβού και να τις μετρήσετε στην πράξη. Από λόγια έχουμε χορτάσει!
    Life begins at 45°.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Track day πότε έχει ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

θα βγει διαδρομή cannonball run μεσημέρι Αθήνα και θα βγάλουμε νικητή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Αρχηγέ μου περί ορέξεως κολοκυθόπιτα κατά βάση, εσύ οκ θα καβάλαγες το 21% ακριβότερο σκούτερ ,εγώ το παπί δεν έχει σημασία.
    Η άποψή σου ότι παντού (πλην οικονομίας) το παπί είναι χειρότερο είναι υποκειμενική σόρρυ.
    Bonanza ε ? εγώ ήμουν του High Chaparral...
    βρε , προφανως περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.. εγω ας πουμε δεν θα καβαλαγα κανενα απο τα δυο ...ειχα δυο παπια παλιοτερα ,ειχα και ενα φεγγαρι (μικρο) ενα pcx..δεν..

και πάλι λέω ότι αν η οικονομία είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ προτεραιότητα , το παπι είναι βασιλιάς.
    Σε όλα τα αλλα όμως (ή στα περισσότερα) , τα σύγχρονα σκούτερ είναι πολύ καλά.
    Μιλαμε για πραγματα που θα σου χρειαστούν στην καθημερινότητα σου μέσα στην πολη όπως ανεση , χώρους , ασφάλεια – φρενα, φωτα , αυτόματό , ευκολο κλπ .

Τωρα , αν ψάχνουμε τις επιδόσεις και το πώς ο καγκουρας στην κοντοβαζαινα στιβει το glx οποτε ..ουαου.. κανένα απ αυτά τα μηχανακια δεν κανει γι αυτό..
    Παίρνεις ένα μοταρντακι και ράβεις…

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι όσο έχω εγώ crypton άλλο τόσο έχει ο ggs SH οπότε οι ματάκηδες να περιμένουν ...
    Εντιτ δεν είχα προλάβει να διαβάσω τ' από πάνω του ψηλού λέμε.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι όσο έχω εγώ crypton άλλο τόσο έχει ο ggs SH οπότε οι ματάκηδες να περιμένουν ...
    Εντιτ δεν είχα προλάβει να διαβάσω τ' από πάνω του ψηλού λέμε.
    Τι crypton και SH, με Dio & γλάρο θα γίνει η δουλειά...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    με Dio & γλάρο θα γίνει η δουλειά...
    κάτσε ρε μαν, ο Dio πέθανε και ο γλάρος σύμφωνα με την υπογραφή σου επίσης... The walking dead moto race?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ναι... ολοι εχουμε αναμνησεις απο παπια , παντοφλα , σορτσακι μπλαμπλαμπλα... βλεπαμε και bonanza...

ετος 2017....

τα δυο κορυφαια στα ιδια περιπου κυβικα

Συνημμένο 380781

Συνημμένο 380782

τωρα , πραγματικα, αν το θεμα δεν ειναι τα 600 ευρω διαφορα (που τα αξιζει απολυτα το sh) και , γενικα η ΑΠΟΛΥΤΗ οικονομια (που τα παπια κερδιζουν κατα κρατος) το sh ειναι πολυ καλυτερο στα παντα.
    το crypton r κάνει 1800.

το sh125 κάνει 2800. ένα χιλιάρικο διαφορά.
    βέβαια σαν αρκετά βαρύτερο είναι ψιλοψώφιο άρα αν κάποιος θέλει επιδόσεις παπιού θα πάει σε sh150 at least.
    το sh150 κάνει 3400.

άρα άμα είναι να συγκρίνουμε ένα κορυφαίο παπί με ένα αντίστοιχο σκούτερ ίδιων επιδόσεων βλέπουμε ότι υπάρχει μια διαφορά 1600 ευρώ.
    ή να το θέσω αλλιώς αντί να πάρεις ένα σκουτερ αγοράζεις σχεδόν δύο παπιά. χαοτική διαφορά στην τιμή.

(σημ: crypton x αγοράζουν τα καυλωμένα πιτσιρίκια, ο άνθρωπος που θέλει ένα παπί για commuter δεν το σκέφτεται καν)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Ε ναι μια ανωριμότητα την έχω
    Κοντά 30 χρόνια (απ το 89 ) καβαλαω παπί ανελλιπώς.
    Και κοντά στα 20 χρόνια δουλεύω με μεσαία μαστόδοντα

ΟΙ ΦΛΟΡΕΤΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΝΤΑΠ..............ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ..???

Για να υπολογίσω από πότε καβαλάω αυτά τα μικρά.
    Αγαπητέ Ζόπα δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πιο ασφαλές και καλύτερο στην πόλη ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ
    κανένα από τα μηχανάκια που αναφέρεις σε σχέση με ένα παπάκι...!!
    Ειδικά δε το ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ που έτυχε να έχω.............απλά ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ στην πόλη.
    Δε γίνεται να ωραιοποιούμε κάθε φορά την δική μας επιλογή.
    Ακόμα και το βεστρομάκι είναι ένα μηχανάκι δύσχρηστο και ΒΑΡΥ για την πόλη..!!
    Εννοείται πως οτιδήποτε είναι χαμηλό και ελαφρύ μέχρι 120-130 κιλά είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    Κοντά στο νου κι η γνώση,δεν χρειάζονται μαθηματικά.
    Το ότι κάποιοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ να συντηρούν 2 μηχανάκια είναι άλλο θέμα.
    Για τον φίλο μου τον Αριστείδη έχω να πω ότι...........
    Μάλλον δεν έκανε καλούς υπολογισμούς,για να μην κουράσω εδώ μέσα αν κάτσεις φίλε και υπολογίσεις
    καύσιμα,σέρβις,ακόμα και έξοδα γκαράζ για ένα παπάκι θα δεις ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ θα κάνεις απόσβεση σε σχέση
    με ένα χιλιάρι μηχανάκι...!!!
    Τι φθορά θα γλυτώσεις,πόσα από καύσιμα σέρβις κ.λ.π.
    Κάτσε και μέτρα τα,θα εκπλαγείς...!!! Υπολογίζω ένα παπάκι των 1700-1800 ευρώ με περίπου 2 λίτρα στα 100 καύσιμα.
    Το αστρέα που έχω αυτή τη στιγμή καίει περίπου στα πρώτα 1000 χλμ. που μέτρησα 1,6-1,7 με τάση βελτίωσης
    καθώς ανοίγει το μοτέρ και στρώνει και μία μοτό πάνω από 650 κυβικά περίπου 5-6 λίτρα στα 100 χλμ.
    Δε μιλάμε για το σούπερ τενερέ.........τον βούβαλο..!!
    Θα γράψω απλά ότι η επιβάρυνση του παπιού είναι 70 ευρώ η ασφάλεια το χρόνο +22 τα τέλη βάλτα 100.
    Βάλε και 500 χλμ. το μήνα 6000 το χρόνο, 4 λίτρα στα 100 να γλυτώνει στο καύσιμο είναι 40 λίτρα στα 1000 χλμ.+
    επί 6 μα κάνουν 240 λίτρα καύσιμο λιγότερο το χρόνο με μόνο 6000 χλμ.
    240Χ 1,55 τιμή βενζίνης σήμερα κάνει 370 ευρώ διαφορά με μέτριους υπολογισμούς το χρόνο.
    Βάλε τη διαφορά από το σέρβις στη μεγάλη μοτό ,τη φθορά των ελαστικών κ.λ.π.πάει για πλάκα στα 500 ευρώ κέρδος
    ανά έτος μετρημένο ΚΑΡΑΝΤΙ..!!
    Βάλε τώρα τα έξοδα ενός παπιού και θα δεις ότι σε 4 το πολύ χρόνια θα έχεις ένα ΠΑΠΙ ΔΩΡΟ..!!!
    Θα κινείσαι πολύ πιο εύκολα,θα παρκάρεις πολύ πιο εύκολα κ.λ.π.....κ.λ.π.....
    Αν τα χλμ.που διανύεις κάθε χρόνο φτάνουν στα 10000 ,μέτρα πόσο γρήγορα κάνεις ΑΠΟΣΒΕΣΗ..!!!
    Δεν ξέρω ειλικρινά με ποια λογική κάποιοι ισχυρίζεστε ότι.........ένα μηχανάκι 650-1000 ή και παραπάνω κυβικά
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ,ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
    ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΠΑΚΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΜΙΚΡΟ ..!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    κάτσε ρε μαν, ο Dio πέθανε και ο γλάρος σύμφωνα με την υπογραφή σου επίσης... The walking dead moto race?
    Νεούδι ρε μας το παίζεις ???

Νεούδι ρε μας το παίζεις ???
    όχι αφήνω τους πρώην/νυν/αεί παποσκουτερόβιους να βγάλετε βίτσια διότι δεν ξέρω δεν είδα δεν άκουσα από τέτοια. Καλύτερα μιά ώρα το fazer στην Ερμού παρά σαράντα χρόνια του σκούτερ και παπιού.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    το crypton r κάνει 1800.

το sh125 κάνει 2800. ένα χιλιάρικο διαφορά.
    βέβαια σαν αρκετά βαρύτερο είναι ψιλοψώφιο άρα αν κάποιος θέλει επιδόσεις παπιού θα πάει σε sh150 at least.
    το sh150 κάνει 3400.

άρα άμα είναι να συγκρίνουμε ένα κορυφαίο παπί με ένα αντίστοιχο σκούτερ ίδιων επιδόσεων βλέπουμε ότι υπάρχει μια διαφορά 1600 ευρώ.
    ή να το θέσω αλλιώς αντί να πάρεις ένα σκουτερ αγοράζεις σχεδόν δύο παπιά. χαοτική διαφορά στην τιμή.
    ααααχ... τα νιατα.... βιάστηκα και επιπόλαια...

Παπη παιδι μου , το crypton x 135 εβαλα στην φωτο …3100-3200 τιμουλα …110 κιλα γιωματο , 12 αλογατα

Το sh to 150i 3700-3800 τιμουλα , 135 κιλα γιωματο , 15 αλογατα..

Και έβαλα αυτά τα δυο ως κορυφαία των κατηγοριών τους.

Σελίδα 8 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Mega Scooter VS ON/OFF
    από partakiasss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2015, 11:57
  2. Honda CBF 600 vs Suzuki GSF 650 S (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!)
    από tkata στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2012, 15:41
  3. Scooter vs Παπί (Την γνώμη σας)
    από Stavrosqq στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2011, 01:03
  4. Piaggio MP3 vs scooters τύπου beverly, t-max ktl
    από Nyor στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 19:44
  5. Κατανάλωση: Scooter vs Παπιού!
    από thanar στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2007, 10:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •