απο εκει ρυθμιζω προφορτηση, ρωταω εαν υπάρχει καποιο aftermarket που να μου δινει τη δυνατοτητα να ρυθμιζω επαναφορα.
απο εκει ρυθμιζω προφορτηση, ρωταω εαν υπάρχει καποιο aftermarket που να μου δινει τη δυνατοτητα να ρυθμιζω επαναφορα.
Μόνο αν αλλάξεις ολόκληρο το μπροστινό σύστημα ή έστω βάλεις cartridges (αν υπάρχουν για CBF).
Life begins at 45°.
Οι στοκ αναρτήσεις ούτε προφορτιση έχουν.
νομιζω απο το '09 το εχουν αυτο πανω στα καλαμια. εμενα το εχει
Μονο προφορτιση μπορείς να ρυθμίσεις, για αποσβεσεις επαναφορας το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ανεβασεις +5 sae απο το υπαρχον στα καλάμια
αυτο για την προφορτιση ενοουσα! Για επαναφορα αποτι καταλαβα αλλαζεις μπροστινο
Αλλαζεις λαδι στα καλαμια αυτο εννοούσα στα περι απόσβεσης επαναφοράς/συμπίεσης
Υπάρχουν cartridge τα οποία αντικαθιστούν όλο το εσωτερικό σύστημα (τύπου φλογέρας στα απλά πηρούνια) από εταιρίες όπως η Matris ή η Andreani.
Όρεξη νά'χεις να πληρώνεις
Καθείς με τον παρά του ξέρετε τι κάνει , αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι(εάν λειτουργικά είναι εντάξει και δεν θέλουν κάποιο ΄σερβις) το μηχανάκι είναι μια χαρά για την χρήση του όπως είναι.
Για πίσω ανάρτηση έχω αποφασίσει να πάρω ohlins (99% από Ιταλία θα γίνει η αγορά), για τα εμπρός καλάμια όμως τι να πάρω; H Ohlins βγάζει κάτι για το μοντέλο μας;
Οπότε Hyperpro κοιτάς στην TECNO-MOTO στην Καλλιρόης, αν θυμάμαι σωστά αυτοί είναι οι επίσημοι και για να προλάβω, δεν έχουν μόνο προοδευτικά ελατήρια στον κατάλογο (τουλάχιστον για το δικό μου είχα επιλογή και σε γραμμικά). Αν δεν σε καλύψουν, ρώτα K-Shock.
Είναι σίγουρο ότι είναι διαφορετικά ελατήρια στο ένα και το άλλο μοντέλο; Δεν εννοώ από σκληρότητα, εννοώ μήκος (η διάμετρος είναι ίδια).
ρώτα αναρτησάδες απο την εμπειρία που έχουν αποκομίσει στα συγκεκριμένα μοντέλα γιατί δε νομίζω να έχει κάποια διαφορά το πιρούνι του καρμπ απο το δικό σου(μη σου πω και απο το 1000)
you rise you fall you're down then you rise again