Κράνος συντοπίτισσα. Περαστικά σου.
Κράνος συντοπίτισσα. Περαστικά σου.
Περαστικα και γρηγορη αναρρωση...
Οσο για το κρανος... με καλυψανε οι προλαλησαντες!!!!
![]()
A gentleman would walk but never run...
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
![]()
Πες μου μου είναι το παλιοκράσπεδο και το πεζοδρόμιο να πάω να τα ξηλώσω!!![]()
ΚΡΑΝΟΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΡΑΝΟΣ !!!
Νοσοκομείο να μην πας, πες μου που μένεις να έρθω να περιποιηθώ εγώ το κεφαλάκι σου...![]()
Εννοείται να πας στο νοσοκομείο αυριο!
(εγώ έρχομαι πριν ή μετα όποτε βολεύεσαι..)
Πως την έφαγες,γλύστραγε?
Περαστικά και να προσέχεις
Και πάντα ΚΡΑΝΟΣ ΚΡΑΝΟΣ ΚΡΑΝΟΣ !!!
![]()
![]()
Αλήθεια μηχανάκι πήρες?Μ'αυτό έπεσες?![]()
O άντρας ο σωστός!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
περαστικά παρεπιπτόντως μικρή!
και προσοχή την επόμενη φορά με κράνος!![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
και επειδη δεν ειπε μετα απο τοσα ποστ, δεν ανεφερε κανενας οτι ΠΡΕΠΕΙ να φορας ΚΡΑΝΟΣ, το επισημαινω εγω![]()
lilith, περαστικουλια να ειναι και την επομενη φορα που θα καβαλησεις την καλη σου, ας ειναι με ασφαλεια, την αξιζεις, οπως ολοι μας!
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν φορούσες κράνος ???
καλα το εσωτερικό δεν το εκτιμάς ...αλλα ούτε το εξωτερικό ????
Περαστικά.
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Αν αναφέρεσαι στον "Γρύππα" (μυθικόν πτηνόν το οποίον εχρησιμοποιείτο δια την φύλαξην "κρυπτών" και μυστικών διαύλων εν γένει...), σε πληροφορώ ότι δεν συναγελαζόταν με πάπιες !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
... κυκλοφορούνε γρύππες και στις πάπιες! ...
Αν αναφέρεσαι στην "Γρίπη" (Γαλλιστί: grippe, λοιμώδην ασθένειαν του αναπνευστικού συστήματος...), γράψε την τουλάχιστον σωστά !!!
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
καταρχην θα πω περαστικα στην κοπελα,και φυσικα παντα κρανος,αλλα ολοι εσεις αγριευετε στην μη χρηση του,δεν εχετε κανει ποτε ουτε ενα μετρο χωρις αυτο??γιατι και αν συμφωνησει καποιος εγω δεν θα τον πιστεψω..εκτος και αν χρησημοποιει την μηχανη του μονο για μεγαλες διαδρομες οποτε λογικο ειναι να μην φευγει χωρις αυτο...
εν κατακλειδι.υπαρχει καποις επαναλαμβανω που να βαζει κρανος για να παει μια αποσταση 500 μετρα για να παρει τσιγαρα??
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται
Παρών!!!! Ούτε κάθομαι πάνω της χωρίς κράνος....Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
καταρχην θα πω περαστικα στην κοπελα,και φυσικα παντα κρανος,αλλα ολοι εσεις αγριευετε στην μη χρηση του,δεν εχετε κανει ποτε ουτε ενα μετρο χωρις αυτο??γιατι και αν συμφωνησει καποιος εγω δεν θα τον πιστεψω..εκτος και αν χρησημοποιει την μηχανη του μονο για μεγαλες διαδρομες οποτε λογικο ειναι να μην φευγει χωρις αυτο...
εν κατακλειδι.υπαρχει καποις επαναλαμβανω που να βαζει κρανος για να παει μια αποσταση 500 μετρα για να παρει τσιγαρα??![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εύγε νέε μου !!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν αναφέρεσαι στον "Γρύππα" (μυθικόν πτηνόν το οποίον εχρησιμοποιείτο δια την φύλαξην "κρυπτών" και μυστικών διαύλων εν γένει...), σε πληροφορώ ότι δεν συναγελαζόταν με πάπιες !!!
Αν αναφέρεσαι στην "Γρίπη" (Γαλλιστί: grippe, λοιμώδην ασθένειαν του αναπνευστικού συστήματος...), γράψε την τουλάχιστον σωστά !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Παρων x2Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Παρών!!!! Ούτε κάθομαι πάνω της χωρίς κράνος....![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
![]()
περαστικα βρε κοριτσακι!
να πας να κοιταξεις το κεφαλακι σου...μην το αφηνεις ετσι...
ξερω πως δε θα πω κατι πρωτοτυπο...αλλα...παντα παντα παντα παντα παντα κρανος!! ακομα και για τις πιο γελοιες αποστασεις!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Τι λέει ρε? Ρε φίλε, για να καταλάβεις το πνεύμα μου, εσύ πας με το μοτόρι για τσιγάρα χωρίς πίσω τροχό? Η χωρίς αλυσίδα?Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
υπαρχει καποις επαναλαμβανω που να βαζει κρανος για να παει μια αποσταση 500 μετρα για να παρει τσιγαρα??
Ασε γιατί θα μου πέσουν τα αυτιά. Κερνάω μια μπύρα για το γαμώτο![]()