Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 128

Θέμα: Τα μηχανάκια που κινούνται ανάμεσα στις λωρίδες φταίνε σε περίπτωση ατυχήματος.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Το λοιπόν ....
    .....
    ΥΓ Όταν είδα δε τα βιντεάκια του Μπλίτζερ με το dr είπα ,από τύχη ζούμε...
    Το λοιπόν, αν άνοιγες το γκάζι σαν άνθρωπος, θα είχες περάσει. Αν εσύ πας σαν κρουαζοερόπλιο, δεν φταίνε τ' αμάξια.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Το λοιπόν, αν άνοιγες το γκάζι σαν άνθρωπος, θα είχες περάσει. Αν εσύ πας σαν κρουαζοερόπλιο, δεν φταίνε τ' αμάξια.
    Δε σου απαντώ ρε γιατί μου τα σβήνουν...

Δε σου απαντώ ρε γιατί μου τα σβήνουν...

Να μάθεις να μην βρίζεις, κι εμενα με κιτρίνησαν επειδή είπα εναν μοντ άχρηστο... που είναι κιόλας

Εdit : μα το βλέπω καθε μέρα, ξεκινάτε την προσπέραση και παιρνάει όλο το καλοκαίρι πριν βγείτε μπροστά... Μετά σας περνάνε κάτι άλλοι φίλερ και φωνάζετε...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το λοιπόν, αν άνοιγες το γκάζι σαν άνθρωπος, θα είχες περάσει. Αν εσύ πας σαν κρουαζοερόπλιο...
    Σε αυτό έχει ένα δίκιο. Προσπερνάς πάντα όσο πιο σβέλτα μπορείς. Κάθε δευτερόλεπτο που περνάς δίπλα σε άλλο όχημα, είναι αυξημένος κίνδυνος.
    Life begins at 45°.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Σε αυτό έχει ένα δίκιο. Προσπερνάς πάντα όσο πιο σβέλτα μπορείς. Κάθε δευτερόλεπτο που περνάς δίπλα σε άλλο όχημα, είναι αυξημένος κίνδυνος.
    Για αυτό πρέπει να έχεις παπί με 7ο στάδιο εκκεντροφόρο...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Το λοιπόν τι πήγα να πάθω χθες (αυτό με τα ραδίκια).Καθημερινά επιστρέφω Χαλάνδρι από νέα Ιωνία από την Καποδιστρίου.Σχετικά φαρδύς δρόμος με 2 άνετες λωρίδες και διάζωμα ανάμεσα.Όταν κινούνται σωστά τα αμαξάκια μένει κενό ανάμεσά τους πες 2 μέτρων που αν σταματήσουν από μποτιλιάρισμα άντε να πάει 1,5.
    Επηρεασμένος από το παρόν νήμα τον τελευταίο καιρό δεν πάω αέρα ανάμεσα τους γιατί και το αμερικάνικο τιμόνι του gs 1100 με τους καθρέφτες δεν μπορεί...
    Χθες που λέτε στην επιστροφή ψιλοκίνηση με τον δρόμο γεμάτο αλλά χωρίς να κολλάει.Στη δεξιά λωρίδα φορτηγό μακρύ και αριστερά του ΙΧ εν κινήσει με καμμιά 50ριά αμφότερα.Κινούμαι ανάμεσα εγώ με 60-65 ξεκινώντας την προσπέραση.Το κενό στα 2 μέτρα οπότε άνετα ,όταν είμαι στην μέση της καρότσας αρχίζει να συγκλίνει το φορτηγό ,ο ΙΧης χαζεύει και σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου το κενό έχει γίνει 50 πόντοι max και μόνο τότε αντιλαμβάνεται το ΙΧ και πάει κι αυτό αριστερά ,εννοείται ότι έχω προλάβει να κόψω αλλιώς θα είχα γίνει χαλκομανία.Το φορτηγό δεν είχε ανάψει φλας και ναι ανοίχτηκε για να προσπεράσει ένα ποδήλατο που καβλάντιζε.
    Άντε γεια και βάσει νόμου φταίω ε ?
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Στον ίδιο δρόμο (στη κάθοδο προς Ν Ιωνία και μετά τα σίδερα), υπό βροχή πήγαινα με το σκούτερ πριν χρόνια και μία κότα έκοψε το τιμόνι αριστερά εντελώς αψυχολόγητα και πήγα με μπλοκαρισμένο τροχό για κλάσματα (μου φάνηκε αιώνας)! Το σαβουριό το γλίτωσα από θαύμα.

Ίδιες συνθήκες αποστάσεων, δηλ. είχα πολύ αέρα στα δεξιά της καθώς και αριστερά, αλλά φοβάμαι πως αυτά δεν αποδεικνύονται.
    Δεν είχατε παπάκι να σωθείτε. .....
    Τα λέει μια ψυχή, αλλά που εσείς. ......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Να μάθεις να μην βρίζεις, κι εμενα με κιτρίνησαν επειδή είπα εναν μοντ άχρηστο... που είναι κιόλας

Εdit : μα το βλέπω καθε μέρα, ξεκινάτε την προσπέραση και παιρνάει όλο το καλοκαίρι πριν βγείτε μπροστά... Μετά σας περνάνε κάτι άλλοι φίλερ και φωνάζετε...
    Με κάποιον άλλον με μπερδεύεις αρχηγέ εγώ το χειρότερο που σε χω πει είναι ΜΑΜΟΛΑ...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Το λοιπόν τι πήγα να πάθω χθες (αυτό με τα ραδίκια).Καθημερινά επιστρέφω Χαλάνδρι από νέα Ιωνία από την Καποδιστρίου.Σχετικά φαρδύς δρόμος με 2 άνετες λωρίδες και διάζωμα ανάμεσα.Όταν κινούνται σωστά τα αμαξάκια μένει κενό ανάμεσά τους πες 2 μέτρων που αν σταματήσουν από μποτιλιάρισμα άντε να πάει 1,5.
    Επηρεασμένος από το παρόν νήμα τον τελευταίο καιρό δεν πάω αέρα ανάμεσα τους γιατί και το αμερικάνικο τιμόνι του gs 1100 με τους καθρέφτες δεν μπορεί...
    Χθες που λέτε στην επιστροφή ψιλοκίνηση με τον δρόμο γεμάτο αλλά χωρίς να κολλάει.Στη δεξιά λωρίδα φορτηγό μακρύ και αριστερά του ΙΧ εν κινήσει με καμμιά 50ριά αμφότερα.Κινούμαι ανάμεσα εγώ με 60-65 ξεκινώντας την προσπέραση.Το κενό στα 2 μέτρα οπότε άνετα ,όταν είμαι στην μέση της καρότσας αρχίζει να συγκλίνει το φορτηγό ,ο ΙΧης χαζεύει και σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου το κενό έχει γίνει 50 πόντοι max και μόνο τότε αντιλαμβάνεται το ΙΧ και πάει κι αυτό αριστερά ,εννοείται ότι έχω προλάβει να κόψω αλλιώς θα είχα γίνει χαλκομανία.Το φορτηγό δεν είχε ανάψει φλας και ναι ανοίχτηκε για να προσπεράσει ένα ποδήλατο που καβλάντιζε.
    Άντε γεια και βάσει νόμου φταίω ε ?
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Στον ίδιο δρόμο (στη κάθοδο προς Ν Ιωνία και μετά τα σίδερα), υπό βροχή πήγαινα με το σκούτερ πριν χρόνια και μία κότα έκοψε το τιμόνι αριστερά εντελώς αψυχολόγητα και πήγα με μπλοκαρισμένο τροχό για κλάσματα (μου φάνηκε αιώνας)! Το σαβουριό το γλίτωσα από θαύμα.

Ίδιες συνθήκες αποστάσεων, δηλ. είχα πολύ αέρα στα δεξιά της καθώς και αριστερά, αλλά φοβάμαι πως αυτά δεν αποδεικνύονται.
    Το ότι το ένα φορτηγό (gs) έκανε διηθηση το άλλο δεν το σχολιάζει κανεις;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Δεν προσπερνας ποτε κανοντας διηθηση οχηματα που δεν βλεπεις μπροστα τους, φορτηγα, νταλικες κτλ

Αν θες να φτασεις τα χρονια του Τερενς

Με κάποιον άλλον με μπερδεύεις αρχηγέ εγώ το χειρότερο που σε χω πει είναι ΜΑΜΟΛΑ...
    Ε δεν ξερω τότε γιατί στα κόβουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος
    Δεν προσπερνας ποτε κανοντας διηθηση οχηματα που δεν βλεπεις μπροστα τους, φορτηγα, νταλικες κτλ
    Κάτσε κάτσε... δηλαδή θες να μου πεις ότι κάθεσαι πάντα πίσω από φορτηγά, νταλίκες, λεωφορεία; Μέχρι τι; Να παρκάρουν; Ναι, ευχαριστώ, δε θα πάρω. Προτιμώ τον δικό μου τρόπο.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος

Αν θες να φτασεις τα χρονια του Τερενς

Γιατί μπορεί κόψει απότομα από μπροστά τους κανένα αερόστατο και δεν θα το δεις....

Ρε πατρίδα δεν είμαστε χθεσινοί ,δεν έπαιζε αυτό υπήρχε μια συνεχής αλυσίδα κινούμενων οχημάτων δεξιά αριστερά το γραψα αυτό απλά ένα από αυτά (φορτηγό) "την έκανε" βαριόμουνα να κάνω και κάτοψη...

Καλά, μη βαράς. Γενικότερη συμβουλή ήταν, για όποιον δεν το κάνει.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Κάτσε κάτσε... δηλαδή θες να μου πεις ότι κάθεσαι πάντα πίσω από φορτηγά, νταλίκες, λεωφορεία; Μέχρι τι; Να παρκάρουν; Ναι, ευχαριστώ, δε θα πάρω. Προτιμώ τον δικό μου τρόπο.
    Γιατί μπορεί κόψει απότομα από μπροστά τους κανένα αερόστατο και δεν θα το δεις....
    Γιατι αν εχει σταματημενο οχημα, ποδηλατο κτλ κινδυνευεις να γινεις η φετα ζαμπον στο τοστ!

Περιμενεις να σταματησουν να βρισκονται διπλα διπλα και περνας κυριος.
    Ειδικα στον συγκεκριμενο δρομο που επειδη εχει και φρεατια δεξια, το φορτηγο μπορουσε να αλλαξει πορεια απλα για να μην τα πατησει.

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πιλοτικά τα ΤΑΧΙ στις λωρίδες του ΟΑΣΑ.
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2009, 14:23
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2007, 18:52
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 09:01
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 14:26
  5. Τα τραίνα που φύγαν..
    από wizard στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1