Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 128

Θέμα: Τα μηχανάκια που κινούνται ανάμεσα στις λωρίδες φταίνε σε περίπτωση ατυχήματος.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μιλάς για πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις. 2 λωρίδες, νταλίκα στα δεξιά, καμία ορατότητα/γνώση του δρόμου προς τα δεξιά. Ναι, οκ, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ίσως, το δέχομαι. Πάντα κρίνεις κατά περίπτωση και πράττεις. Γι'αυτό έχουμε μυαλό και μάτια. Και πάντα έχεις plan B πριν κάνεις οτιδήποτε. Προφανώς δε θα επιχειρήσεις προσπέραση όταν έχεις 3 χιλιοστά απόσταση σε κάθε πλευρά.
    Life begins at 45°.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Το ότι το ένα φορτηγό (gs) έκανε διηθηση το άλλο δεν το σχολιάζει κανεις;
    Aν πρόσεχες στο μάθημα θα ήξερες οτι υπήρχαν κι άλλα GS πολύ πριν γεμίσει ο τόπος απο τα BMW GS.
    Suzuki έχει ο buckley.
    http://www.suzukicycles.org/GS-series/GS1100E.shtml

Αυριο με τον κηδεμόνα σου!

Πανο σωστά έπραξες, αλλά βγαλε την καρατιμόνα και βαλε ενα σωστό τιμόνι.
    Αν δείς οτι χωράς άνοιξε και το γκάζι οταν πρέπει και δεν θα εχεις τετοια θέματα, αν δεν βλέπεις περιμένεις.
    Το ποδήλατο παντως δεν έφταιγε!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Φορτηγό είναι και αυτό ρέϊ
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    στατιστικα μιλωντας, ειναι ασφαλεστερο να κανεις διηθηση μεταξυ 2 οχηματων παρα να προσπερνας ενα οχημα, ειτε απο αριστερα, ειτε απο δεξια..
    ο λογος ειναι προφανης...οι καθρεφτες εχουν τυφλες γωνιες και μπορει το οχημα να μην σε εχει δει και να κανει αλλαγη λωριδας...
    αν κινειται ομως και αλλο οχημα διπλα απο αυτο που θελουμε να προσπερασουμε κανενας απο τους 2 δεν θα κανει κινηση να μπει στην αλλη λωριδα...μπορει να συγκλινουν επικινδυνα, αλλα δεν θα αλλαξουν λωριδα γιατι το αλλο οχημα ειναι ορατο απο την περιφερειακη τους οραση...
    και αυτα δεν τα λεω, τα λεει ο Χουντρας που μας εκανε το σεμιναριο πολης, παλια στο Τεξας...

στο "συγκλινουν επικινδυνα" η αμυνα ειναι κορνα, ελευθερη εξατμιση και γρηγορη προσπεραση-διηθηση...αυτα τα λεω εγω...γιατι ο Χουντρας ελεγε ταχυτητα διηθησης +20 απο τα αλλα οχηματα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Aν πρόσεχες στο μάθημα θα ήξερες οτι υπήρχαν κι άλλα GS πολύ πριν γεμίσει ο τόπος απο τα BMW GS.
    Suzuki έχει ο buckley.
    http://www.suzukicycles.org/GS-series/GS1100E.shtml

Αυριο με τον κηδεμόνα σου!

Πανο σωστά έπραξες, αλλά βγαλε την καρατιμόνα και βαλε ενα σωστό τιμόνι.
    Αν δείς οτι χωράς άνοιξε και το γκάζι οταν πρέπει και δεν θα εχεις τετοια θέματα, αν δεν βλέπεις περιμένεις.
    Από το λινκ είναι το δεύτερο στη σειρά το κόκκινο με το στρογγυλό φανάρι.
    Ναι οκ παραδέχομαι ότι με τους ποδηλάτες έχω μια προκατάληψη...σόρρυ
    ΥΓ μλκ καφετζή για bmw 1100 gs με είχες ? φτου σου ρε αυτά είναι σύγχρονα λέμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Δεν είχατε παπάκι να σωθείτε. .....
    Τα λέει μια ψυχή, αλλά που εσείς. ......
    Μπομπο ήθελε να περάσεις κάτω από την νταλίκα και να ρίξεις μια στο ποδηλάτη
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ε με το GS μπορούσε να ρίξει την ίδια τη νταλίκα στον ποδηλάτη, αλλά τρόμαξε.
    Life begins at 45°.

Ο γαμιόλης στον κεντρικό δρόμο σε ώρα αιχμής τσάρκα τουρ-ντε-χις-μάμας-βατζάινα-τέικ-μπακ-δε-σίτι-ψόφα-αλήτη δεν έφταιγε. ΟΚ. Γιατί πληρώνει φόρους και τέλη και έχει ίδια δικαιώματα και είναι οικολόγος και αν όλοι εκείνοι με τα ποδήλατα έπαιρναν αυτοκίνητο για την δουλειά διασκέδασή τους θα βλέπατε που θα έφταναν οι ουρές και είναι πιο υγιής από τους άλλους και γυμνάζεται και ούτε θυμάμαι τι άλλη ηλίθια δικαιολογία έχουμε ακούσει εδώ μέσα, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΤΕΝΑ και όχι από κεντρικούς δρόμους. Τα 80ς με την άδεια Κηφισίας, την άδεια Παπανικολή κλπ κλπ κλπ πέρασαν. Καρμαγκέντον χρειάζεται ανηλεώς.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ο γαμιόλης στον κεντρικό δρόμο σε ώρα αιχμής τσάρκα τουρ-ντε-χις-μάμας-βατζάινα-τέικ-μπακ-δε-σίτι-ψόφα-αλήτη δεν έφταιγε. ΟΚ. Γιατί πληρώνει φόρους και τέλη και έχει ίδια δικαιώματα και είναι οικολόγος και αν όλοι εκείνοι με τα ποδήλατα έπαιρναν αυτοκίνητο για την δουλειά διασκέδασή τους θα βλέπατε που θα έφταναν οι ουρές και είναι πιο υγιής από τους άλλους και γυμνάζεται και ούτε θυμάμαι τι άλλη ηλίθια δικαιολογία έχουμε ακούσει εδώ μέσα, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΤΕΝΑ και όχι από κεντρικούς δρόμους. Τα 80ς με την άδεια Κηφισίας, την άδεια Παπανικολή κλπ κλπ κλπ πέρασαν. Καρμαγκέντον χρειάζεται ανηλεώς.
    Δεν σε πιάνω...
    Παρανόμησε? Οχι.
    Και να μπορούσε να παει απο στενά στον προορισμό του, γιατί να το κάνει? Για να σταματαει συνέχεια στα stop και να κοπανιέται στα λούκια?
    Ας μην αρχίσουμε τέτοια κουβέντα. Στη άκρη πήγαινε ο άνθρωπος κανονικά και καλά έκανε κατα την γνώμη μου.
    Να έβγαζε και φλάς το φορτηγό για να προσπεράσει και ολα καλα θα ήταν.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

βασικά για να μην ενοχλεί τους άλλους και γιατί υπάρχει και νόμος για ελάχιστες ταχύτητες αλλά ούτε στην ΕΟ εφαρμόζεται...

ναι θεωρητικά νόμιμος είναι και ας θέλω να "ψοφήσουν" συλλήβδην όλοι οι "αθλητές" τέτοιου τύπου. ημι-αστειευόμουν. τον ηλίθιο που κοκκάλωσε χτες στο πράσινο, αν τον έλιωνα άραγε, πως θα το δικαιολογούσε, χμ, να σκεφτώ, "δεν με είδε που άναψα αλάρμ κυρ πρόεδρε, δεν είδε τα φώτα μου" ουπς δεν είχε τίποτα ναι. καρμαγκέντον, τέλος.

Δεν σε πιάνω...
    Παρανόμησε? Οχι.
    Και να μπορούσε να παει απο στενά στον προορισμό του, γιατί να το κάνει? Για να σταματαει συνέχεια στα stop και να κοπανιέται στα λούκια?
    Ας μην αρχίσουμε τέτοια κουβέντα. Στη άκρη πήγαινε ο άνθρωπος κανονικά και καλά έκανε κατα την γνώμη μου.
    Να έβγαζε και φλάς το φορτηγό για να προσπεράσει και ολα καλα θα ήταν.
    Για να είναι ασφαλής ρε ψηλέ και εμμέσως θα είμασταν λίγο πιο πολύ και οι υπόλοιποι.Όπως είπα το παραδέχομαι έχω προκατάληψη με τους ποδηλάτες αλλά μιας και είμαστε κοντά σε ηλικία και θυμόμαστε την κυκλοφορία στην Αθήνα από το 70 εγώ λίγο πιο μετά εσύ πες μου ρε οι κεντρικοί δρόμοι που σχεδιάστηκαν πριν 60 70 χρόνια με πληθυσμό πρωτεύουσας κάτω του μυρίου "χωράνε" σήμερα ποδηλάτες ??? Επειδή το καβαλάς το ποδηλατάκι και μπράβο σου μακάρι να μπορούσα και γω μιλάς τώρα εις όνομα του κάθε τυχάρπαστου σταρχιδιστή νεόκοπου ποδηλάτη ? μην κρίνεις ρε από τον εαυτό σου...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Για να είναι ασφαλής ρε ψηλέ και εμμέσως θα είμασταν λίγο πιο πολύ και οι υπόλοιποι.Όπως είπα το παραδέχομαι έχω προκατάληψη με τους ποδηλάτες αλλά μιας και είμαστε κοντά σε ηλικία και θυμόμαστε την κυκλοφορία στην Αθήνα από το 70 εγώ λίγο πιο μετά εσύ πες μου ρε οι κεντρικοί δρόμοι που σχεδιάστηκαν πριν 60 70 χρόνια με πληθυσμό πρωτεύουσας κάτω του μυρίου "χωράνε" σήμερα ποδηλάτες ??? Επειδή το καβαλάς το ποδηλατάκι και μπράβο σου μακάρι να μπορούσα και γω μιλάς τώρα εις όνομα του κάθε τυχάρπαστου σταρχιδιστή νεόκοπου ποδηλάτη ? μην κρίνεις ρε από τον εαυτό σου...
    Ναι αλλά να το παρουμε ετσι τότε κι εμένα με ενοχλούν τα φορτηγα, τα μεγάλα τζιπ, τα BMW GS και τώρα που το σκέφτομαι με ενοχλούν και τα αυτοκίνητα και τα mega scooters και τα παπια που πανε και καθονται πανω στην διάβαση ακριβώς μπροστά μου και και και.

Να επιτρέπονται λοιπόν μόνο μοτο απο 250cc και πανω, αλλά κι απο αυτές μόνο SS γυμνα και classic γιατι εκτός απο τα GS μου την δίνουν και τα TDM, Vstrom κλπ, και επίσης να απαγορεύονται και όσοι συνδυασμοί μοτο/οδηγοί είναι πιο αργοί απο μένα γιατί με κόβουν και μου χαλάνε και την αγωνιστική γραμμή.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ναι αλλά να το παρουμε ετσι τότε κι εμένα με ενοχλούν τα φορτηγα, τα μεγάλα τζιπ, τα BMW GS και τώρα που το σκέφτομαι με ενοχλούν και τα αυτοκίνητα και τα mega scooters και τα παπια που πανε και καθονται πανω στην διάβαση ακριβώς μπροστά μου και και και.

Να επιτρέπονται λοιπόν μόνο μοτο απο 250cc και πανω, αλλά κι απο αυτές μόνο SS γυμνα και classic γιατι εκτός απο τα GS μου την δίνουν και τα TDM, Vstrom κλπ, και επίσης να απαγορεύονται και όσοι συνδυασμοί μοτο/οδηγοί είναι πιο αργοί απο μένα γιατί με κόβουν και μου χαλάνε και την αγωνιστική γραμμή.
    επιτέλους ένας λογικός άνθρωπος. +998

Τρέχεις δηλαδή και σε δημόσιο δρόμο ? Αλήτη τσαντάκια καμικάζι ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    .... εκτός απο τα GS μου την δίνουν και τα TDM, Vstrom κλπ, και επίσης να απαγορεύονται και όσοι συνδυασμοί μοτο/οδηγοί είναι πιο αργοί απο μένα γιατί με κόβουν και μου χαλάνε και την αγωνιστική γραμμή.
    Very nicely put.

Outstanding.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πιλοτικά τα ΤΑΧΙ στις λωρίδες του ΟΑΣΑ.
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2009, 14:23
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2007, 18:52
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 09:01
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 14:26
  5. Τα τραίνα που φύγαν..
    από wizard στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1