Σελίδα 23 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 13181920212223242526272833 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 715

Θέμα: Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα, ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Ρε πέρα από την πλάκα βάλτε ένα banner με disclaimer ότι το θρεντ είναι τρολ μη τα διαβάζει κάνας 15χρονος και ταυτιστεί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Ρε πέρα από την πλάκα βάλτε ένα banner με disclaimer ότι το θρεντ είναι τρολ μη τα διαβάζει κάνας 15χρονος και ταυτιστεί.
    όχι φιλαράκι, δεν είναι τρολ για όλους, μερικοί μιλάνε σοβαρά εδώ μέσα. Ντισκλέιμερ και φλωριές, Ο ΔΑΡΒΙΝΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    όχι φιλαράκι, δεν είναι τρολ για όλους, μερικοί μιλάνε σοβαρά εδώ μέσα. Ντισκλέιμερ και φλωριές, Ο ΔΑΡΒΙΝΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
    Ευτυχώς που το καταλάβατε μερικοί μερικοί...

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Όλο βλακείες λέμε. Αλλιώς εξηγήστε μου όποιος μπορεί.

Σήμερα το πρωί ξεκινάω για δουλειά με το 954, ανάμεσα από σταματημένα αυτοκίνητα πετυχαίνω παπί το οποίο όχι μόνο δεν περνάει κανονικά, αλλά που και που σταματάει και βάζει και πόδια κάτω. Δεν χωράει πουθενά, δεν τολμάει να ανοίξει, ενώ εγώ περνάω από πίσω του αέρα και βρίζω την τύχη μου.
    Μετά βγαίνω εθνική. Μπροστά μου μεταξύ αριστερής και μεσαίας (ήταν μια από αυτές τις κωλομέρες) πετυχαίνω άλλον κοιμισμένο παπάκια, που πάει με +0,5 χλμ/ω από τα αυτοκίνητα, δηλαδή με περίπου 30, αγέρωχος με το βλέμμα καρφωμένο μπροστά. Που όταν συναντούσαμε νταλίκα δεξιά μας, είτε χωρούσε είτε όχι, πατούσε φρένο και έκοβε στα 15, η απελπισία η ίδια μιλάμε, που έπρεπε να του πατήσω κόρνα μετά από 1 χιλιόμετρο για να κοιτάξει καθρέφτη.
    Επιστροφή με βροχή, στην βροχή οι παγκόσμιοι προσέχουν, ανεξαρτήτως μηχανής και δεν ξεπερνούν τα 20χλμ/ω, να χτυπάς το κεφάλι σου στο φέρινγκ ένα πράμα. Γιατί; Γιατί το κάνετε αυτό ρε;

Και μετά μου μιλάτε για κατάλληλα και ακατάλληλα μηχανάκια. Ναι, οκ. Για ποιόν;;;

Είμαι εγώ ο παράξενος ρε πούστη μου;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    το παπι ειναι ασφαλες στην πολη γιατι δεν εχει μεγαλη τελικη ταχύτητα. ουτε επιταχύνει απότομα
    αν πηγαινει max 70 και το πας με 50 ε εισαι αρκετα ασφαλής

μια μηχανη ειναι ποιο ασφαλης ΑΝ την πας με ταχύτητες παπιου μεσα στην πολη.
    αν οχι τοτε αλλαζει το πραγμα.

ενα ταξι που θα πεταχτει απο στοπ πιθανον να σκοτωσει αυτον με το super ducati με abs και τις παναγιας τα ματια οταν θα παει 130km/h στιγμιαία και θα καρφωθεί αφρεναριστος στο ταξι ή να πεταχτει καποιο ζωο-αντικειμενο που θα βρει στην μπροστινη ροδα με 130.
    ενω αυτος με το παπι στο ιδιο σημειο και με τα 50km/h θα ειναι οκ. ισως του σκιστεί καμια παντοφλα

αυτος με το παπι δεν θα εχει την δυνατοτητα να παει ποτε στιγμιαία με 130 ενω ο αλλος την εχει.

ακομα η μοτο ειναι καλητερη αν πας σιγα
    κυριος λογο φρενων και αναρτήσεων.
    μια μοτο μπορει να φρεναρει πολυ δυνατα μεχρι και να κανει endo το παπι οχι τοσο.
    οι αναρτήσεις και τα λαστιχα ειναι καλητερες στις μηχανες.
    επισης διαφορα θεμακια οπως ο ελενχος του πισω μερους οταν εχεις κοκαλωσει τον πισω τροχο
    ή το ποσο ευκολα μπλοκαρει τον εμπρος τροχο ισως ειναι αρκετα σημαντικά για να δει καποιος.

ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ....??

Πες κι άλλα....πες

http://www.aek365.com/a-513915/mono-...fwto-video.htm

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    @ Kostas777
    Να δω ποιος θα είναι ο πουστης που θα σου απαντήσει. .......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    διαβαζοντας το παραπανω δεν μπορεσα να μην θυμηθώ ένα χαρακτηριστικο ιβεντ που μου συνεβηκε μπροστα στην βουλη, σε δρομο στην κυριολεξια γυαλι...είμαι πισω από λεωφορειο, αναβει πρασινο,του κανω προσπεραση από αριστερα, με το που το περναω ξαφνικα βλεπω μπροστα μου δυο παλικαρια της ΔΙΑΣ πανω σε ένα βερσυς να με κοιτουν εντρομοι( ειχαν παραβιασει κοκκινο), ένα μαμμουθ να ερχεται με δυναμη καταπανω τους και εκεινοι κοκκαλωμενοι στην μεση του δρομου...μιλαμε για ξαφνικη αντιδραση κατω του δευτερολεπτου..μαμμουθ φρενα, ΕΧΡ μετζελερ, ΑΒΣ εδωσαν λυση..

Αν ειχα σκουτερ η παπι και εγω και αυτοι ακομα ,στην καλυτερη, θα είχαμε πατερίτσες....παπι και ασφαλεια δεν εχουν μεγαλη συναφεια..το να πηγαίνεις αργα δεν σε κανει ασφαλη, μερικες φορες φερνει ακριβως τα αντίθετα αποτελέσματα...ένα βιαστικος που βριζει πισω σου κανει προσπεραση κακη και σε ριχνει στα ταρταρα..αλλα στον φιλο τερενς δεν θα συμβει ποτε, χε,χε,χε.....( το ευχομαι ειλικρινα)..
    Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..

Δεν εχω λ7 να ξεκινησω τα ναρκωτικα ρε σεις.
    Ποσω δε να αποτοξινοθω μετα, οποτε παρακαλω (οση πλακα και να εχει το φρεντ) μην τα πετατε ετσι ολα αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα.

εντιτ: να εξηγηθω, για να μην παρεξηγηθω.
    Ρε φιλε Ζοπα, ενα παπι η το Βαραντερο ακινητοποιουνται πιο γρηγορα απο τα 90 (επι παραδειγματι) χαω;
    Και μιλαμε για τα της τρεχουσας γενιας παπια και οχι GLX η *γλαρους*.
    Επισης ενα 125/250 μοτο σε συγκριση με τα παραπανω;
    Τελευταία τροποποίηση από DrEvil; 07/04/2017 στις 21:40.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Δεν εχω λ7 να ξεκινησω τα ναρκωτικα ρε σεις.
    Ποσω δε να αποτοξινοθω μετα, οποτε παρακαλω (οση πλακα και να εχει το φρεντ) μην τα πετατε ετσι ολα αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα.

εντιτ: να εξηγηθω, για να μην παρεξηγηθω.
    Ρε φιλε Ζοπα, ενα παπι η το Βαραντερο ακινητοποιουνται πιο γρηγορα απο τα 90 (επι παραδειγματι) χαω;
    Και μιλαμε για τα της τρεχουσας γενιας παπια και οχι GLX η *γλαρους*.
    Επισης ενα 125/250 μοτο σε συγκριση με τα παραπανω;

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΦΥΣΙΚΟ

Μάζα,τριβή,αντίσταση,επιφάνεια κ.λ.π....υδρολίσθηση,άσφαλτος κ.λ.π.
    ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ........ΜΑΟΥΝΑ.........ΣΚΟΥΝΑ..........275 κιλά
    Παπί....πφ....σκουπίδι 100 κιλά

Έναν Αινστάιν ρεεεεεεεεε, δεν υπάρχει κανείςςςςςςςςςςςςς στο φόρουμ......!!!!!!!!!!!!!!

Οι έμπειροι πάντως αναβάτες του φόρουμ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ,είναι πολύ πιο ασφαλές να κυκλοφορείς
    σε συνθήκες πόλης με τα 1000.....1200......και βάλε κυβικά και ειδικά με SS,από ένα κωλοπαπί
    διότι φρενάρουν πολύ πιο καλά,έχουν πολύ καλύτερες αναρτήσεις,προσπερνάνε με 1000 ανάμεσα από τα φορτηγά κ.λ.π.
    Κατεβαίνουν τη Συγγρού με 150 για πλάκα κ.λ.π.....κ.λ.π....
    Βάλτε όμως σας παρακαλώ κύριοι Μοντ..........ότι γράφουμε για ΠΛΑΚΑ...........
    ΜΗ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ
    και τα πάρει σοβαρά.......

Μην σκας γλυκΙέ μου, δεν θα σε πάρει κανείς σοβαρά και όλοι οι 15χρονοι μόλις έχουν λεφτά και δίπλωμα μοτοσικλέτα θα πάρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Μην σκας γλυκΙέ μου, δεν θα σε πάρει κανείς σοβαρά και όλοι οι 15χρονοι μόλις έχουν λεφτά και δίπλωμα μοτοσικλέτα θα πάρουν.
    Ψηφοθηρικό μου ακούγεται ,έχεις ινσαιντ ινφο ρε καμάρι ?

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Πάντως η επιμονή στην επιχειρηματολογία ότι το varadero & το 954 είναι τα ιδανικά δίτροχα πόλης εμένα με ξεπερνάει

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Πάντως η επιμονή στην επιχειρηματολογία ότι το varadero & το 954 είναι τα ιδανικά δίτροχα πόλης εμένα με ξεπερνάει
    Προφανως δεν εισαι αρκετα εμπειρος.

ΓΙΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.............

Τα μαντάτα,εκεί όμως ΣΚΑΩ ,που φεύγουν νέες ψυχές.
    Έστω και έναν να αποτρέψω θα είμαι ευτυχισμένος.
    Έστω και έναν να προβληματίσω,θα κοιμάμαι ήσυχος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ''παπι'' με λιγο γκαζι παραπανω ειναι το ιδανικο για αστικο περιβαλλον
    ελαφρυ 250αρι μονοκυλινδρο για μενα ή 600αρι για συχνα δικαβαλα
    και αεροψυκτο......λιγο λαδακι ενα μπουζι και τελος

Παρόμοια θέματα

1. Mega Scooter VS ON/OFF
    από partakiasss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2015, 11:57
  2. Honda CBF 600 vs Suzuki GSF 650 S (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!)
    από tkata στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2012, 15:41
  3. Scooter vs Παπί (Την γνώμη σας)
    από Stavrosqq στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2011, 01:03
  4. Piaggio MP3 vs scooters τύπου beverly, t-max ktl
    από Nyor στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 19:44
  5. Κατανάλωση: Scooter vs Παπιού!
    από thanar στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2007, 10:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •