Ρε πέρα από την πλάκα βάλτε ένα banner με disclaimer ότι το θρεντ είναι τρολ μη τα διαβάζει κάνας 15χρονος και ταυτιστεί.
Ρε πέρα από την πλάκα βάλτε ένα banner με disclaimer ότι το θρεντ είναι τρολ μη τα διαβάζει κάνας 15χρονος και ταυτιστεί.
Όλο βλακείες λέμε. Αλλιώς εξηγήστε μου όποιος μπορεί.
Σήμερα το πρωί ξεκινάω για δουλειά με το 954, ανάμεσα από σταματημένα αυτοκίνητα πετυχαίνω παπί το οποίο όχι μόνο δεν περνάει κανονικά, αλλά που και που σταματάει και βάζει και πόδια κάτω. Δεν χωράει πουθενά, δεν τολμάει να ανοίξει, ενώ εγώ περνάω από πίσω του αέρα και βρίζω την τύχη μου.
Μετά βγαίνω εθνική. Μπροστά μου μεταξύ αριστερής και μεσαίας (ήταν μια από αυτές τις κωλομέρες) πετυχαίνω άλλον κοιμισμένο παπάκια, που πάει με +0,5 χλμ/ω από τα αυτοκίνητα, δηλαδή με περίπου 30, αγέρωχος με το βλέμμα καρφωμένο μπροστά. Που όταν συναντούσαμε νταλίκα δεξιά μας, είτε χωρούσε είτε όχι, πατούσε φρένο και έκοβε στα 15, η απελπισία η ίδια μιλάμε, που έπρεπε να του πατήσω κόρνα μετά από 1 χιλιόμετρο για να κοιτάξει καθρέφτη.
Επιστροφή με βροχή, στην βροχή οι παγκόσμιοι προσέχουν, ανεξαρτήτως μηχανής και δεν ξεπερνούν τα 20χλμ/ω, να χτυπάς το κεφάλι σου στο φέρινγκ ένα πράμα. Γιατί; Γιατί το κάνετε αυτό ρε;
Και μετά μου μιλάτε για κατάλληλα και ακατάλληλα μηχανάκια. Ναι, οκ. Για ποιόν;;;
Είμαι εγώ ο παράξενος ρε πούστη μου;
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ....??
Πες κι άλλα....πες
http://www.aek365.com/a-513915/mono-...fwto-video.htm
@ Kostas777
Να δω ποιος θα είναι ο πουστης που θα σου απαντήσει. .......
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
διαβαζοντας το παραπανω δεν μπορεσα να μην θυμηθώ ένα χαρακτηριστικο ιβεντ που μου συνεβηκε μπροστα στην βουλη, σε δρομο στην κυριολεξια γυαλι...είμαι πισω από λεωφορειο, αναβει πρασινο,του κανω προσπεραση από αριστερα, με το που το περναω ξαφνικα βλεπω μπροστα μου δυο παλικαρια της ΔΙΑΣ πανω σε ένα βερσυς να με κοιτουν εντρομοι( ειχαν παραβιασει κοκκινο), ένα μαμμουθ να ερχεται με δυναμη καταπανω τους και εκεινοι κοκκαλωμενοι στην μεση του δρομου...μιλαμε για ξαφνικη αντιδραση κατω του δευτερολεπτου..μαμμουθ φρενα, ΕΧΡ μετζελερ, ΑΒΣ εδωσαν λυση..
Αν ειχα σκουτερ η παπι και εγω και αυτοι ακομα ,στην καλυτερη, θα είχαμε πατερίτσες....παπι και ασφαλεια δεν εχουν μεγαλη συναφεια..το να πηγαίνεις αργα δεν σε κανει ασφαλη, μερικες φορες φερνει ακριβως τα αντίθετα αποτελέσματα...ένα βιαστικος που βριζει πισω σου κανει προσπεραση κακη και σε ριχνει στα ταρταρα..αλλα στον φιλο τερενς δεν θα συμβει ποτε, χε,χε,χε.....( το ευχομαι ειλικρινα)..
Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..
Δεν εχω λ7 να ξεκινησω τα ναρκωτικα ρε σεις.
Ποσω δε να αποτοξινοθω μετα, οποτε παρακαλω (οση πλακα και να εχει το φρεντ) μην τα πετατε ετσι ολα αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα.
εντιτ: να εξηγηθω, για να μην παρεξηγηθω.
Ρε φιλε Ζοπα, ενα παπι η το Βαραντερο ακινητοποιουνται πιο γρηγορα απο τα 90 (επι παραδειγματι) χαω;
Και μιλαμε για τα της τρεχουσας γενιας παπια και οχι GLX η *γλαρους*.
Επισης ενα 125/250 μοτο σε συγκριση με τα παραπανω;
Τελευταία τροποποίηση από DrEvil; 07/04/2017 στις 21:40.
Inochi, ρε!
Για οσο.
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΦΥΣΙΚΟ
Μάζα,τριβή,αντίσταση,επιφάνεια κ.λ.π....υδρολίσθηση,άσφαλτος κ.λ.π.
ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ........ΜΑΟΥΝΑ.........ΣΚΟΥΝΑ..........275 κιλά
Παπί....πφ....σκουπίδι 100 κιλά
Έναν Αινστάιν ρεεεεεεεεε, δεν υπάρχει κανείςςςςςςςςςςςςς στο φόρουμ......!!!!!!!!!!!!!!
Οι έμπειροι πάντως αναβάτες του φόρουμ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ,είναι πολύ πιο ασφαλές να κυκλοφορείς
σε συνθήκες πόλης με τα 1000.....1200......και βάλε κυβικά και ειδικά με SS,από ένα κωλοπαπί
διότι φρενάρουν πολύ πιο καλά,έχουν πολύ καλύτερες αναρτήσεις,προσπερνάνε με 1000 ανάμεσα από τα φορτηγά κ.λ.π.
Κατεβαίνουν τη Συγγρού με 150 για πλάκα κ.λ.π.....κ.λ.π....
Βάλτε όμως σας παρακαλώ κύριοι Μοντ..........ότι γράφουμε για ΠΛΑΚΑ...........
ΜΗ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΨΥΧΗ
και τα πάρει σοβαρά.......
![]()
Μην σκας γλυκΙέ μου, δεν θα σε πάρει κανείς σοβαρά και όλοι οι 15χρονοι μόλις έχουν λεφτά και δίπλωμα μοτοσικλέτα θα πάρουν.
Πάντως η επιμονή στην επιχειρηματολογία ότι το varadero & το 954 είναι τα ιδανικά δίτροχα πόλης εμένα με ξεπερνάει![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
''παπι'' με λιγο γκαζι παραπανω ειναι το ιδανικο για αστικο περιβαλλον
ελαφρυ 250αρι μονοκυλινδρο για μενα ή 600αρι για συχνα δικαβαλα
και αεροψυκτο......λιγο λαδακι ενα μπουζι και τελος