Προσωπικα δεν με ενοχλουν ασημι πατητηρια, τα λαστιχενια σωληνακια κτλ ετσι κι αλλιως αυτα θα αλλαχτουν και θα μπουν αλλα της αρεσκειας μουοταν ακουω αυτα μου ερχεται στο μυαλο η παροιμια .. βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος
![]()
Προσωπικα δεν με ενοχλουν ασημι πατητηρια, τα λαστιχενια σωληνακια κτλ ετσι κι αλλιως αυτα θα αλλαχτουν και θα μπουν αλλα της αρεσκειας μουοταν ακουω αυτα μου ερχεται στο μυαλο η παροιμια .. βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
https://youtu.be/u4ra0uv0Eio
Πώς το λένε? "Το GSX-R το ρημάζουν τα Χοντα,τα Ντουκ κτλ κτλ"![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
απο mcn
Ride(s) the wind of change...
Δηλαδη εμεις τωρα εδω μεσα μαλωνουμε για αυτες τις ελαχιστες διαφορες που βλεπουμε στους παραπανω πινακες;
Δωστε μου και το χειροτερο απο αυτα
δεν πειραζει
θα κανω την καρδια μου πετρα κ θα το καβαλαω το ρημαδι
Kawasaki κ Yamaha είχανε τελικό μόνο η ολόσωμη?
Αν βγουν κ αυτοί οι τάφοι για εξατμίσεις θα δούμε τι βγάζει κ το καθένα τους.
Εν αναμονή κ άλλων τεστ...
Ride(s) the wind of change...
Αχ αυτά τα Yamaha...πολύ πονηρά....χαχααχαχαχα... 1ο τέστ...τα αποτελέσματα είναι αυτά...κι όπως τα έβγαλαν, εγώ τα δέχομαι. Αλλά σκεφτείτε λίγο και τους Kawasakαίους, τι να πούνε...που βγήκανε τελευταίοι....κι έχουνε σαρώσει στα πρωταθλήματα. Πέρα απόλα τα άλλα όμως, 1η ενδιαφέρουσα σύγκριση. Περίεργη ίσως, αλλά ενδιαφέρουσα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.