Κι όμως (το περιστατικό το είχα ξαναγράψει κάπου όταν έγινε, αλλά δεν θυμάμαι που), πριν λίγο καιρό συνάντησα λάδια πάνω σε στροφή. Σε στροφή δεξιά με φανάρι, το οποίο αν το πετύχουμε πράσινο, απλά φρενάρουμε, κατεβάζουμε και μπαίνουμε. Έρχομαι εγώ με φόρα, με το CB-1.. και πλησιάζοντας διακρίνω στην άκρη της στροφής κάποιον να στέκεται και να κρατάει κράνος, οπότε αρχίζει να μου μπαίνει μια υποψία. Το επόμενο δευτεόλεπτο τον έχω φτάσει και τον ακούω να μου φωνάζει «λάδια!». Πριν προλαβω να πω γαμωτ... έχω αρχίσει να γλυστράω στα λάδια ενώ είμαι φρεναριστός και πάω καρφωτός προς τα αυτοκίνητα που περίμεναν στο ίδιο φανάρι από το αντίθετο ρεύμα..
Το CB-1 δεν έχει ABS.. το έσωσα, πέρασα ξυστά από τα αυτοκίνητα χορεύοντας ζεϊμπεκιέςΤώρα, να σου πω ότι το μηχανάκι είναι σούπερ και δεν με έριξε, ότι εγώ είμαι πιλότος, ότι είμαι κωλόφαρδος, ότι δεν ήταν πολλά τα λάδια.. τίποτα από όλα αυτα. Δεν ξέρω και το απέδωσα στην κωλοφαρδία της στιγμής. Δυστυχώς ο άλλος είχε πέσει, δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε νομίζω KLE 500.