Ρε σεις γιατί δε δέχεστε την άποψη κάποιου ;
Μπορεί ο Τέρενς π.χ. όταν καβαλάει το παπί να πηγαίνει μαξ με 30 χλμ, άρα να θεωρεί ότι αυτό είναι το καλύτερο (και ασφαλέστερο) για αυτόν...
Ρε σεις γιατί δε δέχεστε την άποψη κάποιου ;
Μπορεί ο Τέρενς π.χ. όταν καβαλάει το παπί να πηγαίνει μαξ με 30 χλμ, άρα να θεωρεί ότι αυτό είναι το καλύτερο (και ασφαλέστερο) για αυτόν...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ρε συ Άριστο,όταν ΌΛΑ τα υπόλοιπα οχήματα πηγαίνουν με 50-60 που τη βλέπεις την ασφάλεια στο να πηγαίνεις με 30 και να σε περνάνε παπάκια,φορτηγά,λεωφορεία κλπ?
Είπαμε μην τρελαθούμε και τελείως.Πηγα εγώ χτες Κρίκο με το παλιό μου σκούτερ που δε θέλω να το ζοριζω και ήμουνα στη Χαμοστερνας με καμία 50χλμ τέρμα δεξιά και μάτια συνέχεια καθρέφτη μην τυχών και δε φρενάρει κανείς πίσω μου.
Μπορεί να είναι ακόμα χειρότερος με μεγαλύτερες μοτοσικλέτες.![]()
Life begins at 45°.
Ακριβώς αυτό. Το να προσπαθεί να επιβάλλει την δική του άποψη για παγκόσμια οικουμενική αλήθεια ωρυόμενος "να σώσουμε κανένα δεκαπεντάχρονο" ως νέος Ιαβέρης (και με την ίδια φαιδρή τρομολαγνική επιχειρηματολογία) είναι το λάθος στο νήμα αυτό. Τα είπε, τα διαβάσαμε, ευτυχώς που οδηγούμε και ξέρουμε τι μας γίνεται, τα απορρίψαμε γιατί έχουμε άλλες εμπειρίες και από εκείνη την στιγμή διαβάζουμε τον ίδιο σκαλωμένο απόλυτο γνώστη του διτρόχου και όχι μόνο Τέρενς των τελευταίων έντεκα ετών να σκιαμαχεί εναντίον όλων των υπολοίπων για το πόσο λάθος κάνουν... Φυσικά και θα μείνει για να προσφέρει απλόχερα διασκέδαση όσο μπορεί και όσο αντέχει. Το γέλιο είναι υγεία, το γέλιο χαρίζει ζωή, η μέρα ξεκινάει ευχάριστα.
Α και για αλλαγές τίτλων κλπ, στον αρμόδιο μοντ με πμ (δηλαδή όχι σε εμένα), οι δημόσιες εκκλήσεις θεωρούνται απλοί θεατρινισμοί και προφανώς αγνοούνται (εκτός αν έχουν σοβαρή λογική βάση, που εν προκειμένω τελείωσε και δεν ξαναφέρνει το μαγαζί).
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ...............
Τριανταπέντε - σαράντα χρόνια με 30 το πολύ πήγαινα.....με μοτό.
Και δεν είχα και πινακίδα μη με γράψουν γιατί καθυστερούσα την κυκλοφορία..!!
GSX-R......ZZR.........BLACKBIRD.......HAYABUSA.... όλα τα ακούτερ και τα παπάκια.
Τώρα όπου νάναι πουλάω το παπί και παίρνω μια αγκούστα 312
που την έχω και απωθημένο, για να κυκλοφορώ..........
ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...
![]()
Δεν λέτε να αποδεχτείτε την πραγματικότητα.
Μέχρι και ο Χόρχε αφού έπεσε με την μοτοσικλέτα του σε παπακι ανέβηκε για ασφάλεια.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
http://www.kawasaki.gr/el/products/s...lhcWV0LClgOXl4
Σούπερ φρένα,σούπερ αναρτήσεις,σούπερ κρατήματα,σούπερ ηλεκτρονικά...!!!
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ
Υπάρχει και καλύτερη λύση
http://www.ducati.gr/site/content.php?sel=892
Σε κοκκινάκι