Σελίδα 34 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 24293031323334353637383944 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 715

Θέμα: Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα, ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    υπαρχουν και οι ραμπες αναπηρων που μπορεις αναιμακτα και ωραιοτατα να ανεβεις πεζοδρομιο με ss χωρις να κλαις καρινες...just saying...
    επισης οποιος βαζει βαρος στους καρπους οταν οδηγαει ss ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ απο θεση σωματος...

υ.γ. πολλα παλια 600αρια ss εχουν 2000€...και ναι ειναι ασφαλεστερα των παπιωνΕ σε ολες τις συνθηκες, οχι μονο πολης...

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ..............

Αρχαιοκαπηλία.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αν πραγματικά το σκεφτείς, ψύχραιμα και ήρεμα, απλά γέρασες και δεν το 'χεις όπως παλιότερα.

ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ................

Πάμε μια βόλτα....??

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Να gamiso τα SS τη Βέρμαχτ παρέα με τη Λουφτβάφε ,διαβάστε ρε το 1ο ποστ του παππούκα από την Σαλονίκη κι αν ένας βρει να θίγονται εκεί μέσα μεγάλες μηχανές ,εγώ θα ξεκουράσω τον μπόυ από το ομπρελάκι ...
    Φίλαι, στο μοτο αλλάζει το θέμα της κουβεντας μετά τα 100-150 ποστ.

Είσαι νέος όμως εσύ και δεν ξέρεις την παράδοση.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος
    ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ................

Πάμε μια βόλτα....??
    Τι κότερο να χεις ρε καψερέ, εσύ θα λες κότερο καμιά 3,5μ βαρκούλα, με κουπί.

Banned
    Γιατι κλαιει το μωρο
    αφου φοραει πανα;

πρεπει να τα σακουλιαζεσαι τα λεπτα νοηματα.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Επιμένεις να στηρίζεις ότι υπάρχει μια κατηγορία οδηγών που ΔΕΝ μπορεί να πάει μέσα στη πόλη με μεγάλη μηχανή, ενώ προσπαθώ τόση ώρα να σου εξηγήσω ότι υπάρχει κατηγορία ανθρώπων που μια χαρά κινείται και με τα 100 άλογα, μια χαρά κινείται και με το 1/10 αυτών, απλά θεωρεί ότι για πρακτικούς λόγους ένα παπί ή ένα σκούτερ είναι καλύτερο

Τώρα για το αν εσύ καταφέρνεις και περνάς ότι κινείται με το SS στην Ακαδημίας και στην Πειραιώς Παρασκευή μεσημέρι παραμονή τριημέρου του Αγίου Πνεύματος με θερμοκρασία ασφάλτου 69 βαθμούς και 6.000.0000 οχήματα στους δρόμους του λεκανοπέδιου όπως επίσης και το γεγονός ότι επιμένεις να θες να μου αποδείξεις ότι είσαι πιο γρήγορος από εμένα (που σίγουρα είσαι, δεν το αμφισβητώ), θα σου απαντήσω με μια clopyright ατάκα ενός μεγάλου ανδρός

Στα @@ μου

Σκέψου ότι νιώθω τα παραπάνω ορισμένες φορές σε υπερθετικό βαθμό με μηχανάκι που δεν είναι SS...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.................

Αλλα κι εγώ.....στα@@ μου.
    Ουφ ξεσπάθωσα....παραφέρθηκα,αλλά το φχαριστήθηκα...!!!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Και μαχητικό δεν εχω οδηγήσει αλλά δεν το βλέπω βολικό να κουβαλάει τα μπαγκάζια του ο πιλότος όπως σ΄ενα 777, αλλά ο ένας είναι πιλότος και γουστάρει ακόμα και βόλτα να κάνει κι ο άλλος οδηγός ΚΤΕΛ.

Κάτι άλλο;
    Τι να σου απαντήσω ρε Νίκο, εδώ λέω ότι το hornet δεν βολεύει για πήξιμο στη κίνηση, και εσύ πετάγεσαι να μου πεις ότι δε ξέρω από SS...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Τι να σου απαντήσω ρε Νίκο, εδώ λέω ότι το hornet δεν βολεύει για πήξιμο στη κίνηση, και εσύ πετάγεσαι να μου πεις ότι δε ξέρω από SS...

Στο πήξιμο στην κίνηση, είπα και πιο πάνω, το παπί είναι το πιο ευκίνητο με εξαιρεση κανενα SM. Στο πήξιμο στην κίνηση, το καλυτερο είναι το αμαξι, με a/c, καφέ, μουσική και κανένα τσιγάρο - οσοι καπνιζουν.

Αλλά στο πήξιμο δεν κινείσαι, πας με 1-2 χαω

ΟΚ, και Goldwing δεν είχα ποτέ, λες να είναι καλύτερη και αυτή από παπί για τα πέριξ της Ομόνοιας ;

Πάντως αυτή κι αν θα χωράει μπύρες...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ..........Α GOLDWING

Και γαμώ τα μηχανάκια......όμως είναι σαν το κασκάι μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ..............

Αρχαιοκαπηλία.....

ειναι που ειμαι φτωχος και δεν εχω για καινουργιο...

αλλα το προτιμω απο το να τα παιρνω καινουργια, να τα δινω στο 6μηνο γιατι ετσι, να χανω 1-2-3...6-7 χιλιαρικα στην συνναλλαγη και να κανω "μαγκες" τους επομενους με καινουργια "στρωμενα" μηχανακια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Να gamiso τα SS τη Βέρμαχτ παρέα με τη Λουφτβάφε ,διαβάστε ρε το 1ο ποστ του παππούκα από την Σαλονίκη κι αν ένας βρει να θίγονται εκεί μέσα μεγάλες μηχανές ,εγώ θα ξεκουράσω τον μπόυ από το ομπρελάκι ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΙΑ

Αλλά..........ΛΑΘΟΣ μεγάλο κάνεις.
    Ο Βασιλιάς της πόλης είναι το ΠΑΠΙ εδώ και 50 χρόνια...!!!
    Στα πάντα............ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΣΕΡΒΙΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΙΜΗ, ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ,
    και εννοείται ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ αφού καταπίνει όλα τα σκουτεροειδή στα κιλά του και στα λεφτά του...!!!
    Και στο φανάρι ξεκολλάει εύκολα,και με δύο φορτώνεται.
    Απλά σκέψου ότι με 1650 ευρώ αγοράζεις το γιαμάχα,επίσης με 1800-1900 τα 2 χόντα ,wave και astrea το καινούργιο...!!!
    ΤΙ παίρνεις με τόσα λεφτά σε σκούτερ...???
    Εκείνο δε που είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΟΥΤ είναι η οδική τους συμπεριφορά.
    Παρακάλα μη σε πετύχει σε στροφιλίκι παπί γιατί μπορεί να σε ξεφτελίσει,την ώρα που τα σκούτερ παρακαλάνε μη πέσουν..!!
    Εντάξει τώρα τελευταία............ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ,αλλά μέχρι τα play - off έχει καιρό,θα στρώσεις...!!!
    Για το μόνο που είναι καλά τα σκούτερ,είναι για κάποιον ΥΠΕΡΒΑΡΟ,για να απλώσει την κορμάρα του και τα κιλά του..!!!
    Και όταν λέμε υπέρβαρο εννοούμε κάποιον..............ΠΑΝΩ από 115-120 κιλά...!!! Έστω και λόγω ύψους,αν είναι 2μετρος π.χ.Αν και σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ χαρακτηρίζεσαι ως υπέρβαρος,αλλά ως ΘΗΡΙΟ..!!
    Αλλά 1,80-1,85 και 110 κιλά ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ του.........ΧΟΝΤΡΟΥ λέμε..!!!

REPETITION

Για εκμάθηση.......

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Είναι αστείο το πόσες λέξεις χρησιμοποιείς κάθε φορά (ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΣΕΡΒΙΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΙΜΗ, ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ) για να μας πεις απλά ότι το μόνο πλεονέκτημα του παπιού είναι η οικονομία. Το οποίο λέμε εδώ και 34 σελίδες.
    Life begins at 45°.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Και ξανά από την αρχηηηηηη.....
    Η μέρα της μαρμοτας .......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Επιμένεις να στηρίζεις ότι υπάρχει μια κατηγορία οδηγών που ΔΕΝ μπορεί να πάει μέσα στη πόλη με μεγάλη μηχανή
    Ποτέ και πουθενά δεν είπα ή στήριξα κάτι τέτοιο

ενώ προσπαθώ τόση ώρα να σου εξηγήσω ότι υπάρχει κατηγορία ανθρώπων που μια χαρά κινείται και με τα 100 άλογα, μια χαρά κινείται και με το 1/10 αυτών, απλά θεωρεί ότι για πρακτικούς λόγους ένα παπί ή ένα σκούτερ είναι καλύτερο
    Το έχω ήδη πει. Δεν ακολούθησες την προτροπή μου να με ξαναδιαβάσεις και αnακυκλώνεις τα ίδια και τα ίδια προσθέτοντας ένα τίποτα.

Τώρα για το αν εσύ καταφέρνεις και περνάς ότι κινείται με το SS στην Ακαδημίας και στην Πειραιώς Παρασκευή μεσημέρι παραμονή τριημέρου του Αγίου Πνεύματος με θερμοκρασία ασφάλτου 69 βαθμούς και 6.000.0000 οχήματα στους δρόμους του λεκανοπέδιου όπως επίσης και το γεγονός ότι επιμένεις να θες να μου αποδείξεις ότι είσαι πιο γρήγορος από εμένα (που σίγουρα είσαι, δεν το αμφισβητώ), θα σου απαντήσω με μια clopyright ατάκα ενός μεγάλου ανδρός
    Σε αυτές τις συνθήκες που περιγράφεις, που δεν χωράει ούτε πεζός, εγώ προσπάθησα να σου αποδείξω ότι «το SS» τα καταφέρνει πετώντας;

Στα @@ μου
    Μαλάκες, ό,τι νάναι

Σκέψου ότι νιώθω τα παραπάνω ορισμένες φορές σε υπερθετικό βαθμό με μηχανάκι που δεν είναι SS...
    Φίλε μου, έχεις πάρει χαμπάρι στο ελάχιστο τι συζητάμε;

Τίτλος θέματος: Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα, ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά;

Προσπαθείς να μου αποδείξεις με όσα λες ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

Να το χαίρεσαι ρε μάγκα, είπα εγώ ότι το δικό μου είναι καλύτερο; Αν εσένα σου κάνει όλα τα κέφια και μας γαμάς κιόλας όλους, έχεις το τέλειο μηχανάκι. Με γειά. Άντε να το φέρεις και πίστα να μας τα χώσεις εκεί πέρα να μάθουμε το μάθημά μας.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.................
    Τι να καταλάβω ρε συ, θες να με πείσεις να πουλήσω το CBR και να πάρω παπάκι; Σοβαρά τώρα;

Παρόμοια θέματα

1. Mega Scooter VS ON/OFF
    από partakiasss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2015, 11:57
  2. Honda CBF 600 vs Suzuki GSF 650 S (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!)
    από tkata στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2012, 15:41
  3. Scooter vs Παπί (Την γνώμη σας)
    από Stavrosqq στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2011, 01:03
  4. Piaggio MP3 vs scooters τύπου beverly, t-max ktl
    από Nyor στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 19:44
  5. Κατανάλωση: Scooter vs Παπιού!
    από thanar στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2007, 10:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •