Γιατι κλαιει το μωρο
αφου φοραει πανα;
πρεπει να τα σακουλιαζεσαι τα λεπτα νοηματα.....
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΙΑ
Αλλά..........ΛΑΘΟΣ μεγάλο κάνεις.
Ο Βασιλιάς της πόλης είναι το ΠΑΠΙ εδώ και 50 χρόνια...!!!
Στα πάντα............ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΣΕΡΒΙΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΙΜΗ, ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ,
και εννοείται ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ αφού καταπίνει όλα τα σκουτεροειδή στα κιλά του και στα λεφτά του...!!!
Και στο φανάρι ξεκολλάει εύκολα,και με δύο φορτώνεται.
Απλά σκέψου ότι με 1650 ευρώ αγοράζεις το γιαμάχα,επίσης με 1800-1900 τα 2 χόντα ,wave και astrea το καινούργιο...!!!
ΤΙ παίρνεις με τόσα λεφτά σε σκούτερ...???
Εκείνο δε που είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΟΥΤ είναι η οδική τους συμπεριφορά.
Παρακάλα μη σε πετύχει σε στροφιλίκι παπί γιατί μπορεί να σε ξεφτελίσει,την ώρα που τα σκούτερ παρακαλάνε μη πέσουν..!!
Εντάξει τώρα τελευταία............ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ,αλλά μέχρι τα play - off έχει καιρό,θα στρώσεις...!!!
Για το μόνο που είναι καλά τα σκούτερ,είναι για κάποιον ΥΠΕΡΒΑΡΟ,για να απλώσει την κορμάρα του και τα κιλά του..!!!
Και όταν λέμε υπέρβαρο εννοούμε κάποιον..............ΠΑΝΩ από 115-120 κιλά...!!! Έστω και λόγω ύψους,αν είναι 2μετρος π.χ.Αν και σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ χαρακτηρίζεσαι ως υπέρβαρος,αλλά ως ΘΗΡΙΟ..!!
Αλλά 1,80-1,85 και 110 κιλά ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ του.........ΧΟΝΤΡΟΥ λέμε..!!!
REPETITION
Για εκμάθηση.......![]()
Είναι αστείο το πόσες λέξεις χρησιμοποιείς κάθε φορά (ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΣΕΡΒΙΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΙΜΗ, ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ) για να μας πεις απλά ότι το μόνο πλεονέκτημα του παπιού είναι η οικονομία. Το οποίο λέμε εδώ και 34 σελίδες.
Life begins at 45°.
Και ξανά από την αρχηηηηηη.....
Η μέρα της μαρμοτας .......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ποτέ και πουθενά δεν είπα ή στήριξα κάτι τέτοιο
Το έχω ήδη πει. Δεν ακολούθησες την προτροπή μου να με ξαναδιαβάσεις και αnακυκλώνεις τα ίδια και τα ίδια προσθέτοντας ένα τίποτα.ενώ προσπαθώ τόση ώρα να σου εξηγήσω ότι υπάρχει κατηγορία ανθρώπων που μια χαρά κινείται και με τα 100 άλογα, μια χαρά κινείται και με το 1/10 αυτών, απλά θεωρεί ότι για πρακτικούς λόγους ένα παπί ή ένα σκούτερ είναι καλύτερο
Σε αυτές τις συνθήκες που περιγράφεις, που δεν χωράει ούτε πεζός, εγώ προσπάθησα να σου αποδείξω ότι «το SS» τα καταφέρνει πετώντας;Τώρα για το αν εσύ καταφέρνεις και περνάς ότι κινείται με το SS στην Ακαδημίας και στην Πειραιώς Παρασκευή μεσημέρι παραμονή τριημέρου του Αγίου Πνεύματος με θερμοκρασία ασφάλτου 69 βαθμούς και 6.000.0000 οχήματα στους δρόμους του λεκανοπέδιου όπως επίσης και το γεγονός ότι επιμένεις να θες να μου αποδείξεις ότι είσαι πιο γρήγορος από εμένα (που σίγουρα είσαι, δεν το αμφισβητώ), θα σου απαντήσω με μια clopyright ατάκα ενός μεγάλου ανδρός
Μαλάκες, ό,τι νάναιΣτα @@ μου
Φίλε μου, έχεις πάρει χαμπάρι στο ελάχιστο τι συζητάμε;Σκέψου ότι νιώθω τα παραπάνω ορισμένες φορές σε υπερθετικό βαθμό με μηχανάκι που δεν είναι SS...
Τίτλος θέματος: Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα, ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά;
Προσπαθείς να μου αποδείξεις με όσα λες ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
Να το χαίρεσαι ρε μάγκα, είπα εγώ ότι το δικό μου είναι καλύτερο; Αν εσένα σου κάνει όλα τα κέφια και μας γαμάς κιόλας όλους, έχεις το τέλειο μηχανάκι. Με γειά. Άντε να το φέρεις και πίστα να μας τα χώσεις εκεί πέρα να μάθουμε το μάθημά μας.