Σελίδα 36 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 26313233343536373839404146 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 715

Θέμα: Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα, ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    Να τονα!
    Ειδες αμα πινεις καθε μερα εξυπναδα τι ωραια τα λες;
    οχι ρε γμτ σόρρυ Γιώργο ξέχασα να κάνω εδιτ. το παιρνω πισω.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    οχι ρε γμτ σόρρυ Γιώργο ξέχασα να κάνω εδιτ. το παιρνω πισω.
    Δεν μας ενδιαφερουν οι ερωτικες σου προτιμησεις ρε
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Το παπι δεν κανει Σαλονικα-Αθηνα 4 ωρες ουτε φορτωνεται σαν σκουτερ

Το σκουτερ δεν εχει την οικονομια του παπιου ουτε στειβει την 13 στις σερρες με 150.

Το SS δεν φορτωνεται σαν το σκουτερ ουτε παει στην πολη σε συνθηκες κινησης σαν παπι.

Καθε μηχανακι φτιαχτηκε για μια χρηση. Τωρα αν ο ενας θελει να δει πως μπορει να κανει ενα SS να πηγαινει σαν παπι η ο αλλος θελει να σει μετα απο ποση ωρα καρφωνει το παπι στην εθνικη η ο 3ος γουσταρει να πεισει οτι το SH ειναι εφαμιλο ενος gs χατηρια δεν χαλαμε.

Προσωπικα οταν με το τζιξερ εφτυσα αιμα να παω ενα Πειραια-Αθηνα μερα μεσημερι με 38 βαθμους και γαμηθηκε ο Διας υποφερωντας κι εγω και το μηχανακι, πηρα ενα παπι για μεσα ατη πολη και ησυχασα. Αλλοι θελουν να κανουν ντελιβερι με Ρ1. Μπραβο τους.

Τι δεν καταλαβαινουμε;
    Τίποτα

Είπα ακριβώς το ίδιο, με λιγότερα λόγια και έβαλα και τον παράγοντα αναβάτη κιόλας. Από την σελίδα 3.

Σαν να μην το είπα ποτέ, γιατί παρακάτω κάποιος επιμένει ότι εγώ έγραψα ότι συγκεκριμένα το δικό μου μηχανάκι (το έφερα σαν παράδειγμα, επειδή duh.. ) είναι το ιδανικό για delivery

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Τίποτα

Είπα ακριβώς το ίδιο, με λιγότερα λόγια και έβαλα και τον παράγοντα αναβάτη κιόλας. Από την σελίδα 3.

Σαν να μην το είπα ποτέ, γιατί παρακάτω κάποιος επιμένει ότι εγώ έγραψα ότι συγκεκριμένα το δικό μου μηχανάκι (το έφερα σαν παράδειγμα, επειδή duh.. ) είναι το ιδανικό για delivery
    Κοιτα αν ειπες τα ιδια με λιγοτερα λογια κι εβαλες και αλλον εναν παραγοντα μεσα λογικο να μην καταλαβε κανενας τπτ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Κοιτα αν ειπες τα ιδια με λιγοτερα λογια κι εβαλες και αλλον εναν παραγοντα μεσα λογικο να μην καταλαβε κανενας τπτ
    Ένα point το έχεις..

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ορισμένοι είστε μεγάλοι κοπρίτες.
    ο κόσμος μιλάει.τωρα 40 σελίδες μετά τι να πεις...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Προσκαλώ τον gavros και τον sotostzav στην συζήτηση (τι κρίμα που δεν έχουμε tag όπως στο βιβλίο) για να μας πουν τι αποκόμισαν από την κουβέντα με τον άρχοντα των πτώσεων που τους έκανε φροντιστήριο το Σάββατο.
    ρε ήθελα να ρωτήσω το γιωργο.
    και τι δεν ειπε ο στόμας του.
    αλλά κάπου εκεί που έλεγε ότι έδωσε κλωτσά στην εξωλέμβια απο κάτω και σώθηκε απο το κομματιασμα, πήρα τα χαμπάρια μου και αραξα
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

αυτός είχε τελειώσει ανωτάτη φιδεμπορική.

και έχει και αρκετούς συμμαθητές μου φαίνεται...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΙΑ

Αλλά..........ΛΑΘΟΣ μεγάλο κάνεις.
    Ο Βασιλιάς της πόλης είναι το ΠΑΠΙ εδώ και 50 χρόνια...!!!
    Στα πάντα............ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΣΕΡΒΙΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΙΜΗ, ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ,
    και εννοείται ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ αφού καταπίνει όλα τα σκουτεροειδή στα κιλά του και στα λεφτά του...!!!
    Και στο φανάρι ξεκολλάει εύκολα,και με δύο φορτώνεται.
    Απλά σκέψου ότι με 1650 ευρώ αγοράζεις το γιαμάχα,επίσης με 1800-1900 τα 2 χόντα ,wave και astrea το καινούργιο...!!!
    ΤΙ παίρνεις με τόσα λεφτά σε σκούτερ...???
    Εκείνο δε που είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΟΥΤ είναι η οδική τους συμπεριφορά.
    Παρακάλα μη σε πετύχει σε στροφιλίκι παπί γιατί μπορεί να σε ξεφτελίσει,την ώρα που τα σκούτερ παρακαλάνε μη πέσουν..!!
    Εντάξει τώρα τελευταία............ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ,αλλά μέχρι τα play - off έχει καιρό,θα στρώσεις...!!!
    Για το μόνο που είναι καλά τα σκούτερ,είναι για κάποιον ΥΠΕΡΒΑΡΟ,για να απλώσει την κορμάρα του και τα κιλά του..!!!
    Και όταν λέμε υπέρβαρο εννοούμε κάποιον..............ΠΑΝΩ από 115-120 κιλά...!!! Έστω και λόγω ύψους,αν είναι 2μετρος π.χ.Αν και σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ χαρακτηρίζεσαι ως υπέρβαρος,αλλά ως ΘΗΡΙΟ..!!
    Αλλά 1,80-1,85 και 110 κιλά ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ του.........ΧΟΝΤΡΟΥ λέμε..!!!

REPETITION

Για εκμάθηση.......
    Μ Ε Τ Α Ν Ο Ε Ι Τ Ε

Η Ελένη Λουκά του φόρουμ ξαναχτυπά!
    Η Ρούλα Βροχοπουλου των παπιων vs the rest of the world κηρύττει ως άλλος προφήτης αλλά φωνή βοώντος εν τη ερημω.

Μ Ε Τ Α Ν Ο Ε Ι Τ Ε

Υγ.Τερενς έχω ένα παλιό Beverly 500,άμα το δώσω ανταλλαγή και πάρω ένα Wave λες να μου περισσέψει κάνα ψιλό να ανέβω πάνω Σαλονίκη να σε κεράσω μια νταμιτζανα τσιπουρο;

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος
    Για το μόνο που είναι καλά τα σκούτερ,είναι για κάποιον ΥΠΕΡΒΑΡΟ,για να απλώσει την κορμάρα του και τα κιλά του..!!!
    Και όταν λέμε υπέρβαρο εννοούμε κάποιον..............ΠΑΝΩ από 115-120 κιλά...!!! Έστω και λόγω ύψους,αν είναι 2μετρος π.χ.Αν και σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ χαρακτηρίζεσαι ως υπέρβαρος,αλλά ως ΘΗΡΙΟ..!!
    Αλλά 1,80-1,85 και 110 κιλά ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ του.........ΧΟΝΤΡΟΥ λέμε..!!!
    1,91cm , 135 κιλά.
    Σε ποια κατηγορία εμπίπτω ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος

Υγ.Τερενς έχω ένα παλιό Beverly 500,άμα το δώσω ανταλλαγή και πάρω ένα Wave λες να μου περισσέψει κάνα ψιλό να ανέβω πάνω Σαλονίκη να σε κεράσω μια νταμιτζανα τσιπουρο;
    Όχι νταμιτζάνα ρε φίλε, τσάμπα τα λέμε 40 σελίδες τώρα; Μισόλιτρο μπουκαλάκι πάρε. Άμα σου πέσει στο πόδι δε θα σε ξεράνει, αν σε πλακώσει η νταμιτζάνα άντε σήκω μετά. Επίσης το μισόλιτρο και όλο να το πιείς θα ζαλιστείς αλλά δε θα πέσεις και σε κώμα. Άμα έχεις τη νταμιτζάνα και τη δυνατότητα να πιείς θα παρασυρθείς και μπορεί να βρεθείς νοσοκομείο. Τώρα τί να σου πω, αν είσαι 200 κιλά και 2μιση μέτρα ύψος πάρε νταμιτζάνα, δε θα χορτάσεις με το μισόλιτρο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Όχι νταμιτζάνα ρε φίλε, τσάμπα τα λέμε 40 σελίδες τώρα; Μισόλιτρο μπουκαλάκι πάρε. Άμα σου πέσει στο πόδι δε θα σε ξεράνει, αν σε πλακώσει η νταμιτζάνα άντε σήκω μετά. Επίσης το μισόλιτρο και όλο να το πιείς θα ζαλιστείς αλλά δε θα πέσεις και σε κώμα. Άμα έχεις τη νταμιτζάνα και τη δυνατότητα να πιείς θα παρασυρθείς και μπορεί να βρεθείς νοσοκομείο. Τώρα τί να σου πω, αν είσαι 200 κιλά και 2μιση μέτρα ύψος πάρε νταμιτζάνα, δε θα χορτάσεις με το μισόλιτρο.
    Κλαίω αδερφέ πραγματικά.....Εγραψες!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Μ Ε Τ Α Ν Ο Ε Ι Τ Ε

Η Ελένη Λουκά του φόρουμ ξαναχτυπά!
    Η Ρούλα Βροχοπουλου των παπιων vs the rest of the world κηρύττει ως άλλος προφήτης αλλά φωνή βοώντος εν τη ερημω.

Μ Ε Τ Α Ν Ο Ε Ι Τ Ε

ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΧΑΡΟ............ΚΙ ΑΜΑ ΑΝΕΒΕΙΣ

Κερνάω.......

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Μαγκα μου παπι βασιλιάς εδω και 50 χρονια λεει...
    ...της ρομαντικης μιζέριας στη νοτιανατολικη μας Μπανανία μπορει!

Σαν να βαζεις καποιον να οδηγει fiat127 στην εποχη της άνεσης των SUV ή της κομψότητας ενος σύγχρονου 500αρακιου!! Απλά όποιος δεν έχει καβαλησει συγχρονο σκούτερ ειτε γιαπωνεζικο ειτε παλιοζημιαρικο ιταλικο δεν έχει απλα ιδέα ούτε το πόσο άνετα είναι ουτε το πως στριβουν!!!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    1,91cm , 135 κιλά.
    Σε ποια κατηγορία εμπίπτω ?

ΠΕΣ ΜΟΥ.............

Περίμετρο μέσης......
    Δικέφαλο μπράτσο..........
    Τετρακέφαλο μηριαίο............
    Και θα σου πω..!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Μαγκα μου παπι βασιλιάς εδω και 50 χρονια λεει...
    ...της ρομαντικης μιζέριας στη νοτιανατολικη μας Μπανανία μπορει!

Σαν να βαζεις καποιον να οδηγει fiat127 στην εποχη της άνεσης των SUV ή την κομψότητα ενος σύγχρονου 500αρακιου!! Απλά όποιος δεν έχει καβαλησει συγχρονο σκούτερ ειτε γιαπωνεζικο ειτε παλιοζημιαρικο ιταλικο δεν έχει απλα ιδέα ούτε το πόσο άνετα είναι ουτε το πως στριβουν!!!

ΤΟ ΣΥΜ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Με τη μπλέ οθόνη μας κάνει..??
    Ανεβοκατέβαινα όλη την Αλόννησο το καλοκαίρι και......ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΟΥΝΑ στον κύριο..!!!

υγ. Επειδή είχε και μπαγκαζιέρα μπορώ να σου γράψω τι τρόπους βρήκα να ανεβαίνει ο συνοδηγός

Παρόμοια θέματα

1. Mega Scooter VS ON/OFF
    από partakiasss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2015, 11:57
  2. Honda CBF 600 vs Suzuki GSF 650 S (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!)
    από tkata στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2012, 15:41
  3. Scooter vs Παπί (Την γνώμη σας)
    από Stavrosqq στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2011, 01:03
  4. Piaggio MP3 vs scooters τύπου beverly, t-max ktl
    από Nyor στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 19:44
  5. Κατανάλωση: Scooter vs Παπιού!
    από thanar στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2007, 10:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •