τι θα γινει ρπμ τελικα, θα τα στησει καποιος με καποιον ή τσαμπα βραζει το τσαϊ;![]()
Βολέψου στα λόγια, γιατί θα απογοητευτείς.![]()
Life begins at 45°.
Απορώ με την όρεξή σου πρωί πρωί...
Αλλά είναι λογικό, όταν δεν έχει κάποιος επιχειρήματα και θέλει να αποσυντονίσει την κουβέντα, το γυρίζει σε προσωπικό επίπεδο μήπως και κλονίσει τον συνομιλητή του.
Αυτά που έλεγαν οι πρωταθλητές ήταν αστεία αφ' ενός, ψέμματα αφ' ετέρου. ΚΑΝΕΙΣ δεν κινείται με 30 ας πούμε εντός πόλης. Κανείς όμως. Άντε, οι γυμνασμένοι ποδηλάτες σε ίσιωμα, σε κατηφόρα ούτε αυτοί. Κανείς δεν θα πηγαίνει Πάτρα με 70. Γιατί διαφημίζεται από παντού το "Πάτρα- Αθήνα σε 100 λεπτά με τον νέο δρόμο", 200 χιλιόμετρα με 70χαω όριο είναι παρά λίγο τρεις ώρες, όχι μία και σαράντα. Ουσιαστικά λοιπόν ο ίδιος ο ιδιοκτήτης εργολάβος σου λέει πως θα πηγαίνεις με διπλάσια του ορίου ταχύτητα; Το ότι έχουν χαμηλό μορφωτικό (και όχι πνευματικό όπως έγραψες, δεν είναι ηλίθιοι φαντάζομαι) επίπεδο οι εν λόγω κύριοι είναι άλλο πράγμα. Το γιατί το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο βγαίνει (κυρίως; ) σε Έλληνες αθλητές όλων των αθλημάτων, οι οποίοι σπάνια ξέρουν να μιλήσουν σωστά δεν το ξέρω αλλά δεν μπορώ και να το επιβραβεύσω με "μπράβο τους που τα είπαν" γιατί πραγματικά είναι αστείο να τους ακούς και αποτελούν κάκιστο πρότυπο υπό αυτήν την έννοια. Τι λένε στην νεολαία δηλαδή, είναι μιά χαρά να είσαι πρωταθλητής και να μην ξέρεις να μιλήσεις την γλώσσα της χώρας σου; Άσχετο με το πόσο καλά τιμόνια είναι αυτοί, με το πόσο καλοί δρομείς, με το πόσο καλό ποδόσφαιρο, μπάσκετ (ότι άλλο θες) ξέρουν οι άλλοι. Με τον Ιαβέρη, που επίσης δεν μ'αρέσει ο τρόπος που εκφράζεται, στέκομαι στο περιεχόμενο του λόγου και όχι στο πως τα λέει, γιατί τουλάχιστον αυτός μιλάει σωστά (όσο έχω αντέξει ν' ακούσω). Αν μιλούσε έτσι δεν θα καθόμουν να ακούσω ούτε μιά πρόταση και ας λέει το πιο σημαντικό πράγμα στον πλανήτη.
Το νόημα, το οποίο ΕΝΑΣ μόνο το είπε, του να προσαρμόζεις την οδήγηση στις συνθήκες, το εφαρμόζω και μάλιστα προς το συντηρητικό μέρος της προσαρμογής. Μου αρκεί. Και όχι δεν είναι κοινή λογική και κοινή πρακτική.
Επίσης, αν μου βρεις που "επικρότησα" την οδήγηση οποιουδήποτε...; Το ότι δεν βρήκα κάτι "αξιοπερίεργο" στο βίντεο του 777 δεν είναι το ίδιο με το "μπράβο μεγάλε, καλά τα κάνεις όλα". Συνεχίζεις να εκτίθεσαι, παραφράζοντας ότι διαβάζεις και προσπαθώντας να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
ετσι οπως παει το πραγμα ρε θεοφιλε θα στηθουν τα παντα με τα παντα και τα κοαλα μην σου πω...
παπια με motard...
ss με παπια...
ss με busa..
παπια με on-off...
busa με on-off...
on-off με motard...
παπια με f-16...
ακομα και τα ποδια τους θα στησουν καποιοι και θα το πανε τρεχοντας...(ενταξει ο irinia περπατωντας γιατι εχει την καρδια του)...
![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το θέμα παίρνει επικές διαστάσεις...Για να κατανοήσουμε όλες τις πτυχές θα ήθελα να ρωτήσω αν τα παπιά πατάνε και τα GS 1200 στον τομέα status symbol και αξιοπιστίας. Επίσης ένα παπί είναι πιό γρήγορο από ένα σκούτερ με τους καθρέφτες ή χωρίς; Και εδώ που τα λέμε οι καθρέφτες χρειάζονται ή είναι τελικά επικίνδυνοι; Για να μην ρωτήσω αν τα σκούτερ θεωρούνται μοτοσυκλέτες.
Και τέλος κανένας ποδηλάτης θα βρεθεί να βάλουμε κόντρα με το F650 ή ΚΟ ΚΟ ΚΟ;;;;;
τώρα το πήρα χαμπάρι και επειδή διαβάζουν και ρουκιζ/νέοι/πιτσιρικάδες/ένθερμοι/άχρωμοι/εμπριμέ/ριγέ κλπ κλπ
πέραν του ότι ήθελες μάλλον να τρολάρεις τον τέρενς, το βίντεο φίλε αναβάτη είναι η ντροπή του κακού μας εαυτού που αψηφήσαμε για χ/ψ λόγους την ενδεχόμενη σύγκρουση / τραυματισμό/ θάνατο.
οι περισσότεροι ώριμοι ηλικιακά δικυκλίστές(και όχι μονο) εν ζωή έχουν πειραματιστεί, ρίσκαραν και αυτοί με την σειρά τους την ζωή κορόνα-γράμματα για χίλιους λόγους να είσαι μπαούλο απο το τσίπουρο(-αλκοόλ) να είναι ξημερώματα και να κοντράρεσαι στο δρόμο ποιος είναι πίο γΛήγορος(είτε πιο ηλίθιος), να έχεις πάει σε κόντρα εντός πόλης σε 5 φανάρια με κυκλοφορία οχημάτων κανονικά και με ότι συνεπάγεται, να θυμώνεις με έναν κουτάκια και να τελειώνεις το γκάζι στο ερχόμενο 400ρι με στροφή 90μοιρών κάνοντας ένα σωρό μαλακίες επιδεικνύοντας πως είσαι ο βασιλιάς της ζούγκλας και ένα σωρό ακόμη μαλακίες που προσωπικά θα ήθελα να ξεχάσω μια για πάντα.
κάθε βράδυ όταν ακούω σειρήνες μετά τα μεσάνυχτα εύχομαι να είναι για κάποιον μακροβιότερο υπερήλικα με προβλήματα υποστήριξης στην υγεία του και όχι τροχαίο με εμπλεκόμενο μοτοσυκλετιστή
παρόμοια βίντεο χιλιάδες διεθνή ανεβασμένα στο γιουτιουμπ χαρακτηρίζουν την βλακεία μας να αντιληφθούμε την συνείδηση και ευθύνη που έχουμε για εμάς και τους υπόλοιπους στο περιβάλλον που ζούμε και οτι ασφαλέστερο πεδίο να δοκιμάσεις τις οδηγικές σου ικανότητες για την πάρτη σου είναι σε κλειστή πίστα και μόνο.Και εάν το αντιληφθούμε και το λέμε φωναχτά είναι ένα ένα βήμα προς την εξέλιξη των τροχαίων με την επονομαζόμενη για τον μέσο πολίτη σκοτώστρα μοτοσυκλέτα
φίλε μη το πάρεις ως προσωπική επίθεση, κανένα πρόβλημα, τα κάναμε όσοι τα κάνουμε, συνεχίζουν να γίνονται, είναι ντροπή μας να τα προτάσσουμε ως επιχείρημα για οπουδήποτε συζήτηση να γίνεται
εβίβα
you rise you fall you're down then you rise again
doctora αν και μ'αρέσει το ύφος σου, επέτρεψε μου να σου πω ότι ο 7777 (στο βίντεο το συγκεκριμένο) δεν πάει τάγμα.
Σας ξεγελάει πολύ η οπτική της κάμερας.
Νορμάλ ταχύτητες ανάμεσα σε στίχους αμαξιών που όλως περιέργως αφήνουν χώρο αναμεταξύ τους!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες