Παιδια καλησπερα. Εχτες αποφάσισα να ελεγξω τα λαδια της μηχανης. Αλλαξα λαδια πριν απο 500χλμ περιπου, τα μετρησα με 3 διαφορετικους τροπους και εχω το εξης θεμα. Την πρωτη φορα εκανα μια γυρα με την μηχανη κανα χιλιομετρο με ενδιαμεση σταση για να παρω κατι και μετα την αφησα γυρω στα 15 λεπτα, τσεκαρα τα λαδια και ηταν στο empty. Σημερα το πρωι την αναψα για 4 λεπτα περιπου την αφησα γυρω στα 3 λεπτα και παλι ηταν στο empty. Μετα πηγα να παρω λαδια και εκανα γυρω στα 10χλμ (μιση ωρα αναμενη), μετα την αφησα 1 30 ωρα, πηγα να συμπληρωσω λαδια και ηταν σχεδον στο full. Η ερώτηση μου λοιπον ειναι η εξης: ποιος ειναι ο σωστος τροπος να μετρησω τα λαδια στο xt εχω διαβασει πολλους τροπους και εφαρμοσα αυτους τους τρεις. Αμα ειχε καποιος xt ή καποιος σχετικος ας με ενημερώσει γιατι εχω παρει λαδια να συμπληρώσω και δεν θελω να κανω καμια μλκια αμα δεν χρειαζεται.
Υγ: η μηχανη δεν χανει απο πουθενα λαδια. Οποτε σκεφτομαι μηπως καιει παραπανω απο οτι πρεπει, αλλα δεν μου μυριζει (δεν ξερω κι ολας αμα εκαιγε θα επρεπε να μυριζει αναγκαστικα).