καλησπερα σε ολους και ολες..
ειμαι καινουργιος στο φορουμ κ χρειαζομαι την βοηθεια σας!
εχω προβλημα με το cb μου..μου κανει υπερχειλιση βενζινης και μου βραχυκυκλωνει τα μπουζι (Σας λεω τι μου ειπε ο μαστορας που το πηγα να μου το φτιαξει-ο οποιος μου ειπε οτι η ζημια θα μου παει 400-500 ευρω κ εαν βρουμε λαστιχακια κ οτι αλλο ανταλλακτικο χρειαστει η μηχανη)
εγω βεβαια δεν ειμαι μηχανικος και δεν γνωριζω τι ακριβως φταιει και εχει προβλημα η μηχανη..ουτε απο που μπορει να προερχεται
σημερα πηγα να την βαλω μπρος,παιρνει μπροστα ..δεν κραταει ρελαντι-μου σβηνει..και φυσικα δεν δουλευει καλα οπως δουλευε..κανει μπερδεματα κ σχεδον δεν τσουλαει καθολου,ουτε να κανω το τετραγωνο της γειτονιας μου!οταν την εβαλα ορθια στο σταντ,εκλεισα τον διακοπτη της βενζινης και μου εκανε υπερχειλιση αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω απο που εχανε βενζινη..απο τα καρμπυρατερ δεν ειδα να πεφτει σταγονα παντως!
τελοσπαντων δεν θα καταφερω να σας δωσω απο δω μεσα την εικονα του προβληματος..
Απο εσας θα ηθελα αν ξερετε να μου πειτε καποιο μηχανικο ο οποιος να ειναι γνωστης και να μπορω να του εμπιστευτω την μηχανη χωρις να σκεφτομαι οτι θα με κωλοπιασει και χωρις να με δουλεψει!η αν εχετε να μου προτεινεται το οτιδηποτε...
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!