Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Stathis Psaltis - Ela n'agapithoume darling

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 16 Bit Lolitas

Stathis Psaltis - Ela n'agapithoume darling

αν βιντεάκι από το Στάθη Ψάλτη που μας έκανε να πεθάνουμε στο γέλιο

https://www.youtube.com/watch?v=DsqvAVf6pD0

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Δεν γουστάραμε ολοι τις ηλιθιες ταινιες της δεκαετιας του 80 που για μενα προσβαλλαν την προσωπικοτητα μας, δυστυχως πολλα ιερα τερατα του ελληνικου κινηματογραφου για να μην πεθανουν από την πεινα ενεδωσαν σε αυτην την αθλια υποκουλτουρα, ντουζος σταιλ βιντεοκασετας...

Για μενα το θεμα είναι ότι ο Σταθης ψαλτης ειχε απειρο ταλεντο και θα μπορουσε να κανει πολύ πιο σπουδαια πραγματα από ηλιθιες φαρσοκωμωδίες και σεξοβομωλοχια και δυστυχως για αυτόν αυτό αποδεικτηκε σε μετέπειτα παραγωγες και στο θεατρο...περιμενουμε και το κυκνειο ασμα του σε λιγους μηνες στο κινηματογραφο, οπου όπως λενε δινει ρεσιτάλ υποκριτικης στην νεα ταινια του Σμαραγδή..

Καλο του ταξιδι στον παραδεισο...
    Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..

Ειμαι ninja Το avatar του/της mariza
    Καλο του ταξιδι....

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    zopas..ρε φιλε μια φορα να πεις κατι χωρις να πλατιαζεις και να σχολιαζεις ασχημα...οι υπολοιποι ακομπλεξαριστοι λοιπον που δεν ειμαστε της υψηλης τεχνης γουσταραμε γελασαμε και συνεχιζουμε να γελαμε με αυτες τις ''ηλιθιες'' ταινιες που αναφερεις..λοιπον επειδη δεν ειναι το θεμα και το μερος για αυτη την κουβεντα το σταματαω εδω....καλο του ταξιδι λοιπον και δεν θα τον ξεχασει κανεις για μενα ηταν απο τους καλυτερους κωμικους μαζι με μουστακα και τσακωνα και γαρδελη και και και...ξερω ξερω κιτς μωρε και λαικουρα αλλα γελιο ρε φιλε απλα και ταπεινα
    Throttle that mysterious friend of ours

Banned
    ΜΙΑ ΗΤΑΝ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΨΑΛΤΗ

https://youtu.be/JbJ49Q57luQ

<ΚΑΜΙΚΑΖΙ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ..>

Τι να πρωτοπω!
    Την φαση στην αντ /πεια της YAMAHA
    Οτι στο τέλος πήρε HONDA
    Που κοιμόταν με τον θώρακα
    Κλπ κλπ κλπ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Οι ταινίες του είδους ΗΤΑΝ κακές και ηλίθιες ταινίες. Βασικά δεν ήταν καν ταινίες, αρπακόλες ήταν. Άρπα κόλα σενάρια, άρπα κόλα μουσική, άρπα κόλα μονταζ, άρπα κόλα ηθοποιοί. Το ότι γελάγαμε, δεν τις κάνει καλές. Κι εγώ γελάω, και; Τις κάνει απλά ότι γελάγαμε. Κάποιοι γελάνε με την Ανίτα Πάνια και τις βλακώδεις εκπομπές της, τι πάει να πει, ότι είναι καλές εκπομπές. Μεγάλη κουβέντα αυτό, τι είναι καλό , τι όχι.

Έχει και εξαιρετικές ταινίες η δεκαετία του '80 π.χ. ''οι Απέναντι'' που μπορεί να μην ''γελάγαμε'' αλλά είναι τεράστιας αξίας για την τότε εποχή αλλά και για σήμερα. Και αυτές ήταν πράγματι κινηματογραφικές ταινίες, με δομή ταινίας, όχι παραγωγής βιντεοκασέτας.

Και υπόψην από τις ''βιντεοταινίες'' 5-10 αξίζουνε γιατί έπαιζε ένας Ψάλτης, ένα Γαρδέλης, ένας Μιχαλόπουλος και πέρναν το έργο πάνω τους. Οι άλλες βιντεοταινίες του '80 είναι πραγματικά σκουπίδια, δεν βλέπονται ούτε για ''κακές''.

Επιπλέον ο άνθρωπος σου έγραψε ΔΥΟ φορές την φράση ''για εμένα''. Την γνώμη του είπε, για ένα θέμα, που σηκώνει πλήρη υποκειμενικότητα.

Moderator
    Δεν είπα ότι σχολιάζει σαν την φωνή του συνόλου πρώτον.δεύτερον είπα ότι δεν είναι εδώ το θέμα να γίνει αυτός ο σχολιασμός και τρίτων εσύ τι είσαι ο δικηγόρος του??λοιπόν για μένα έληξε εδώ...είπε τη δική του γνώμη είπα τη δική μου τέλος..αν εσύ θες να το παίξεις ο θεός της κουλτουρας θέμα σου..Όλα είναι σχετικά ο καθένας έχει το χιούμορ και τις απόψεις του..μεταξύ μας αν θες να το παίξουμε κουλτούρα και εις και ταινίες τύπου γουλβεριν πατάτες είναι αλλά....είναι ο γουλβεριν είναι ο τζακμαν και πάει λέγοντας..αν κατάλαβες το συσχετισμό που έκανα παρόλο που είναι τελείως διαφορετικές περίπτωσεις...Αυτά...και τέλος από μένα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    ρε φιλε θοδωρε τι αρπαζεσαι χωρις λογο..απο οτι ειδες ο καθενας βλεπει το καθε πραγμα διαφορετικα και αυτη ειναι η σωστη λειτουργια ενος φορουμ..η εκφραση..τουλαχιστον συμφωνουμε οτι ηταν ταλαντουχος και του ευχομαστε καλο του ταξιδι..
    Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..

Moderator
    Δεν αρπαχτηκα ρε συ..τη γνωμη μου ειπα οπως και εσυ και ας φανηκε καπως εριστική..εξου και γιατι το αφησα εκει αν δεις ειπα οτι δεν ειναι το θεμα για κουβεντα δεν ειπα για τσακωμό...
    Εγω αρπαζομαι μονο οταν περναει το μεκανακι απο μπετα με βοτσαλο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Οι ταινίες του είδους ΗΤΑΝ κακές και ηλίθιες ταινίες. Βασικά δεν ήταν καν ταινίες, αρπακόλες ήταν. Άρπα κόλα σενάρια, άρπα κόλα μουσική, άρπα κόλα μονταζ, άρπα κόλα ηθοποιοί. Το ότι γελάγαμε, δεν τις κάνει καλές. Κι εγώ γελάω, και; Τις κάνει απλά ότι γελάγαμε. Κάποιοι γελάνε με την Ανίτα Πάνια και τις βλακώδεις εκπομπές της, τι πάει να πει, ότι είναι καλές εκπομπές. Μεγάλη κουβέντα αυτό, τι είναι καλό , τι όχι.

Έχει και εξαιρετικές ταινίες η δεκαετία του '80 π.χ. ''οι Απέναντι'' που μπορεί να μην ''γελάγαμε'' αλλά είναι τεράστιας αξίας για την τότε εποχή αλλά και για σήμερα. Και αυτές ήταν πράγματι κινηματογραφικές ταινίες, με δομή ταινίας, όχι παραγωγής βιντεοκασέτας.

Και υπόψην από τις ''βιντεοταινίες'' 5-10 αξίζουνε γιατί έπαιζε ένας Ψάλτης, ένα Γαρδέλης, ένας Μιχαλόπουλος και πέρναν το έργο πάνω τους. Οι άλλες βιντεοταινίες του '80 είναι πραγματικά σκουπίδια, δεν βλέπονται ούτε για ''κακές''.

Επιπλέον ο άνθρωπος σου έγραψε ΔΥΟ φορές την φράση ''για εμένα''. Την γνώμη του είπε, για ένα θέμα, που σηκώνει πλήρη υποκειμενικότητα.
    Έχει κι άλλες ,αδιάβαστος είσαι πατρίδα.Εγώ σ' αυτές του Ψάλτη μου αρκεί που βλέπω μηχανές εποχής και εξωτερικές σκηνές (άφθονες) από μέρη γνώριμα όπως ήταν πριν από 30+ χρόνια ,όποιος θέλει τώρα κουλτούρα θα του στείλω λίστα με πμ πάντως...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Καλό του ταξίδι, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, R.I.P., δεν θα σχολιάσω ούτε ταλέντο, ούτε τα eighties, ούτε την εποχή της βιντεοκασέτας, το μόνο που θα σχολιάσω είναι η απόφαση της Βουλής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του... Δηλ αν πεθάνει ο Καρβέλας τι να περιμένουμε, θα κηρύξουν τριήμερο εθνικό πένθος και οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Καλό του ταξίδι, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, R.I.P., δεν θα σχολιάσω ούτε ταλέντο, ούτε τα eighties, ούτε την εποχή της βιντεοκασέτας, το μόνο που θα σχολιάσω είναι η απόφαση της Βουλής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του... Δηλ αν πεθάνει ο Καρβέλας τι να περιμένουμε, θα κηρύξουν τριήμερο εθνικό πένθος και οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες;
    Ύποπτο αυτό...

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Δηλ αν πεθάνει ο Καρβέλας τι να περιμένουμε
    Πεθαίνει ο Μαμμ - Ρα ο Παντοντινός ωρέ βλάσφημε?!?!?!?!?
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Ύποπτο αυτό...
    Είναι το πρώτο trash όνομα που μου ήρθε στο μυαλό (μην παρεξηγηθώ, δεν συγκρίνω και εξομοιώνω Ψάλτη-Καρβέλα, ούτε λέω ότι ο Ψάλτης ήταν trash), απλά δεν βρίσκω κάποια λογική στην κίνηση αυτή. Κι ο Τσάκωνας μια χαρά γέλιο σκορπούσε, κι αυτός από καρκίνο πήγε, κι αυτός μεσουράνησε τη δεκαετία του '80, έχει η Βουλή κάποια καλλιτεχνικά κριτήρια σε ποιον θα αποτίνει φόρο τιμής; Αν ναι ποιο είναι αυτό και ποιος το κρίνει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    το μόνο που θα σχολιάσω είναι η απόφαση της Βουλής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του
    Σίγουρα; Περίεργο μου φαίνεται... Πού το διάβασες;
    Think faster than you ride

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Χρόνια πολλά ela ela !
    από makis206 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2006, 01:50
  2. ela valte ta dinata sas ali mia fora
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2006, 22:57