Ναι, το φαντάζομαι Σπύρο, νταξ δε πηδάς από το παράθυρο αλλά όπως και να το δεις είναι μπινιά.
Υπάρχει περίπτωση ο μηχανισμός της πόρτας να είχε γυρίσει στο χειροκίνητο λόγω βλάβης;
Ναι, το φαντάζομαι Σπύρο, νταξ δε πηδάς από το παράθυρο αλλά όπως και να το δεις είναι μπινιά.
Υπάρχει περίπτωση ο μηχανισμός της πόρτας να είχε γυρίσει στο χειροκίνητο λόγω βλάβης;
εχει προβλεψει ο κατασκευαστης και σε περιπτωση διακοπης ρευματος αφου δεν θα ανοιγει η πορτα με τηλεχειρισμο εχεις ενα ειδικο κλειδακι που ανοιγει..ομως αυτοι αποκλειεται να ειχαν τετοιο κλειδι..υπαρχουν και οι αυτοματες που ανοιγουν οπως στα αμερικανικα γκαραζ..δεν ξερω αν καταλαβες τον τροπο..τι να πω το θεμα ειναι οτι ο αλλος την κλαιει..και αντε να ειχε και κανα 1000αρικακι εξτρα πανω....
Ας μην σπαμάρουμε καλύτερα το thread με το πώς και τι. Όσοι δεν έχετε καταλάβει ότι αν τη βάλουν στο μάτι "επαγγελματίες" τελείωσες ελπίζω να μην το μάθετε με τον άσχημο τρόπο. Το γκαράζ δεν λέει τπτ και δεν είναι πιο safe από μια πολύ σκληρή αλυσίδα μιας και όπως είπε κάποιος πιο πάνω μπαίνουν μέσα και κάνουν τη δουλειά τους ανενόχλητοι. Σε σώζει στο γκαράζ ότι δεν την βλέπουν πολλοί και είναι εκτός δρόμου από φορτηγάκια που βγαίνουν μάζεμα. Είχα ποστάρει παλιότερα πόσο εύκολο είναι ναι να "χακάρεις" γκαράζ. Πολύ πιο εύκολο από σπιτικό WiFi δυστυχώς.
Ε μα ναι, RF Πομπος ειναι σε τυποιποιημενες συχνοτητες πολυ συχνα!
Νομίζω πάντως ότι ένας υποτυπώδης συναγερμός είναι πολύ καλή & φτηνή ιδέα (αν μιλάμε φυσικά για ατομικό γκαράζ)
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
@Takis: Ναι σωστά αν είναι δικό σου το γκαράζ ρίχνεις το ρεύμα και δεν δουλεύει η πόρτα.
Καλό θα ήταν να μην λέμε τέτοιες μεθόδους εδώ.
Για αρχή ρίχνουμε το ρεύμα.
Έπειτα υπάρχουν κλειδαριές, που κλειδώνουν τις άκρες του ρόλου.
Επιπλέον βάζεις και συρτες εσωτερικά, αν έχεις πρόσβαση εσωτερικά.
Βέβαια αν ξεχάσεις τις ασφάλειες και πατήσεις το κουμπί, bye bye μοτέρ...
The only easy day was yesterday.
ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ
Ένα χειριστήριο αν δεν το καταγράψεις την ώρα που δουλεύει με κάποιο μηχάνημα
που το διαβάζει την ώρα που εκπέμπει.Αυτά τα έχουν αυτοί που κλέβουν Φερράρι.
Εσείς πιστεύω ότι κάπου αλλού πρέπει να ψάξετε.
Συναγερμό είχε το μηχανάκι..??
Πρόσβαση σε φορτηγάκι για να το φορτώσουν είχε το γκαράζ..??
Τι κλείδωμα το είχατε..?? Κανένα λουκέτο..??
Πόσες μέρες το είχατε σε αυτό το γκαράζ..??
Ταυτόχρονα από αντιπροσωπεία μεριά και από το γκαράζ ο Δούρειος ίππος..??
Αυτό μου ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Σε ποιούς είπατε που θα είναι το μηχανάκι..?? Ποιοι το ήξεραν..??
Η γειτονιά που το είχατε..??
Εκτός αν είστε ΠΟΛΥ άτυχοι και όλα έγιναν τυχαία,αλλά και αυτό πολύ χλωμό το βλέπω.
Εκ πειρας μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι απο Βουλαρια-Ρωσια ερχονται με το κιλο τετοια μηχανηματα και δεν τα φερνουν για Ferrari, αλλα για οτι αμαξι δωθει παραγγελια απο τους πανω (απο τους μεγαλους που κινουν τα νηματα του κυκλωματος).
Τα πιο ευκολα αμαξια που χακαρονται ειναι τα VW και BMW, σε λιγοτερο απο 1 λεπτο εχουν παρει μπρος και ο κλεφτης εχει φυγει κυριος σαν να ειναι ο ιδιοκτητης τους, τα δυσκολοτερα ειναι τα Mercedes, τα οποια προσφατα καταφεραν να τα χακαρουν (πριν 2-3 χρονια νομιζω, μεχρι πριν ηταν απαραβιαστα και μονο με γερανο μπορουσες να το κλεψεις η τσουλιστο).
Εαν ζητηθει απο τους πανω το αμαξι σου, ή η μηχανη σου ειναι θεμα "ωρων-ημερων" να την χασεις ακομη και στο κρεβατι διπλα σου να την εχεις που λεει ο λογος φυσικα.
Μου ειχε τυχει περιπτωση αυτοκινητου που ειχε σταμπαριστει για κλοπη να το ειναι κολλημενο τερμα στον τοιχο της πυλωτης και αλλα 2 αμαξια απο μπροστα του ολα κλειδωμενα και το ενα μαλιστα με μπαστουνι στο τιμονι, ανοιξαν τα 2 αμαξια που ηταν μπροστα, αφαιρεσαν το μπαστουνι στο τιμονι, τα εβαλαν μπρος κανονικοτατα, τα ξεπαρκαραν σαν κυριοι, πηραν το στοχευμενο αμαξι που ηθελαν και αφησαν τα αλλα 2 αμαξια χυμα στο δρομο και εφυγαν κυριοι.
Μονο ασφαλεια κλοπης. ""ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑ"".
Οσο για την μηχανη του φιλου απλα κριμα, τουλαχιστον τα λεφτα της ασφαλειας θα ειναι εστω μια μικρη παρηγορια.
Ειδη αυτην την στιγμη που μιλαμε κατα 99.9% η μηχανη ειναι σε 1.000.000 κομματια.
Ο ερασιτεχνης κλεφτης δεν μπαινει σε γκαραζ με γκαραζοπορτες κ.τ.λ. αλλα χτυπα μονο πεζοδρομειο, αντε βαρυα και καμια πυλωτη.
Η κλοπη της μηχανης δυστυχως εγινε απο 100% επαγγελματικο κυκλωμα κλοπης δικυκλων.
Στα οργανομενα κυκλωματα ειναι μπλεγμενοι οι παντες, απο αντιπροσωπειες, κλειδαραδες μεχρι και αστυνομικοι, τα ματια σας 1014 που αφηνετε την μηχανη σας και ειδικα τι στοιχεια επικοινωνιας/κατοικιας δινετε στα συνεργεια που πατε τις μηχανες σας.
Εγω προσωπικα εχω και γκαραζ και συναγερμο με τηλεειδοποιηση και ασφαλεια κλοπης, μονο το ντοπερμαν μου λειπει οπως λεει και ο Σπυρος.
Τελευταία τροποποίηση από Limas_34; 24/04/2017 στις 18:50.
GAY Parade
Δε θελω ...αλλα προκαλεις...
Παρε τα χαπια σου πριν ποσταρεις.
Δικοπο μαχαιρι ειπα, τι δεν καταλαβαινεις;
Ειπα οτι ειναι κακο να εχεις τη μηχανη στο γκαραζ ή μηπως ειπα οσοι εχετε μηχανες στο γκαραζ, πεταχτε τες εξω στο δρομο?
Εγραψα, οτι στο γκαραζ, υπογειο, κλειστο, σφραγισμενο... απαξ και μπει ο κλεφτης και βρει και την ησυχια του, εχει οοοοοοοοολη την απλα μπροστα του να μαϊμουδέψει και πεταλα και κουλουρες και συναγερμους και doberman και να ριξει και ενα χεσιμο αν τον πιασει κοψιμο.
Και 'γω στα ημιυπογεια γκαραζ με ρευμα, νερο και θερμανση χλιδατος ειμαι. Κούλαρε θα μας παθεις και τιποτα...
pew pew pew pew pew pew !!!