Σελίδα 59 από 83 ΠρώτοΠρώτο ... 949545556575859606162636469 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 1242

Θέμα: action camera

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Apache Προβολή μηνύματος
    Και αξεσουάρ συγκράτησης της κάμερας;
    τα εχει μεσα ολα σχεδον

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Φχαριστώ φχαριστώ. Κι εγώ SJ είχα μέχρι πριν λίγες μέρες. Την πούλησα σε επιφανές μέλος και είπα να δοκιμάσω κι αυτή την overpriced action cam.
    καλά πλάνα Blitz! άντε σιγά-σιγά και με iPhone σε βλέπω
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    άντε σιγά-σιγά και με iPhone σε βλέπω
    Εμ... η GoPro είναι κάπως overpriced, αλλά είναι η καλύτερη κάμερα της αγοράς.

Θα τη δοκιμάσω το ΣΚ. Όσο αντέξει η 32GB κάρτα μου.

Αξεσουάρ βρίσκεις εύκολα και φθηνά στα γνωστά κινέζικα sites. Κι εγώ αυτό έκανα. Για να αγοράσεις αξεσουάρ GoPro, θες άλλον μισό μισθό.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Εμ... η GoPro είναι κάπως overpriced, αλλά είναι η καλύτερη κάμερα της αγοράς.

Θα τη δοκιμάσω το ΣΚ. Όσο αντέξει η 32GB κάρτα μου.

Αξεσουάρ βρίσκεις εύκολα και φθηνά στα γνωστά κινέζικα sites. Κι εγώ αυτό έκανα. Για να αγοράσεις αξεσουάρ GoPro, θες άλλον μισό μισθό.
    Να πάω κομμωτήριο;

Μέλος Το avatar του/της Limas_34
    Κατοχος GoPro Hero 4 Black, καμια action cam δεν συγκρίνετε μαζι της.
    Πολλοι θα νομισουν οτι εχουν αγορασει "GoPro Killer" καμερες με 50-70-100 ευρω αλλα στην πραξη θα απογοητευτουν.
    Οτι πληρωνεις παιρνεις.

Η GoPro 4 Black ειναι σε λογικη τιμη για αυτα που προσφερει, παιδια 380 ευρω εχει, οχι ενα χιλιαρικο, για καποιους τα 380 ευρω μπορει σαν ποσο να ειναι πολλα λεφτα, αλλα μιλαμε παντα για την γενικη εικονα της αγορας και 380 ευρω για μια action καμερα δεν ειναι πολλα.

Επισης ειναι αδικο να συγκρίνουμε τις Κινεζικες action καμερες με την GoPro, φιλος μου που αγορασε Κινεζικη στην αρχη ολο φρου φρου και αρωματα, αλλα στην πραξη καταλαβε οτι ο Κινεζος θα ειναι για παντα Κινεζος.
    Τελευταία τροποποίηση από Limas_34; 27/04/2017 στις 12:21.
    GAY Parade

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Limas_34 Προβολή μηνύματος
    Κατοχος GoPro Hero 4 Black, καμια action cam δεν συγκρίνετε μαζι της.
    Πολλοι θα νομισουν οτι εχουν αγορασει "GoPro Killer" καμερες με 50-70-100 ευρω αλλα στην πραξη θα απογοητευτουν.
    Οτι πληρωνεις παιρνεις.

Η GoPro 4 Black ειναι σε λογικη τιμη για αυτα που προσφερει, παιδια 380 ευρω εχει, οχι ενα χιλιαρικο, για καποιους τα 380 ευρω μπορει σαν ποσο να ειναι πολλα λεφτα, αλλα μιλαμε παντα για την γενικη εικονα της αγορας και 380 ευρω για μια action καμερα δεν ειναι πολλα.

Επισης ειναι αδικο να συγκρίνουμε τις Κινεζικες action καμερες με την GoPro, φιλος μου που αγορασε Κινεζικη στην αρχη ολο φρου φρου και αρωματα, αλλα στην πραξη καταλαβε οτι ο Κινεζος θα ειναι για παντα Κινεζος.
    μιλας για καποιον συγκεκριμενα???? χαχαχα ειπαμε θα παρω go pro τελος! δεν υπαρχει γυρισμος

Η 4 Black ήταν overpriced εξ αρχής και τώρα έχει πέσει στα 380€, ενώ η 5 Black, που μόλις κυκλοφόρησε, έχει 420€, ~100€ κάτω από την 4, όταν πρωτοκυκλοφόρησε.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Η 4 Black ήταν overpriced εξ αρχής και τώρα έχει πέσει στα 380€, ενώ η 5 Black, που μόλις κυκλοφόρησε, έχει 420€, ~100€ κάτω από την 4, όταν πρωτοκυκλοφόρησε.
    την 5 εχει εν τω μεταξυ και μπερδευτηκε. δεν τα θυμαται καλα...εγω καλυτερα τα ξερω...α ρε γρασσο γιαννη

Ειχα την Hero 4 Black και την πουλησα για να αγορασω την Hero 5. Αγορασα την Hero 5, αλλα στην πραξη μου κακοφανηκε η σχετικα μικρη διαρκεια της μπαταριας και την πουλησα και αγορασα παλι καινουργια κουτα Hero 4 Black.

Καμενη κατασταση λεμε, δεν παιζομαι....

Η Hero 4 Black με την εξτρα μπαταρια που κουμπωνει πανω της αντεχει 3παρα κατι ωρες η βιντεοσκοπηση για πλακα.
    Η Hero 5 στα 50 λεπτα ΤΕΛΟΣ !
    GAY Parade

Αν έχεις ενεργοποιημένα wifi, οθόνες, gps, τα πάντα, ναι. Η 4 δεν έχει ούτε οθόνη, ούτε gps.

Οι μόνοι λόγοι, για μένα, να προτιμήσει κάποιος την 4 σήμερα, είναι ότι έρχεται με το προστατευτικό περίβλημα και δεν έχει οθόνη (για κάποιους αποτελεί πλεονέκτημα). Αν έχεις ήδη την 4, ναι πιθανότατα δεν αξίζει να πάρεις το νεότερο μοντέλο.
    Life begins at 45°.

Η ποιοτητα βιντεο της Hero 5 και της Hero 4 Black ειναι εφάμιλλη, υπερτερει ελαφρως η ποιοτητα φυσικα της Hero 5 σε βαθμο ομως που δεν την κανει να ξεχωριζει, προσωπικα για μενα μετραει η διαρκεια της μπαταριας.
    Ειδικα οταν γραφω την διαδρομη σε εκδρομες με την μοτοσυκλετα μονο η μπαταρια με νοιαζει.
    Τελευταία τροποποίηση από Limas_34; 27/04/2017 στις 13:33.
    GAY Parade

Δεν υπάρχει BacPac για την 5 ε;
    Life begins at 45°.

Οχι δεν υπαρχει δυνατοτητα τοποθετησης εξτρα μπαταριας για την Hero 5 και αυτο ειναι κακο. Απο την αλλη βεβαια εχει την ενσωματωμενη οθονη.
    Στον αντιποδα την Hero 4 Black την προσαρμόζεις οπως θελεις εσυ, βαζεις οθονη, βαζεις εξτρα μπαταρια ή εαν θελεις δεν της βαζεις τιποτα.
    Η μονη λυση για την Hero 5 Black εαν θελεις αρκετη διαρκεια μπαταριας ειναι να εχεις μαζι σου Power Bank, αλλα θελει πατεντες για να το στηριζεις στη μηχανη μαζι με την καμερα.

Και μια σύγκριση μεταξυ των δυο. Δεν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες, μη πω οτι ειναι πραγματικα ανυπαρκτες.

https://www.youtube.com/watch?v=lmvNLIEa-XE
    Τελευταία τροποποίηση από Limas_34; 27/04/2017 στις 13:36.
    GAY Parade

Ναι, σαν ποιότητα εικόνας δε νομίζω ότι θα βρει διαφορές κάποιος. Μόνο κάποια έξτρα features (EIS, GPS, οθόνη, επιλογή μικροφώνων, αδιάβροχη χωρίς περίβλημα). Γι'αυτό είπα ότι πιθανότατα δεν αξίζει, αν έχεις ήδη την 4.

Ωστόσο διαβάζω σε ένα τυχαίο review:

Battery performance is a little better than the Hero 4 Black from my testing. I managed about 1hr 45mins of 1080p video at 30fps, where it was closer to 1hr 30mins on the Hero 4 Black. This was with the Wi-Fi connection, GPS and EIS all turned on. You should achieve longer if you start disabling functions. I managed about an hour of 4K video at 30fps, which is around the same as the Hero 4 Black.

Εγώ δεν έχω άποψη ακόμα. Θα τη δοκιμάσω το ΣΚ. Σκοπεύω σίγουρα να αγοράσω άλλη μια μπαταρία κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς. Αλλά μου κάνει εντύπωση που εσύ είδες μόνο 40 λεπτά με μια μπαταρία... μεγάλη διαφορά.
    Life begins at 45°.

Η διαρκεια αναμονης της Hero 4 Black ανεβαινει με την χρηση του Bac Pac και πλησιαζει σχεδον τις 3 ωρες χρησης, χωρις αυτο ειναι πανω κατω στα επιπεδα της Hero 5 Black.
    Τελος ενα σημειο που υπερτερει ξεκαθαρα η Hero 5 Black ειναι σε ληψεις κατω απο το νερο λογο ΜΗ χρησης θηκης. Καταγραφει πιο δυνατα και καθαρα τον ηχο, βεβαια κινδυνευεις να της γρατσουνισεις το τζαμακι μπροστα στον φακο χωρις θηκη, αλλα ολλα εχουν 2 οψεις, καπου κερδιζεις και καπου χανεις, ΝΟΜΟΣ.

Ας ελπισουμε η GoPro Hero 6 Black να τα κανει ολα !
    GAY Parade

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF