Θα την βρεις την άκρη με ξεκούραστο μυαλό. Την επόμενη φορά βγάζε φωτογραφίες σε όποια εργασία δεν έχεις ξανακάνει και δεν είσαι σίγουρος τι πάει που. Η ενα σχεδιάγραμμα ,ότι σε βολευει
Θα την βρεις την άκρη με ξεκούραστο μυαλό. Την επόμενη φορά βγάζε φωτογραφίες σε όποια εργασία δεν έχεις ξανακάνει και δεν είσαι σίγουρος τι πάει που. Η ενα σχεδιάγραμμα ,ότι σε βολευει
σε ευχαριστω η αληθεια εκατσα και τα ειδα πριν λιγο ολα τα χρωματα ιδια τα συνδεσα το φαναρι αναβε δεν τσεκαρα ομως κορνες κτλπ θα τα δω ισως και να τα φτιαξα κατα τυχη
μαγκες δουλευει και η κορνα- πισω φαναρι-στοπ τι σκατα τα φτιαξα δεν μπορω να το πιστεψω
μαγκες μου τωρα ενα πιο σοβαρο θεμα για να κανω το μηχανακι μου 100 κυβικα πανω κατω ποσα λεφτα θελω? προσοχη θελω να βαλω καλα πραγματα καλα δεν εννοω και τιποτα takekawa εννοω πραγματα που λεει ο λογος ολη μερα τερμα να το παω να μην μου μεινει στα χερια παρακαλω σοβαρες απαντησεις και απο μαστορες που ξερουν να πειραζουν μηχανακια :P να πω οτι επανω στον κυλινδρο το δικο μου λεει 70cc οποτε υποθετω με τις μυδαμηνες μου γνωσεις οτι ειναι 70 κυβικα
??
επισης τα φωτα ειναι κομπλε και η μικρη λαμπα και η μεγαλη
μαγκες μου καλημερα πηγα και πηρα λαμπα για πισω φαναρι το στοπ δεν αναβει δηλαδη το δευτερο σιδερακι μεσα στην λαμπα τι να δω να το φτιαξω? ευχαριστω πολυ <3
αχαχααα καλα μπαμπα θα το αφησω οπως ειναι επισης δεν ειπα σιγουρα οτι θα το κανω υποθεσεις κανω τιποτα δεν ειναι σιγουρο φιλε μου επισης ειπα οτι δεν θα βαλω takekawa δεν σου πα οτι αν θα το παω 100 κυβικα θα βαλω takekawa εδω μεχρι χθες δεν ειχα λεφτα να παρω μια λαμπα που κανει 50 λεπτα θα βαλω takekawa?
μαμα δεν ειναι 70 κυβικα ειναι το μηχανακι απο 50 αλλα οχι απο μενα οταν το χε ο πατερας μου το μηχανακι
Κράτα το όπως είναι και θα σου πώ.
Επίσης μετρα το μήκος των πίσω αμορτισέρ.
Ίσως έχω ενα σετακι
οντως τωρα σαγαπαω εσενα <3 ενταξει μπαμπα πες μου
επισης βρηκα και καινουργια μασκα στο φαναρι που ειναι μετασιον καινουργια αλλα ειναι κοκκινη περιμενω να την βαψω για να βγαλω την σαπια που εχει τωρα
πηγα και μετρηκα με το κατσαβιδι που μου ειχε προτινει ενας μαστορας πιο πανω το ντουι του πισω φαναριου οταν ακουμπαω το κατσαβιδη στον ενα πολο η οπως λεγεται αναβει αλλα οταν το ακουμπαω στον αλλον τιποτα οποτε απο που ξεκιναμε τωρα μεγα μαστορα σκουτερ?