Τι θα την κάνεις τόση Ram ρε συ;
Τι θα την κάνεις τόση Ram ρε συ;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αν και οι περισσοτεροι του χώρου θα είστε ανήμεροι...
NHS ransomware cyber attack spreads worldwide
Δύσκολη νύχτα....![]()
![]()
Eπίσης όσοι έχετε ή κάνετε admin Windows το νού σας
http://www.zdnet.com/article/microso...-zero-day-bug/
Καλημερα .
Ρε κομπιουτεροπαιδα,μηπως υπαρχει καποια καρτουλα (πχ G 210 )που δεν την χρειαζεστε ;
Επειδη λεφτα δεν υπαρχουν, δινω ενα επεξεργαστη Ε7500 + μια μνημη 2 γιγα DDR3 για ανταλλαγμα.
Την εν λογω καρτουλα την θελω να μπει σε PC ,που το μονο παιχνιδι που θα παιζει (σχετικα ανετα) ειναι το LOL.
Ηλεκτρολογικής φύσης ερώτηση βασικά...
Υπάρχει καλώδιο πλακέ για ηχεία ;
Θέλω να χωνέψω στο τοίχο ένα δίμετρο καλώδιο που να συνδέει πρίζα ηχείων με surround ηχεία για home cinema...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Ε όχι και 12 ευρώ το μέτρο...
Εξάλλου τα καλώδια του κατασκευαστή μέχρι την πρίζα τίποτα της πλάκας θα είναι, δεν έχει νόημα να πας σε κάτι τόσο ακριβό
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μήπως σου κάνει μια τέτοια;
The journey is the reward!
Παθητικά ;
Τα ηχεία είναι τα klipsch rs10
Σκέψου ότι στο σπίτι έχω δυο πρίζες εκατερωθεν και έχω δει τα καλώδια να καταλήγουν στον τοίχο που θα μπει ο ενισχυτής
Απλά επειδή θα βάψω σκέφτομαι ότι είναι ευκαιρία να χωνέψω καλώδιο τώρα ώστε να μη πάω σε λύση καναλιού
Αν είναι για μερεμέτι πάρε απλό ηχείου, δεν θα δείς μεγάλη διαφορά απο το πλακέ. Συνήθως στα περισσότερα το ζευγάρι είναι και κολλημένα μεταξύ του οπότε μπορείς να το βάλεις σαν πλακέ.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett