Σελίδα 30 από 54 ΠρώτοΠρώτο ... 20252627282930313233343540 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 798

Θέμα: Ηλεκτρικά εργαλεία (γενική συζήτηση)

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Στην κίνα φτιάχνονται μερικά απ' τα καλύτερα ηλεκτρικά μπαταρίας παγκοσμίως. Η hitachi η makita και γενικά όλες οι μεγάλες Ιαπωνικές εταιρίες τα φτιάχνουν εκεί.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Στην κίνα φτιάχνονται μερικά απ' τα καλύτερα ηλεκτρικά μπαταρίας παγκοσμίως. Η hitachi η makita και γενικά όλες οι μεγάλες Ιαπωνικές εταιρίες τα φτιάχνουν εκεί.
    Το δικό μου το Makita είναι made in Romania. Στην Silicon Valley της Ευρώπης

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    ρε χαρτογιακάδες θέλω να αγοράσω γωνιακό τσοκ για να δέχεται τρυπανάκια (μέχρι 10-11mm) και ει δυνατόν να μπορεί να πάρει και μπιτάκια (χωρίς την προέκταση που συνήθως βάζουμε στα τσοκ που είναι από την μία μεριά εξάγωνη και μπροστά έχει την θηλυκή υποδοχή για μπιτ). Θέλω αν έχει πάρει κάπου το μάτι σας κάτι που να βγαίνει το στοκ και να μπαίνει αντάπορας για μπιτ. Βασικός σκοπός είναι α) να μειωθεί κατά το δυνατόν το μήκος του γωνιακού εξαρτήματος β) να είναι ένα και να κάνει και τις δύο δουλειές για να χωράει στην βαλίτσα του τρυπανιού. Επίσης να έχει νορμάλ τιμή γιατί δεν περισσεύει γρόσι.

Αν έχετε κάτι να προτείνετε, θα με γλυτώσετε από πολύ ψάξιμο. Επίσης θα εκτιμηθεί σαφώς η γνώμη κάποιου που το έχει δουλέψει.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Επειδή οι μαπέξ μύτες για τρύπημα που αγόρασα παρέδωσαν πνεύμα. έχουμε κάποια αντιπρόταση για αυτό το σετάκι? αν παίζει οικονομικότερα καλοδεχούμενο.

https://www.stereotiki.gr/store4/tactix-418021-17.html

το σετάκι που πήρα ήταν στα 6ευρώ και έλεγα οτι θα άντεχε 10 τρύπες αλλά.......

Ψιλομάπα είναι οι tactix και μου φαίνονται ακριβά εδώ.

Εγώ θα έπαιρνα Bosch MultiUse CMY αν ήταν να πάρω σετ μύτες. Δουλεύω αυτές τώρα αλλά μία που γλίστρησε μέσα στο τσοκ σακατεύτηκε σχετικά εύκολα κατά τη γνώμη μου.

Έχω πολύ κοντά στη δουλειά Milwaukee, από κει είχα πάρει και τους μαρκαδόρους του Mariner. Αν θες ψάξε για κανα σετ, ρωτάω τιμή και αν σου κάνει στα στέλνω. Κάτω από 5€ είναι το ταχυδρομείο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Επειδή οι μαπέξ μύτες για τρύπημα που αγόρασα παρέδωσαν πνεύμα. έχουμε κάποια αντιπρόταση για αυτό το σετάκι? αν παίζει οικονομικότερα καλοδεχούμενο.

https://www.stereotiki.gr/store4/tactix-418021-17.html

το σετάκι που πήρα ήταν στα 6ευρώ και έλεγα οτι θα άντεχε 10 τρύπες αλλά.......
    Τι θες να τρυπήσεις; Σίδερο, μπετό; Υπάρχουν οι Bosch (που είπε ο φίλος πιο πάνω)που υποτίθεται τρυπάνε τα πάντα, αλλά καλύτερα αν θες να τρυπήσεις σίδερο να πάρεις τρυπάνια μετάλλου, διότι τα Bosch ίσως δεν κρατάνε ακρίβεια στη τρύπα.

Υ.Γ. Για να μη μπερδευόμαστε και μπερδεύουμε και τους άλλους, δεν λέγονται μύτες αλλά τρυπάνια.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Ψιλομάπα είναι οι tactix και μου φαίνονται ακριβά εδώ.

Εγώ θα έπαιρνα Bosch MultiUse CMY αν ήταν να πάρω σετ μύτες. Δουλεύω αυτές τώρα αλλά μία που γλίστρησε μέσα στο τσοκ σακατεύτηκε σχετικά εύκολα κατά τη γνώμη μου.

Έχω πολύ κοντά στη δουλειά Milwaukee, από κει είχα πάρει και τους μαρκαδόρους του Mariner. Αν θες ψάξε για κανα σετ, ρωτάω τιμή και αν σου κάνει στα στέλνω. Κάτω από 5€ είναι το ταχυδρομείο.
    φιλαράκι μόνιμα fastpath δουλεύεις και απάντησες στο 5λεπτο?
    αυτό το σετάκι λέει τίποτα ή θα την ξαναπατήσω με τις φθηνές λύσεις?
    http://www.stereotiki.gr/store4/bosc...79-879-15.html

Εντάξει αυτό το σετπου είχα στα 6ευρώ ήταν μαπέξ φαινότανε αλλά δε το περίμενα να χαλάσει στις 5 προσπάθειες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Τι θες να τρυπήσεις; Σίδερο, μπετό; Υπάρχουν οι Bosch (που είπε ο φίλος πιο πάνω)που υποτίθεται τρυπάνε τα πάντα, αλλά καλύτερα αν θες να τρυπήσεις σίδερο να πάρεις τρυπάνια μετάλλου, διότι τα Bosch ίσως δεν κρατάνε ακρίβεια στη τρύπα.

Υ.Γ. Για να μη μπερδευόμαστε και μπερδεύουμε και τους άλλους, δεν λέγονται μύτες αλλά τρυπάνια.
    μπετό κυρίως και ξύλο....αν τα multiuse line 4 αντέχουν και μερικές σε μέταλλο δε με χαλάει και ας μην κρατάνε ακρίβεια. για χαζοδουλειές τα θέλω ούτως η άλλως.

Νομίζω μέχρι ο σουπιάς είχε πει για τις CMY της Bosch. Νομίζω τα αξίζουν τα λεφτά τους. Αυτό που πόσταρες είναι η φτηνή σειρά της Bosch αλλά δεν θα είναι μαπεξ που λές σίγουρα. Εγώ σου πα θα πήγαινα για αυτές που σου έβαλα αρχικά.

Νομίζω μέχρι ο σουπιάς είχε πει για τις CMY της Bosch. Νομίζω τα αξίζουν τα λεφτά τους. Αυτό που πόσταρες είναι η φτηνή σειρά της Bosch αλλά δεν θα είναι μαπεξ που λές σίγουρα. Εγώ σου πα θα πήγαινα για αυτές που σου έβαλα αρχικά.
    Ελλάδα ένα 30άρι και τσούζει λίγο. Αλλά θα μου πεις αν τα δώσεις μια φορά δε τα ξαναδίνεις.
    https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=10268

άμα μου τις στείλεις πόσο θα έρθει το μαλλί;

5€ αλλά δες Amazon πόσο έχει μεταφορικά για Ελλάδα και ψάξου και για Milwaukee.

Αν δεν τις βιάζεσαι ίσως βρω κάποιον που γυρνάει και τις στείλω.

5€ αλλά δες Amazon πόσο έχει μεταφορικά για Ελλάδα και ψάξου και για Milwaukee.

Αν δεν τις βιάζεσαι ίσως βρω κάποιον που γυρνάει και τις στείλω.
    επειδή τις ψιλοβιάζομαι θα παραγγείλω άμεσα από κέντρο βίδας σήμερα να τις έχω σε 1-2 μέρες. Θενκς για τις πληροφορίες και σόρυ για το πρήξιμο. Είμαι σε mood που μου την έσπασε το σκηνικό και καθυστέρησα 2 μερεμέτια γιατί έχω να ασχοληθώ με άλλα σοβαρότερα και όσο τα έχω μέσα στη μέση είναι τσαντίλα.

Υ.Γ. είμαι και +1 μπύρα υπόχρεος όταν ξανάρθεις.

Μπααρμπεεκιου την άλλη φορά όπως είπαμε

Μπααρμπεεκιου την άλλη φορά όπως είπαμε
    το χω δίπλα μου και ακόμα δε το χω τιμήσει......παναθεμα σε τι μου το θύμησες τώρα.....σεΤΣΔΓΡΕ΅ΣΓεςργςεργΓΓΣΔγςρεγυερυερυυρτςρευτ ρ

η παραγγελία των τρυπανιών έπεσε. άμα σπάσουν κι αυτά θα σας τρυπήσω τα μπέργκερ όταν κανονιστεί η φάση

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Υπάρχει και σετ robustline χωρίς τα 10 και 12 αν δε σου χρειάζονται. Αυτά τα δυο νούμερα μόνα τους πρέπει να έχουν τα 2/3 της τιμής του σετ.

Για τοίχο είναι πάρα πολύ καλά, σε ξύλο και σίδερο δουλεύουν, αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνουν εκεί που έχεις να τρυπήσεις συνδυασμό των παραπάνω.

Αν θέλεις για μπετό και ξύλο πάρε τα νούμερα που θέλεις για μπετό και ξύλο, 8 τρυπάνια. 4-5-6-8 είναι τα πιο συνηθισμένα. Έτσι όταν θα σου χαλάσει το 6 μπετού πχ θα το πληρώσεις λιγότερο ενώ θα μπορείς να τρυπήσεις ξύλο με το 6άρι που είναι για ξύλο.

Αν πάρεις τα robustline προσοχή στις στροφές όταν τρυπάς ξύλο και σίδερο. Και τα δύο μπορούν να καταστρέψουν το τρυπάνι λόγο θερμοκρασίας. Βασικά γενικά προσοχή στις στροφές όταν τρυπάς.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 03/07/2017 στις 19:20.
    Sent from me using a computer.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 280
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2018, 15:01
  2. Γενικη συζητηση για τα V-Strom
    από gcrook στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2011, 10:44
  3. ΧΙΟΣ...Άνοιξη 2007 - Γενική συζήτηση
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 278
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2010, 20:06