Δηλαδή και εγώ που παράγγειλα 1 λίτρο βάση με νικοτίνη 12mg πρέπει να την φυλάξω στην κατάψυξη;
Αναλόγως τη κατανάλωση. Ένα ψυγείο όμως, συντήρηση , εύκολα θα την έβαζα.
Κατανάλωση, ανάλογα. Περίπου 2.5 ml την μέρα. Δεν θα την αραιώσω. Έχω καιρό τώρα που έμεινα στα 12mg.
Πάντως βολικά μου ήρθε γιατί αυτή την βάση χρησιμοποιώ καιρό τώρα. Πράσινη ετικέτα 50/50.
Ήρθε και το άρωμα από Γαλλία τελικά, οπότε περιμένω βάση γιατί κοντεύω να ξεμείνω.
Τον ήπιες. Δοκίμασε μπας και κάνουν για τα κουνούπια. Έχω και εγώ άλλο ένα αλλά δε το ανοίγω. Δεν ατμιζεται.
Τολη ο ατμοποιητης της kanger που μου ειχες δωσει δυστυχως μας αφησε.
Τι εχετε να προτείνετε για ατμοποιητη που παιρνει ανταλακτικες κεφαλές με τα λιγοτερα δυνατα προβληματα.
Δεν ειναι για μενα αλλα για τη μητερα μου, εγω ειμαι ακομα καθαρος, αλλα μπηκα να ψαξω και εχουν προχωρησει πολυ. Εγω ειχα μεινει στο Ναυτίλο.
Βρηκα τον Cubis της joytech, αξιζει? budget μεχρι 30€.
![]()
αμα ειναι για την μαμα σου να τις παρεις το καινουργιο ναυτιλο 2 ειναι πολυ ωραιος δινει αρκετες γευσεις περνει αντιστασεις τσιγαρισιες αλλα και πνευμονικες
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
KTM950 Adventure - Tuono 660 Factory
Ευχαριστώ παιδες. Μετα τη δουλεια θα πεταχτω να παρω εναν. Θα παρω αν ειναι και μερικες κεφαλες να τις δοκιμασει.
![]()
Απο περιεργεια μονο.
O Ρενος απο το aresmares που εβλεπα τα βιντεακια του, τι εγινε?