1200? περιπουΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο έχει το πλαίσιο του R1 06?
Ευχαριστώ.![]()
1200? περιπουΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο έχει το πλαίσιο του R1 06?
Ευχαριστώ.![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Thank you!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
1200? περιπου![]()
Afro? Μην πτοείσαι..... πάρε βαριά και κάνε την άφρικα λαμαρίνες.... :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Λοιπον παιδια μονο τοσα????![]()
![]()
![]()
Ακουστε λοιπον εδω...
Ζιγκλερακι για το ΧL500R 35Ε![]()
Κλειδαρια τιμονιου(που αυτες οι μηχανες τοτε η κλειδαρια τους ειχε ασφαλεια της πλακας-τιποτα απολυτως σαν παπιου)-145Ε![]()
![]()
![]()
Αλλα πηρα μουφα που ηταν ακριβως ιδια με 5Ε
![]()
Πισω ζαντα που ζητησα(ακτινες-σιδερενια) γιατι εχει φαγωθει το θερμουι στο πισω φρενο-700Ε![]()
![]()
Σαρακακης rulez ο σκατοκλεφτης...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
.......
Πισω ζαντα που ζητησα(ακτινες-σιδερενια) γιατι εχει φαγωθει το θερμουι στο πισω φρενο-700Ε![]()
![]()
.....
δεν μας τα λες καλά.....
για τι μηχανάκι η ζάντα; RCV211?![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δυστυχως τα λεω πολυ καλα...
Τοσα μου ειπαν και μου πεσαν τα αφτια...
Και εννοητε φυσικα οτι δεν πειραμε(μαλακες ειμαστε????)...
Μιας και το φερε η κουβεντα ξερετε που πμορω να βρω κανεναν με πισω ζαντες με ταμπουρο?
Ειχα διαφορες μηχανες ολλα αυτα τα χρονια 3honda, 1suzuki, 2 Βεσπες ,1 yamaha και τωρα kawasaki. Την αντιπροσωπεια της yamaha δεν την εχει καμια αλλη.![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
re i times sta antalaktika den pane me tin paleotitaΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Thank you!!!!
Afro? Μην πτοείσαι..... πάρε βαριά και κάνε την άφρικα λαμαρίνες.... :rotflmao: :rotflmao:![]()
an sto kenourio R1 ta kramata ine akrivotera tote exi ali timi..
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
ΣΑΚΑΡΑΚΗΣ ..... απο πολυ προσφατη εμπειρια μου...ποδοφρενο , μανετα φρενου , δεξι πλαϊνο πλαστικο φερινγκ = 650€ (για cbf 600 αυτα , και το φερινγκ σε κανα εικοσαημερο ετσι?) επαιρνα ενα σκελετο R1 , και μου περισσευαν και 50 ευρα για να αρχισω τις καλωδιωσεις...ουξω φουστη!!! Καλα τα Japanεζακια δεν εχουν παρει μυρωδια τιποτα?
Παντως ρε παιδια ειναι τραγικο να θες να αγορασεις μια μοτο και να μην την παιρνεις οχι επειδη δεν σε καλυπτει αλλα επειδη ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ ο αντιπροσωπος.
Και δεν ισχυει μονο για τον Σαρακακη αυτο διστυχως...
Για να παρεις μια ιδεα.. απ'το παλιο το R1 (98-99) ο σκελετος εχει περιπου στα 1800 με 1900?. Γι'αυτο ειπα οτι ειναι μεταχειρισμενα αυτα που ακουσεςΑρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
re i times sta antalaktika den pane me tin paleotita
an sto kenourio R1 ta kramata ine akrivotera tote exi ali timi..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Για να παρεις μια ιδεα.. απ'το παλιο το R1 (98-99) ο σκελετος εχει περιπου στα 1800 με 1900?. Γι'αυτο ειπα οτι ειναι μεταχειρισμενα αυτα που ακουσες![]()
Αν ειναι ετσι τοτε ελπιζω να προλαβαμε τον Afro πριν αρπαξει την βαρια και κανει το Africa οδοντογλυφιδες!!!
![]()
Εγώ έχω την εντύπωση ότι ο Σαρακάκης έχει μαζευτεί αρκετά σε σύγκριση με το παρελθόν (φαίριγκ transalp 95 ευρά;;;;.
Ας είναι καλά το internet και η ελεύθερη εισαγωγή ανταλλακτικών από τον καθένα.
Γιατί δεν προσπαθείτε να παραγγείλετε απ'έξω τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε; Δεν πιστεύω να τα βρείτε σημαντικά φτηνότερα.
Πάντως όλες οι μάρκες έχουν τα τρελλά τους ως προς τα ανταλλακτικά. Μπορεί η μια μανέτα να έχει 10 ευρά και η άλλη 80.
Φίλος σε ΚΛΕ 250 πλήρωσε πάμφθηνα τις χούφτες και πανάκριβα τις βίδες τους.
Αν έχεις τύχη διάβαινε....
giati poulai i yamaha metaxirismena?Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Για να παρεις μια ιδεα.. απ'το παλιο το R1 (98-99) ο σκελετος εχει περιπου στα 1800 με 1900?. Γι'αυτο ειπα οτι ειναι μεταχειρισμενα αυτα που ακουσες![]()
re pedia imartyon olo ta idia leme
o an8ropos tilefonise stin yamaha ke pire timi gia ena skeleto sketo xoris ipoplesia i kati alo ke tou edosan timi 670 euro min ta ksana leme....
ke prepi na ine me timologia ke mesa apo tin yamaha gia na dilo8i stin adia metaxirismeno skeleto mpori na mpleksis asxima...
o dilon exis soas ta frena diloni ipef8ina oti akouse ke sizitise to 8ema pou afora stin agora skeletou R1 stin timi ton 670 euro
ke ai xestite![]()
![]()
![]()
Επειδη τα ανταλλακτικα Yamaha ειναι η δουλεια μου μπορω να σου πω 100% οτι ουτε ο σκελετος εχει κατω απο 1200? ουτε ενα φτερω κατω απο 80-90?Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
giati poulai i yamaha metaxirismena?
re pedia imartyon olo ta idia leme
o an8ropos tilefonise stin yamaha ke pire timi gia ena skeleto sketo xoris ipoplesia i kati alo ke tou edosan timi 670 euro min ta ksana leme....
ke prepi na ine me timologia ke mesa apo tin yamaha gia na dilo8i stin adia metaxirismeno skeleto mpori na mpleksis asxima...
o dilon exis soas ta frena diloni ipef8ina oti akouse ke sizitise to 8ema pou afora stin agora skeletou R1 stin timi ton 670 euro
ke ai xestite![]()
![]()
![]()
![]()
Και οχι, η Yamaha δεν πουλαει μεταχειρισμενα. Σου βαζω στοιχημα οτι δεν πηρε στην Yamaha τηλεφωνο![]()
ok tote 8a pire tin famozo...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Επειδη τα ανταλλακτικα Yamaha ειναι η δουλεια μου μπορω να σου πω 100% οτι ουτε ο σκελετος εχει κατω απο 1200? ουτε ενα φτερω κατω απο 80-90?![]()
Και οχι, η Yamaha δεν πουλαει μεταχειρισμενα. Σου βαζω στοιχημα οτι δεν πηρε στην Yamaha τηλεφωνο![]()
ke file den mas niazi pou doulevis ke ti kseris
otan ego leo pire tin yamaha teliose
pire tin yamaha
oriste mas![]()
![]()