Hello guys...
εχω τρελαθει με το νεο fazer 1000, ξερετε ποτε θα βγει στην αγορα?
Ειναι πανεμορφο το ατιμο...
και ποσο θα κανει, στη σελιδα της yamaha δεν λεει τιμή...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hello guys...
εχω τρελαθει με το νεο fazer 1000, ξερετε ποτε θα βγει στην αγορα?
Ειναι πανεμορφο το ατιμο...
και ποσο θα κανει, στη σελιδα της yamaha δεν λεει τιμή...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nομίζω μάρτη ή απρίλη αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Δεν είναι ούτε τέλειο ούτε πανέμορφο...
Είναι απλά καύλα..!!!(βέβαια η εξάτμιση δεν είναι ότι καλύτερο,φαίνεται κατι έχει η yamaha με τις εξατμίσεις των νέων μοντέλων βλέπε και R6 2006...)
Στη Γερμανία που έχει κυκλοφορήσει έχει 10.595 Ε
Στην Ιταλία 10.750 Ε.
Οπότε εδώ θα'χει λίγο πάνω απο 11 χιλιάρικα πιστεύω...
Κουκλάρα είναι. Και το γυμνό είναι ακόμα πιο όμορφο. Πολύ πιο άγριο και επιβλητικό. Αλλά γυμνό δεν θα έπαιρνα ποτέ.
Το σκεφτόμουνα πάρα πολύ καιρό (απο τον Σεπτέβριο που ανακοινώθηκε) να αλλάξω το αγαπημένο μου 2003 με αυτό αλλά αποφάσισα να αλλάξω κατηγορία και να περάσω σε supersport (κάτι που ήθελα καιρό να κάνω, βέβαια).
Το μόνο που με χαλάει είναι το τελικό της εξάτμισης. Δεν έχω δει προς το παρόν κάποια πρόταση απο καμία εταιρία, αλλά μάλλον είναι νωρίς ακόμα. Ελπίζω να δούμε κάποια εντελώς διαφορετική πρόταση απο αυτή της Yamaha.
Εδώ μια φωτο απο το γυμνό.
![]()
Συμφωνώ απόλυτα αν και για το τελευταίο δεν παίρνω όρκο..Αρχικά δημιουργήθηκε από mirrorofsorrow
Κουκλάρα είναι. Και το γυμνό είναι ακόμα πιο όμορφο. Πολύ πιο άγριο και επιβλητικό. Αλλά γυμνό δεν θα έπαιρνα ποτέ.
Τι μηχανάκι έχεις τώρα??
Ντάξει, εδώ σε μηχανές με οκ εξάτμιση και τις αλλάζουνε πρίν το στρόσιμο ρε σεις, τι λέτε τώρα, αυτό σας πείραξε.
Πιστεύετε θα έχετε χρόνο να ασχοληθήτε με την εξάτμιση όταν θα την οδηγάτε? Το γκάζι της θα σας κάνει να τα ξεχάσετε όλα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
11300 το γυμνο
11700 το fazer ρωτησα στη yamaha
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
Ψιλοακριβο μου φαινεται...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
75.33 euro ο ίππος για το γυμνό.
78.00 euro ο ίππος για το ντυμένο.
Ούτε 30000δρχ ο ίππος.....
Καλά δεν είναι?
Αν ήταν δόση το μήνα για το ντυμένο θα έπρεπε να δίνεις 78ευρώ για 150μήνες και θα ήσουν ακριβώς στο ποσό. 17,5 χρόνια δόσεις, σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο χωρίς επιτόκια.![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Μονο ωραιο ειναι?
Ειναι λαυλα σκετη!!!
Το μονο μηχανακι που θα με εκανε να πουλησω το Ζs μου
Τι αναλυση ειναι αυτή...Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
75.33 euro ο ίππος για το γυμνό.
78.00 euro ο ίππος για το ντυμένο.
Ούτε 30000δρχ ο ίππος.....
Καλά δεν είναι?
Αν ήταν δόση το μήνα για το ντυμένο θα έπρεπε να δίνεις 78ευρώ για 150μήνες και θα ήσουν ακριβώς στο ποσό. 17,5 χρόνια δόσεις, σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο χωρίς επιτόκια.![]()
![]()
![]()
δικιο εχεις... συμφέρει
Το V-strom δεν το δίνω ομως με τιποτα, θα παρω και το fazer για να έχει αδερφακι...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλως συνδυασμος δεν ειναι?
Θες να γινουμε φιλοι?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
Τι αναλυση ειναι αυτή...
δικιο εχεις... συμφέρει
Το V-strom δεν το δίνω ομως με τιποτα, θα παρω και το fazer για να έχει αδερφακι...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλως συνδυασμος δεν ειναι?![]()
καλα..ειναι κουκλι..αλλα την εξατμιση του beverly γιατι την βαλανε.Ειναι φαουλ, αν σκεφτεις οτι τελευταια προσπαθουν να αποφυγουν τις αλλαγες...βλεπε νεο susuki 1000-cbr600&1000-Z750&1000-KTMολα-ΚΛΠ.
αυτο το πραγμα ειναι μαλλον απο αλλο μηχανακι...
κατα τα αλλα.....ΟΚ.
ποσο κανει μαστορα????
..............ελα βρε τωρα, θα τα βρουμε!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Θες να γινουμε φιλοι?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()