Εξαρτάται τι κατσαβίδια περιλαμβάνει το σετ. Δεν έχουν όλα τα σετ τα ίδια κατσαβίδια μέσα. Αυτό της στερεωτικής μπορεί να έχει περισσότερα.
Μπορεί να τα πετύχεις οπουδήποτε.Ξέρετε επίσης κάποιο μαγαζί να έχει κατσαβίδια rubicon τα άσπρα τα κλασσικά?
Ανάλογα! Είναι σα να ρωτάς, "έχω βρει κάτι κατσαβίδια noname, καλά είναι;". Σαν "τύπου champion" συνήθως αναφέρουν εκείνα με την λαμα σε σχήμα ρόμβου, που είναι και χτυπητά. Ναι σε γενικές γραμμές και για περιστασιακή χρήση δεν είναι άσχημα. H λαβή τους πάντως είναι άθλια!Υπάρχουν επίσης κάτι "τύπου" champion αξίζουν καθόλου ή είναι για πέταμα?
Δεν θα κάνω τρελλή χρήση αλλά καλό είναι να τα έχω γιατί όλο και κάπου θα τα χρησιμοποιώ που και πού.
Ότι σου είπε ο μισκιν. Αν δεν έχεις κλασική πένσα, πάρε κλασική πένσα. Αυτό δε σημαίνει ότι η φιτ είναι μαπα το καρπούζι! Λειτουργεί διαφορετικά και αυτό είναι και καλό και κακό. Δεν είναι τόσο καλή όσο η κλασική πένσα όταν είναι να κόψει κάτι μικρό και σκληρό αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ψαλίδι αν χρειαστεί.Μια τελευταία ερώτηση:Βρήκα μια πένσα fit στα 8€ είναι καλή τιμή ή μπορεί να είναι μούφα?Μιλάω για διαδικτυακό κατάστημα.Η τιμή είναι καλή?
Εσύ ξέρεις καλύτερα. Αν πάρεις κινεζιά μην πάρεις πολύ φθηνή κινεζιά και θα σου κάνει μια χαρά σε περιστασιακή χρήση. Μπορεις να πάρεις την κλασική γκαζοτατανάλια σε σχετικά καλύτερη τιμή σε διάφορες μάρκες. πχ η carolus έχει γύρω στα 10 ή 12 ευρώ και είναι πολύ καλή.Επίσης θέλω ένα φτηνό(όχι φτηνιάρικο) εργαλείο γκαζοτανάλια για τη βρύση μου ποιο μου προτείνετε?Να κινηθώ για κινεζιά ή μπά?
Τελευταία τροποποίηση από daz; 03/06/2017 στις 00:32.
Sent from me using a computer.
Τα τραμοντίνα που είχε ο θείος σου δεν τα βρίσκεις πια (νομίζω). Δεν αξίζει να ψάξεις, βρίσκεις πολύ καλά και φθηνά κατσαβίδια σε καλές τιμές.
Χύμα, είχα βρει κάτι φθηνά στην Αθηνάς 27 μαζί με πένσες και κοφτάκια. Πρόσφατα πέρασε και ο πειρατής των δρόμων και τσίμπισε κανά δυο αλλά μπορείς να βρεις και αλλού.
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2875620
Για τραμοντίνα είχε γίνει μια σχετική συζήτηση κανά δυο σελίδες πίσω και άλλη μια στο tool porn.
Εdit.
https://www.moto.gr/forums/showthrea...na#post2871554
Τελευταία τροποποίηση από daz; 03/06/2017 στις 00:50.
Sent from me using a computer.
Αλλά σε αγαπάμε γιατί δεν έχεις μέτρο ούτε σε αυτά που αγοράζεις. Πότε θα δούμε το γατζόκλειδο σαμουράι στο porn?
edit: Για να τσαντίσω τον daz: Το κλειδί είναι για την ανακύκλωση.
Αφού σου λέει ρε ότι το χρησιμοποιεί χρόνια! Προφανώς για εκεί που το χρησιμοποιεί φτάνει και περισσεύει.
Sent from me using a computer.
Να σαι καλά φίλε για τις πολύ κατατοπιστικές σου απαντήσεις.
Θα κινηθώ κατ αυτόν τον τρόπο.
Τα τραμοντίνα τα ήθελα γιατί ειναι 1000v με πράσινο χρώμα και θα με βόλευαν για ηλεκτρονικές δουλειές.
Επίσης μου άρεσαν τα κλειδιά τους.
Τα είχα δει αυτά τα post που λες.φιλε μου αλλά δεν είδα κάποιο μαγαζί για αυτό σε ρώτησα.
Και πάλι να σαι καλά!!!
Φαντάζομαι ο συνάδελφος ψάχνει κάτι για την παρακάτω δουλειά (βέβαια μπορεί απλα η φαντασία μου να οργιάζει και να εννοεί κάτι άλλο)..
http://s201.photobucket.com/user/kev.../7-24.jpg.html
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Αν είναι έτσι τότε θέλει το 45 10 170 .
http://www.knipex.com/index.php?id=1...5&groupID=1454
Αλλά αυτό το εργαλείο δεν είναι γι' αυτή τη δουλειά! Τα εργαλεία αυτά είναι εργαλεία εσωτερικών και εξωτερικών δακτυλίων. Το συγκεκριμένο είναι για δακτύλιους χωρίς τρύπα που χρησιμοποιούνται πολύ συχνά σε μπιλιοφόρους άξονες αυτοκινήτων και αλλού.
Ένα παλιό μυτοτσίμπιδο και μία λίμα για να κάνει 2-3 οριζόντιες ραβδώσεις στην εξωτερική μεριά των λαβίδων, ίσως τον βολέψει εξίσου καλά για τη συγκεκριμένη εργασία.
![]()
Sent from me using a computer.
Sent from me using a computer.
Eυχαριστω για το χρήσιμο σχόλιο.Γενικά τα 1000ν είναι ή κίτρινα με κόκκινο ή πορτοκαλί με μπλέ/μαύρο για να χτυπάνε στο μάτι,όταν έχουμε πολλά εργαλεία στο κασόνι/εργαλειοφόρο μας.Έτσι ελαχιστοποιείται η πιθανότητα να πάρουμε εργαλείο που δεν είναι 1000ν σε ηλεκτρολογική εργασία.
Τα tramontina συν τοις άλλοις έχουν και πολύ μεγάλο μάκρος(αν είδες και αυτό που έχω) και βολεύουν στις ηλεκτρολογικές εργασίες αλλά και σε ηλεκτρονικές μικροεργασίες.
θα κάνω μια έρευνα να τα βρώ.Αλλά μικρή και γενικά θα ακολουθήσω τη συλλογιστική σου οτι:"υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές".
Μόλις πάρω τι πάρω θα σας τα δείξω να μου πείτε αν ήταν καλές αγορές.Ευχαριστώ φίλε μου κι εσένα και όλους που με συμβούλεψαν.
Το φίλτρο μέσα μπορείς να το βγάλεις και απλό ασφαλειοτσίμπιδο (ότι έχεις) ή με μυτοτσίμπιδο. Η πίεση που χρειάζεται για να έρθει έξω είναι ελάχιστη.
To 45 10 της κνίπεχ δεν είναι φθηνό.
https://www.pam.gr/45-10-170-Special...-Pliers-KNIPEX
όπως και πιθανότατα όλες οι μάρκες που θα βρεις. Δεν έχω συναντήσει κάτι ανάλογο σε φθηνό αλλά ίσως και να υπάρχει. Το δικό μου είναι αμερικάνικο, δεν δεν θυμάμαι πως ήρθε στα χέρια μου αλλά σίγουρα δεν το είχα πληρώσει τόσο. Δε νομίζω να βρεις εύκολα κάποιο φθηνό!
Τελευταία τροποποίηση από daz; 05/06/2017 στις 15:02.
Sent from me using a computer.
Δεν έχω ασφαλειοτσίμπιδο αλλά είναι πιο εύκολο να βρω από το άλλο. Τo knipex το βρίσκω σε τοπικό μαγαζί με 26€ (μείον 21% που ναι το ΦΠΑ) αλλά και πάλι δεν είναι φτηνό. Βασικά ψάχνω σε Beta που γενικά τα χουν σε χαμηλές τιμές εδώ αλλά δεν βρίσω..
Υ.Γ.: Από όσα βίντεο είδα, τελικά νομίζω το knipex δεν χρειάζεται μιας και το καπάκι βγαίνει με το χέρι.
Τελευταία τροποποίηση από macdeath_s; 05/06/2017 στις 14:47.
Για όσο λιγότερες εργασίες προορίζονται τόσο πιο ακριβά είναι!
Συνήθως!
Sent from me using a computer.