Διαβάζω για ένα παιδάκι σχολείου που σκοτώθηκε πριν λίγο, όταν ο αχαρακτήριστος μενιδιάτης κάφρος που μένει δίπλα στο σχολείο βγήκε στην ταράτσα του να δει πόσο καλά δουλεύει το όπλο...
και δεν έχω λόγια.
Διαβάζω για ένα παιδάκι σχολείου που σκοτώθηκε πριν λίγο, όταν ο αχαρακτήριστος μενιδιάτης κάφρος που μένει δίπλα στο σχολείο βγήκε στην ταράτσα του να δει πόσο καλά δουλεύει το όπλο...
και δεν έχω λόγια.
Εγώ διαβάζω ότι είχαν γλέντι οι γύφτοι λίγο παρακάτω από το σχολείο.
μπα δεν... κάτοικος της περιοχής είπε ότι ρίχνουν στον αέρα κάθε φορά που περνάνε αστυνομικοί για να έχουν το νου τους οι ντήλερς και οι πελάτες...
Άστα ρε κογιότ τι ψάχνεις ,κράτα το "δεν έχω λόγια" του Χαδιάρη πιο πάνω...
Κάτι δεν πάει καλά με τα "γερόντια" των μοτοτζιπί...
Σοβαρός τραυματισμός Μπιάτζι σε προπόνηση σουπερμότο στην Ιταλία. Το ατύχημα έγινε στην πίστα Sagitarius, 70 χιλιόμετρα νότια από την Ρώμη, ο Μαξ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με "σοβαρούς" αλλά όχι απειλητικούς για την ζωή του τραυματισμούς.
H Google πούλησε την ρομποτική εταιρία της, την Boston Dynamics, στην Γιαπωνέζικη SoftBank, (που πρόσφατα αγόρασε τους επεξεργαστές ARM).
Κορόιδο πιάστηκε η Google, θαρρώ. Δείτε δείγμα της εργασίας της Boston Dynamics, ονοματι "Handle"...
Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
Μόνος σου θα κλαίς,
κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...
σορι δεν μπορο να βρο το Βιντεο.
βρηκα αυτο το κειμενο στοΦ/Β
Eίναι σίγουρα ένα από τα πιο παράξενα ατυχήματα που έχουμε δει με μοτοσικλέτα και έγινε πριν λίγες ημέρες στην πίστα του Snetterton στην Βρετανία, σε ένα track day.
Εκεί ο αναβάτης μιας μοτοσικλέτας έχει την ατυχία να χτυπηθεί από ένα κομμάτι που έχει φύγει από μία προπορευόμενη ΖΧ-10R. Η ταχύτητα ήταν πολύ μεγάλη και το χτύπημα τόσο σφοδρό, που ο αναβάτης έχασε τις αισθήσεις του.
Αυτό πάντως που έχει καταγραφεί στο videο είναι τρομακτικό, καθώς βλέπουμε τον αναβάτη να έχει γύρει τελείως πίσω αναίσθητος και την μοτοσικλέτα να κινείται μόνη της. Για καλή του τύχη έφυγε από την μηχανή πριν πέσει πάνω στις μπαριέρες και τελικά κατάφερε να επιβιώσει.
Όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, ο αναβάτης ονόματι Josh Boyd είχε μερικά σπασμένα κόκαλα, προβλήματα στην όραση, ενώ έβλεπε και διαφορετικά χρώματα από το κάθε του μάτι! Όσο για το περιστατικό δεν θυμόταν απολύτως τίποτα. Όπως και να έχει πρόκειται για ότι πιο τρομακτικό έχουμε δει τελευταία!
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Life begins at 45°.
Σήμερα 23:30 ζωντανά από την ερτ η εκτόξευση του Hellas Sat.
edit : Εντάξη δεν έσκασε ...
Αντε μεγειά τον δορυφόρο !![]()
Τελευταία τροποποίηση από Grafton 505; 28/06/2017 στις 23:35.
Άπας αήρ αετώ περάσιμος