με γεια!
wtf χόντα πήρε;![]()
καλοτάξιδο!
Αυτο το 600ρι Ι4 μοτερ ειναι αριστούργημα γιατι ενω τα εχει τα γκαζακια του παραλληλα ειναι και πολυ γραμμικό και κανει ανετα την δουλεια του commuter
Ωραιο μπροστινο ανετο αλλα και στιβαρο αλλα χαζο αμορτισερ με λαστιχενια αίσθηση και σημείο που αν το κρατήσεις θα χρειασθεί βελτίωση(αφτερμαρκετ)
Καλορίζικο καλοτάξιδο!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Hornet. Αύριο με το καλό θα γράψω και λεπτομέρειες.
Απλά να πω ότι είναι το μοντέλο με τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις οι οποίες πέρασαν και από ένα service.
Καλορίζικος
Περιμένουμε εντυπώσεις
Όλοι Honda ρε, που είναι ο NIKOS. ;;;
Καλοτάξιδο Ζαννή !!!
![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Καλοβολτο το μοτορι φίλε!!![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Σαε ευχαριστω!!!
Λοιπον εχουμε και λεμε. Το Hornet εχει πρωτη αδεια το 2011 ενω ειναι κατασκευης 02/2010 αφου το μαρτυρανε οι ημερομηνιεςτα σωληνακια. Είναι το τελευταιο hornet που βγηκε με αυτο το σουλουπι και εχει απο το εργοστασιο Combined ABS, Ρυθμιζομενες αναρτησεις, και μαυρο σκελετο και ψαλιδι, Επισης εχει 23000 χιλιομετρα, αν και δε βαζω το χερι μου στη φωτια. Τα grips δεν εχουν φθορα, ουτε οι δισκοι δοντι, μονο ο πισω αλλα αυτο το δικαιολογω γιατι ακομα και εγω εχω ενα θεμα με το πισω φρενο.
Το μηχανακι ηταν ακινητο αρκετο καιρο και ο χρονος ειχε αφησει τα σημαδια του. Η αλυσιδα ειχε στεγνωσει και ειχε σκουριασει και η αριστερη τσιμουχα στο καλαμι, μολις εκανα καμια 10αρια χιλιομετρα, αρχισε να δακρυζει. Ο προηγουμενος ιδιοκτητης με διαβεβαιωσε οτι δε χρειαζεται λαδια-φιλτρα, αλλα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο του εκανα ενα γενικο service με λαδια-φιλτρο, τσιμουχες μπροστα, kωνικα ρουλεμαν τιμονιου, καινουρια υγρα στο συστημα ψυξης, καινουρια υγρα φρενων, και καινουρια αλυσιδα και γραναζια AFAM.
Το μηχανακι εχει πεσει στατικα απο τη δεξια μερια και εχει 2-3 γρατζουνιες στο καπακι του μοτερ. Οχι γδαρσιμο να δειχνει οτι συρθηκε μονο το χρωμα εχει φυγει λιγο και στην αριστερη μερια εχει ενα μικρο βαθουλοματακι στο ντεποζιτο που μαλλον εχει γινει απο πορτα αυτοκινητου η κανα καροτσι super market.
Το μηχανακι το ειδε και το οδηγησε μαστορας αυτοκινητων στο Ναυπλιο για να μου δωσει το ΟΚ (Δε βρηκα μηχανικο για μηχανακια).
Οταν το οδηγησα εγω πρωτη φορα, μου κακοφανηκε και το θεωρησα πολυ αργο και γραμμικο. Μαλλον στο μυαλο μου το ειχα αλλιως, συνηθισμενος και απο το Ζ. Ειμαι 1.82 και λιγο πανω απο 100 kg και κουμπωσα πολυ ωραια και τις 2 ωρες που το οδηγησα μεχρι Αθηνα δεν ειχα κανενα προβλημα με μεση, γονατα παρα μονο με τις αιμοροιδες που βρισκονται σε εξαρση.Μου πηρε 2 ωρες γιατι αντιλήφθηκα τη διαρροή απο το πιρουνι και ενω ειχα λαδωσει καλα την αλυσιδα οπως και να εχει τη φοβομουν λιγο στην εθνικη. Με το που εφτασα Πειραια το πηγα για Service και το πηρα χθες το βραδυ οπου ουσιαστικα και το δοκιμασα πρωτη φορα. Μεσα στη πολη και ενω το οδηγεις μεχρι τις 4-5Κ ειναι ηρεμο και δε καταλαβαινεις τι ταχυτητα εχεις, ακομα και στη Θησεως εψαχνα την 6, με ο που βγηκα ποταμι και το ανοιξα λιγο εκει καταλαβα οτι κρυβει τα αλογα μετα τις 8-8.5Κ.
Ειναι απολαυστικο το μηχανακι και αφου κανω μερικα χιλιομετρα ακομα για να μου φυγουν τα αγχη μου σχετικα με την αξιοπιστια του θα γραψω ακομα περισσοτερα.
![]()
μεγειες μεγειες! καλοβολτο!
ειχα οδηγησει ενα ιδιο αλλα λιγο παλιοτερο. απιστευτα φιλικο μηχανακι με γραμικο μοτερ, καμια σχεση με το καγκουρομηχανιμα το Ζ750![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time