εχει τσεκαρει κανεισ το American gods?το βιβλιο τα σπαει παντως
εχει τσεκαρει κανεισ το American gods?το βιβλιο τα σπαει παντως
Ηταν να το ξεκινησω αλλα δεν διαβασα καλά σχόλια και οτι εχει καποιες σκηνες μονο και μονο να προκαλέσουν και ίσως να πάρει hype η σειρά από κει. Δεν το ξεκίνησα .
Ψάχνοντας για νέα σειρά αφού μου τελείωσε το blindspot και το taboo βρήκα το better call saul,τον δικηγόρο από το braking bad,το prequel.Μου αρέσει πολύ!Επίσης προσπάθησα να ξεκινήσω το deadwood που λένε είναι πολύ καλό,βαρέθηκα δεν μπόρεσα να δω το πρώτο επεισόδιο μέχρι τέλος.
τις τελευταιες μερες βρηκα χρονο και ειδα τον 7o κυκλο του the walking dead.
πηγαινε πολυ καλα, αλλα προς το τελος το ψοφησανε λιγακι. εχτιζε καλη ενταση απο την αρχη του κυκλου (ο νιγκαν πολυ γ@μ@τος bad ass),
το τελος ηταν πολυ προχειρο τυπου "τοση φασαρια για να πεσουν 5-10 σφαιρες"?![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
το house of cards τελείωσε; εάν ναι πολύ άνοστο τέλος.
το περίμενα πιο σαιξπηρικό, πιο "Βασιλιάς Ριχαρδος ο Γ" ρε παιδάκι μου
ένιγουέι, ξεκίνησα την αμερικάνικη βέρσιον του The Bridge. Με άρεσε![]()
έαν η φάση είναι "european girl with the dragon tattoo" > "american girl with the dragon tattoo"
τότε ναι και η ευρωπαϊκή "γέφυρα" φαντάζομαι πως θα είναι καλύτερη.
θα δώ και τις δύο βερζιον όπως και να΄χει![]()
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
μήπως παίζει και καμιά κορυφογραμμή Ελλάδος-Αλβανίας; wtf lol
Και Κοκκινόπουλος θα μπορούσε. Φάση κούγκαρ βουπου πείθει αλβανό μαστόρι παύλα πουλ μπόι να βγάλει
από τη μέση το καταπιεστικό άντρα της και μετά τρώει και το λαηκό πεδί για να μην υπάρχουν μάρτυρες και
βάζει το μισό σύζυγο από Αλβανία μεριά και το Γκιόργκι προς τα Γιάννενα και άσε τα federal agencies των
δύο εμπλεκομένων πλευρών να βγάλουν άκρη.
^για τετοια σηριαλ ο καλυτερος ειναι ο μανουσακης![]()
μου προτεινανε το "The Americans" http://www.imdb.com/title/tt2149175/?ref_=nv_sr_1.
λεω να το ξεκινησω. καλοκαιρι ειναι, οι διακοπες θα αργησουν οποτε![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time