800000*250=200.000.000 προσδοκώμενα. ΜΙΑ ΧΑΡΑ
800000*250=200.000.000 προσδοκώμενα. ΜΙΑ ΧΑΡΑ
Εγώ που έκανα άρση ακινησίας μέσα στον Μάιο, το ασφάλισα, αλλά στην κατάσταση οχημάτων του τάξις δεν φαίνεται πουθενά να ανησυχώ?
Στην εφαρμογή για τα ασφαλισμένα το δείχνει κανονικά τουλάχιστον.![]()
καλά ξεμπερδέματα σε όσους χρειαστεί να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.
Ενδεχομένως - σε όσους χρειαστεί να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες - να τους επιβληθεί να πληρώσουν το πρόστιμο, το οποίο θα τους υποσχεθούν ότι θα τους το επιστρέψουν πίσω του χρόνου μέσω της εφορίας, χωρίς βέβαια να γίνει επιστροφή χρημάτων, αλλά θα συμψηφιστεί με τον ΕΝΦΙΑ, ο οποίος μέχρι τότε θα έχει αυξηθεί, αλλά με αυτό το τρικ θα φαίνεται ότι είναι ο ίδιος...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- ...ναι, ok, σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι, αλλά πλέον δεν θα με εκπλήξει αν το ακούσω και αυτό!![]()
Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.
ειχα πεταμενο μηχανακι στο χωριο στο οποιο κατεθεσα πινακιδα λιγες μερες αφου ξεκινησε το μετρο στο μακρυνο 2013
λες;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Νομικά, μπορεί να τους κάνει κάποιος μήνυση ή και αγωγή για τον χρόνο(=χρήμα) που θα χρειαστεί να ξοδέψει (καθώς δεν λειτουργούν απογευματινές ώρες) για να τους αποδείξει το λάθος τους; Υπάρχει καμία ενημέρωση ότι αργότερα (ή κάποια στιγμή) θα διορθωθεί το λάθος;
Edit : Προσωπικά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω αν ισχύει το γεγονός ότι θα ξεκινήσουν να διασταυρώνουν πινακίδες και ασφάλεια από εδώ και πέρα ή και για παρελθόντα έτη. Να φοβάμαι που πέρυσι το είχα ανασφάλιστο για μερικές μέρες;
Καλά όπου να είναι στέλνουνκαι όποιο πάρει ο χάρος. Έστειλαν και στη σύζυγο παρόλο που ήταν ασφαλισμένο. Ο ασφαλιστής μου είπε ότι τους έχουν στείλει "Λόγο του ότι είναι ο σύστημα πρόσφατο, ενδέχεται να υπάρχουν ΛΆΘΗ". Θα πρέπει εμείς τα "ΛΑΘΗ" να πάμε στην εφορία με το ασφαλιστήριο και να σβήσουμε το πρόστιμο. Για την ταλαιπωρία και τον χρόνο μας που πρέπει να φάμε στην ταλΕΦΟΡΙΑ δεν τρέχει τίποτα.
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
Kαποιος νομικος απο το forum,μπορει να μας πει το ποσο συνταγματικο ειναι,το να υποστεις κυρωσεις για κατι το οποιο υπαρχει ενδειξη και οχι αποδειξη,οτι το τελεσες (στην προκειμενη,οτι κυκλοφορισες ανασφαλιστο οχημα);
Καθαρα στο νομικο κοματι ρωταω,για να μην αρχισουν ποστ τυπου ''υπερασπιζεσαι τους ανασφαλιστους'' γιατι ειμαι απο τους πιο τυπικους σε αυτα τα θεματα.
Δε νομιζω να βρεθει ακρη ποτε διοτι τα πραγματα πανε με τη σειρα:
1) Κυκλοφορεις ΜΟΝΟ με πινακιδες. Εαν θες να δηλωσεις ακινησια, τις καταθετεις.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, δεν δηλωνεις καμια ακινησια, επομενως δε θα ιδρωσει το αυτακι τους αν οντως εσυ κυκλοφορεις η οχι. Προφανως και κυκλοφορεις.
2) Εφοσον κυκλοφορεις λοιπον γι'αυτους (τους κρατικους υπαλληλους) ... ΟΦΕΙΛΕΙΣ να εισαι ασφαλισμενος.
Εαν βρεθεις στα αρχεια τους ανασφαλιστος, πλερω.
Το μετρο αυτο, εαν ειχε υλοποιηθει πιο νωρις και ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ (-αξιοπιστα) και οχι με προχειρομπαλωματα και διασταυρωσεις απο παιδακια του Δημοτικου ... θα ηταν μια χαρα.
Για την ωρα και μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο, προβλεπεται αδικο τρεξιμο για αρκετους και ωραιοτατο γαμησακι για εκεινους που νομιζαν οτι ανασφαλιστοι θα τη βγαλουν και φετος στο χωριο.
pew pew pew pew pew pew !!!
με 3 ανασφάλιστα στο ονομα μου να αρχίσω να αγχώνομαι?
και πως θα ερθει το χαρτι αφου δεν εχω κανει ποτε φορολογικη δηλωση?