Ότι είπα για το fair play ισχύει για όλους ... για εμάς , για εσάς , για αυτούς...
Έχω βγεί πολλές φορές και έχω πεί και για τα δικά μας χάλια... δεν ήξερα όμως οτι θα πρέπει να δίνω παρόν σε κάθε μας ήττα....
ή αδικία απο εμάς προς άλλους...
Ζητώ συγνώμη αν πρέπει...
Το αν μας σφύριξε ο Καζναφέρης, ο μητσικώστας και όποιος άλλος λίγο με νοιάζει...
Εκείνο που βλέπω είναι μια "θεοποίηση" απο κάποιους σε ομάδες (και της δικής μου) που θα φάνε πολλά τεμμάχια έξω...
5αρες και 4 αρες εμείς, 3αρες και 4αρες εσείς... και άλλα τόσα οι υπόλοιποι...
Αν σου αρέσει η μπάλα που βλέπεις , μπράβο σου...
Αν σε θίγει οτι σας αποκαλούμε "παλιάτσους της Ευρώπης" βάση των αποτελεσμάτων που φέρνετε 7-8 συναπτά έτη , πρόβλημα σου.
Η ΑΕΚ , για να πω και για την δική μου ομάδα, ... θα δυσαρεστήσω πολλούς... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΟ για Ευρωπαϊκή πορεία...
Με την μόνη διαφορά , όμως οτι δεν γίνονται και δηλώσεις , οτι πάμε για την κούπα του CH.L.
ή απο οπαδούς οτι είμαστε συγκρίσιμα μεγέθη με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ, Λίβερπουλ...
Εκεί είναι και η διαφορά της ΑΕΚ ... γνωρίζουμε ποιοί είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε...
Μπορεί να το τραβάμε λίγο , αλλά πάντα έχεις μια ελπίδα , για το δύσκολο...
Μπορείς να πείς το ίδιο και για εσάς;
Για την διαιτησία...
ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ...
Θυμάσαι την δήλωση ...
Να κερδίζει το Αιγάλεω και ο ΟΣΦΠ και οι άλλοι να πάνε να γ....ουν....
Πρέπει να συνεχίσω ακόμη;... Οι ίδιοι , ή εστω μερίδα τους, είναι ακόμα επάνω στα πράγματα...
Gandalf