αν τα σκριν σοτς είναι αμέσως μετά την εκκίνηση του υπολογιστή ο δίσκος δικαιολογείται να δουλεύει υπερωρίες γιατί ακόμα εκκινεί διεργασίες. Κάνε σsotr by hhd usage αν μετά από λίγη ώρα δεν ηρεμήσει και δες ποια εφαρμογή τον αναγκάζει να δουλεύει, επίσης 48% χρήση ram είναι υπερβολική και βλέπω αρκετή δεσμευμένη από τον chrome και το antimalware. Πόσες καρτέλες ανοίγεις στον chrome και τι πρόσθετα φορτώνεις??
Οι θερμοκρασίες σου όντως είναι οκ
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ναι, το 98% σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό, αλλά γέλασα λίγο με το "οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά γιατί έχω 4 ανεμιστηράκια".![]()
Life begins at 45°.
εννοεί sort by HDD usage, ήτοι να κλικάρεις το 98% και να βγαίνει επάνω-επάνω ότι χρησιμοποιεί τον δίσκο εκείνη την ώρα. Αλλά αν δεν το κάνει συνέχεια, όπως σου γράφει, δεν έχει νόημα.
Μπάμπη άιντε απαυτώσου ρε μλκ, βάλε το μπουρδέλο σου με τα 4 ανεμηστιράκια σε ένα κτελ να το πάρω να το δώ και ή να το πετάξω ή να στο φτιάξω και μη μας ζαλάς. Γράφουμε 50 νοματαίοι για το μπουρούχι του Μπάμπη. Είναι σαν το μηχανάκι σου ρε, πρέπει να πέσεις στα γόνατα και να το παρακαλέσεις να δουλέψει
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
καιαιαιαι.....μου κρασάρει ξανά...
σε μια από τις πολλές επανεκκινήσεις πρόλαβα να του τσεκάρω τη memory μέσω του memory diagnostics tools δεν μου εβγαλε πρόβλημα.
άρα από θερμοκρασίες είμαστε εντάξει
από memory είμαστε εντάξει.
τι άλλο μένει να ελένξω;