Στην κίνα φτιάχνονται μερικά απ' τα καλύτερα ηλεκτρικά μπαταρίας παγκοσμίως. Η hitachi η makita και γενικά όλες οι μεγάλες Ιαπωνικές εταιρίες τα φτιάχνουν εκεί.![]()
Στην κίνα φτιάχνονται μερικά απ' τα καλύτερα ηλεκτρικά μπαταρίας παγκοσμίως. Η hitachi η makita και γενικά όλες οι μεγάλες Ιαπωνικές εταιρίες τα φτιάχνουν εκεί.![]()
Sent from me using a computer.
ρε χαρτογιακάδες θέλω να αγοράσω γωνιακό τσοκ για να δέχεται τρυπανάκια (μέχρι 10-11mm) και ει δυνατόν να μπορεί να πάρει και μπιτάκια (χωρίς την προέκταση που συνήθως βάζουμε στα τσοκ που είναι από την μία μεριά εξάγωνη και μπροστά έχει την θηλυκή υποδοχή για μπιτ). Θέλω αν έχει πάρει κάπου το μάτι σας κάτι που να βγαίνει το στοκ και να μπαίνει αντάπορας για μπιτ. Βασικός σκοπός είναι α) να μειωθεί κατά το δυνατόν το μήκος του γωνιακού εξαρτήματος β) να είναι ένα και να κάνει και τις δύο δουλειές για να χωράει στην βαλίτσα του τρυπανιού. Επίσης να έχει νορμάλ τιμή γιατί δεν περισσεύει γρόσι.
Αν έχετε κάτι να προτείνετε, θα με γλυτώσετε από πολύ ψάξιμο. Επίσης θα εκτιμηθεί σαφώς η γνώμη κάποιου που το έχει δουλέψει.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Επειδή οι μαπέξ μύτες για τρύπημα που αγόρασα παρέδωσαν πνεύμα. έχουμε κάποια αντιπρόταση για αυτό το σετάκι? αν παίζει οικονομικότερα καλοδεχούμενο.
https://www.stereotiki.gr/store4/tactix-418021-17.html
το σετάκι που πήρα ήταν στα 6ευρώ και έλεγα οτι θα άντεχε 10 τρύπες αλλά.......
Ψιλομάπα είναι οι tactix και μου φαίνονται ακριβά εδώ.
Εγώ θα έπαιρνα Bosch MultiUse CMY αν ήταν να πάρω σετ μύτες. Δουλεύω αυτές τώρα αλλά μία που γλίστρησε μέσα στο τσοκ σακατεύτηκε σχετικά εύκολα κατά τη γνώμη μου.
Έχω πολύ κοντά στη δουλειά Milwaukee, από κει είχα πάρει και τους μαρκαδόρους του Mariner. Αν θες ψάξε για κανα σετ, ρωτάω τιμή και αν σου κάνει στα στέλνω. Κάτω από 5€ είναι το ταχυδρομείο.
Τι θες να τρυπήσεις; Σίδερο, μπετό; Υπάρχουν οι Bosch (που είπε ο φίλος πιο πάνω)που υποτίθεται τρυπάνε τα πάντα, αλλά καλύτερα αν θες να τρυπήσεις σίδερο να πάρεις τρυπάνια μετάλλου, διότι τα Bosch ίσως δεν κρατάνε ακρίβεια στη τρύπα.
Υ.Γ. Για να μη μπερδευόμαστε και μπερδεύουμε και τους άλλους, δεν λέγονται μύτες αλλά τρυπάνια.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
φιλαράκι μόνιμα fastpath δουλεύεις και απάντησες στο 5λεπτο?
αυτό το σετάκι λέει τίποτα ή θα την ξαναπατήσω με τις φθηνές λύσεις?
http://www.stereotiki.gr/store4/bosc...79-879-15.html
Εντάξει αυτό το σετπου είχα στα 6ευρώ ήταν μαπέξ φαινότανε αλλά δε το περίμενα να χαλάσει στις 5 προσπάθειες.
Νομίζω μέχρι ο σουπιάς είχε πει για τις CMY της Bosch. Νομίζω τα αξίζουν τα λεφτά τους. Αυτό που πόσταρες είναι η φτηνή σειρά της Bosch αλλά δεν θα είναι μαπεξ που λές σίγουρα. Εγώ σου πα θα πήγαινα για αυτές που σου έβαλα αρχικά.
Ελλάδα ένα 30άρι και τσούζει λίγο. Αλλά θα μου πεις αν τα δώσεις μια φορά δε τα ξαναδίνεις.
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=10268
άμα μου τις στείλεις πόσο θα έρθει το μαλλί;
5€ αλλά δες Amazon πόσο έχει μεταφορικά για Ελλάδα και ψάξου και για Milwaukee.
Αν δεν τις βιάζεσαι ίσως βρω κάποιον που γυρνάει και τις στείλω.
επειδή τις ψιλοβιάζομαι θα παραγγείλω άμεσα από κέντρο βίδας σήμερα να τις έχω σε 1-2 μέρες. Θενκς για τις πληροφορίες και σόρυ για το πρήξιμο. Είμαι σε mood που μου την έσπασε το σκηνικό και καθυστέρησα 2 μερεμέτια γιατί έχω να ασχοληθώ με άλλα σοβαρότερα και όσο τα έχω μέσα στη μέση είναι τσαντίλα.
Υ.Γ. είμαι και +1 μπύρα υπόχρεος όταν ξανάρθεις.![]()
Υπάρχει και σετ robustline χωρίς τα 10 και 12 αν δε σου χρειάζονται. Αυτά τα δυο νούμερα μόνα τους πρέπει να έχουν τα 2/3 της τιμής του σετ.
Για τοίχο είναι πάρα πολύ καλά, σε ξύλο και σίδερο δουλεύουν, αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνουν εκεί που έχεις να τρυπήσεις συνδυασμό των παραπάνω.
Αν θέλεις για μπετό και ξύλο πάρε τα νούμερα που θέλεις για μπετό και ξύλο, 8 τρυπάνια. 4-5-6-8 είναι τα πιο συνηθισμένα. Έτσι όταν θα σου χαλάσει το 6 μπετού πχ θα το πληρώσεις λιγότερο ενώ θα μπορείς να τρυπήσεις ξύλο με το 6άρι που είναι για ξύλο.
Αν πάρεις τα robustline προσοχή στις στροφές όταν τρυπάς ξύλο και σίδερο. Και τα δύο μπορούν να καταστρέψουν το τρυπάνι λόγο θερμοκρασίας. Βασικά γενικά προσοχή στις στροφές όταν τρυπάς.
Τελευταία τροποποίηση από daz; 03/07/2017 στις 19:20.
Sent from me using a computer.