Αν θεωρείς ότι εδώ μέσα επικρατεί φασισμος αφενός είναι προσβλητικό αφετέρου είναι φασιστικό να πιστεύεις ότι επειδή έβαλες ενα username και ένα password μπορείς να λες ότι το μοτο ή το κάθε μοτο είναι φασιστικό.
Σε μια παρέα πχ είσαι μέλος αν έχεις κοινή συνισταμένη, αν όχι πας σε άλλη παρέα.
κανονικα αν ηθελα να το ψαξω υπαρχουν κι αλλοι τροποι με πιανεις?
κι εσυ πισω απο μια μασκα κρυβεσαι αλλα εχε χαρη που βαριεμαι
ειναι παρανομο και καταχρηστικο να γεμιζεις με σπαμ το μαιλ μου και δεν μπορω να κανω οριστικη διαγραφη
καταλαβες?αλλα εχε χαρη που ζουμε στην χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας
Αν εννοεί ότι τον σπαμάρει το φόρουμ, έχει πάντα την επιλογή να το ρυθμίσει ώστε να μην τον σπαμάρει. Τίποτα παράνομο και καταχρηστικό σε κάτι που σου δίνεται επιλογή. Και, φυσικά, υπάρχει πάντα η δυνατότητα απενεργοποίησης του λογαριασμού. Διαγραφές λογαριασμών, λυπούμαστε, δεν κάνουμε. Βλέπετε να κάνει διαγραφές ο Zuckerberg; Τα στοιχεία σας είναι πολύτιμα.![]()
Life begins at 45°.
γιατι μιλατε παντα με γριφους και υπονοουμενα οταν ειναι να κατηγορησετε καποιον και δεν το λετε ξεκαθαρα;
αυτο δεν μπορω να το καταλαβω,γενικα,οχι μονο εδω μεσα.(το εχουν κανει κι αλλοι απλα εισαι ο τελευταιος γιαυτο πιανομαι απο εσενα).
και στην τελικη αν ο μοντ το ξερει,πες το να το μαθει και ο απλος χρηστης,να ξεστραβωθει,να μαθει,να εχει αποψη.
πραγματικα θα ηθελα να μιλαμε ξεκαθαρα για το τι μας χαλαει,στην προκειμενη περιπτωση,στο μοτο.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Δεν ξερω τι εγινε αλλα αυτο με τα ποστ που σβήνονται δεν γινετε σε κανενα φορουμ και ειμαι γραμμενος σε 30-40 τουλάχιστον. Σε κάποια ενημερώνεσαι με μειλ πάντως.
Εννοείς ότι μπαίνεις σε 30-40 φόρουμ που δε γίνεται moderating; Ναι, αυτό είναι πολύ εύκολο για όλους.
Life begins at 45°.
Άρα αντί να σβήνουν ποστ, ρίχνουν μπαν. Εγώ προτιμώ να σβήσω ένα ποστ ή να διορθώσω το επίμαχο σημείο του, παρά να διώξω κάποιον. Όπως το βλέπει κανείς... Το σίγουρο είναι ότι φόρουμ χωρίς moderating ΔΕΝ υφίσταται. Είτε θα είναι πολύ κλειστό/παρεΐστικο και θα βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό των μελών, είτε θα είναι ένα τεράστιο μπουρδέλο. Συνήθως συμβαίνει το δεύτερο.
Τα οφτόπικ τι τα κάνουν; Τα μεταφέρουν σε άλλο θέμα; Απλά εκτροχιάζεται η συζήτηση και δεν ενδιαφέρεται κανείς; Από περιέργεια ρωτάω, ψάχνω λύσεις.
Life begins at 45°.
μεσιε μπλιτζ ο Zuckerberg κάνει διαγραφές εχεις το δικαιωμα οριστικης διαγραφης
anyway αν εισαι ανεπιθυμητος σε μια παρεα δεν ασχολεισαι απλο ειναι γιατι να γραφεις αμα σε κοροιδευουν
εσυ εισαι ο εαυτος σου οπως ολοι
δεν μου αρεσει το κουβαδακι μου και σε αλλη παραλια!!υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια!![]()
Ποιος μίλησε για εκβιασμό?
Αλλά αλλαγή νοοτροπίας κλπ.
Μιλάω για την προ μοντ εποχή .
Τοτε που ετρωγες και εσύ Μπαν και κάρτες.
Οσο για το νήμα και το τι είπαμε και που το είπαμε δεν το αρνήθηκα.
Αλλα και το οτι δεν Θυμομουν που το είπαμε ( on air η με πμ) δεν πιστεύω να παιζει σημαντικό ρόλο.
Αλλά και το οτι το νήμα δεν υπήρχε στην λίστα μου όπως τοσα άλλα που να το ξέρω?
Να μυρισω και εγώ τα δάχτυλα μού ( όπως είπατε ποιο πίσω πως και εσείς για εσας,)εκτός αν επαληθεύονται οτι άλλα ισχύουν για τον κάθε ενα βάση το πως αντιλαμβάνονται κάποια πράγματα.
Οπως ας πούμε η επίκλιση στην λογική και το συναίσθημα.
Οτι είμαι 40+ και παίζω με τις λέξεις (αναφέρομαι στην υπογραφή μού) και προσεβαλα - εθιξα κάποιους έστω και αν δεν κατονομαζω όπως ειπώθηκε απο τον ανωτέρω μοντ .
Το παράδειγμα μου για την Πάολα κλπ.
Οσο και αν διακωμωδειται
Υφίσταται.
Απλά η αντίληψη και η επιλεκτική κριτική και διαγραφή καταντάει αν μη τι άλλο γελοία.
Πριν καιρό που μου το αφαιρεσαι κατόπιν διαλόγου κάποιος άλλος μοντ δεν αντεδρασσ καθόλου.
Ισα ίσα συναίνεσα.
Τώρα όμως τι έγινε?
Ούτε υπάρχει λογος να αντιγράφω τους κανόνες περί προσβλητικων σχολίων και αναφορών.
Παλι θα γίνει το άσπρο μαύρο
Ουτε καν γκρι με τις 50 αποχρώσεις.
Γι αυτό πηγαίνετε οι ίδιοι και οι ίδιοι στον κρίκο
Για αυτό και στις βόλτες/ συναντήσεις πηγαίνετε ελάχιστοι.
Τρεις και ο κούκος
Οποτε μην αναρωτιεσται τι φταίει και δεν υπαρχουν θέματα και ποστ.
Ουτε γιατί δεν ανακοινώνονται βόλτες.
Βόλτες γίνονται.
Αλλά αν δεν γουσταρει να δει τον άλλο απο κοντά ε δεν θα το ανακοινώσει.
Ποσο ποιο διαφορετικός να είναι κάποιος απο κοντά, όταν < εδώ> μέσα θέλει τον πρωτο και τελευταίο λόγο?
Ε μακρια λοιπόν
Και όχι αγαπημένοι