Σελίδα 28 από 666 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829303132333878128528 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 9987

Θέμα: Ο καφενές vol.2

Παλαιό μέλος
    Ενας τροπος διαχωρισμου παντως που δουλευουν σε αρκετα φορα είναι το χρωματακιον. Με κοκκινο τα του κοντερεισον και με κανονικο ολα τα αλλα. Ετσι μπορει οποιος θελει να σπαμαρει και να χαβαλεδιαζει ελευθερος. Διοτι ειναι ασχημο να σβυνεις το ποστ του ενος που λεει "μπουρδελα χοντα" επειδη ειναι σπαμ και στο διπλα θεμα να γραφεις εσυ "μπουρδελα καβασακι".

Τα ποστ που σβυνονται δεν πανε κουβα σε κανενα φορουμ (εκτος απο εδω) αλλα γινονται χχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχ με σημειωση απο κατω "αφαιρεθηκε λογο σεξιστικου περιεχομενου απο τον ταδε μοντ.

Μοντερεισον ηθελα να πω αλλα φυσαει εδω στην παραλία και η αμμος μου μπαινει στα ματια.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Ενας τροπος διαχωρισμου παντως που δουλευουν σε αρκετα φορα είναι το χρωματακιον. Με κοκκινο τα του κοντερεισον και με κανονικο ολα τα αλλα. Ετσι μπορει οποιος θελει να σπαμαρει και να χαβαλεδιαζει ελευθερος. Διοτι ειναι ασχημο να σβυνεις το ποστ του ενος που λεει "μπουρδελα χοντα" επειδη ειναι σπαμ και στο διπλα θεμα να γραφεις εσυ "μπουρδελα καβασακι".

Τα ποστ που σβυνονται δεν πανε κουβα σε κανενα φορουμ (εκτος απο εδω) αλλα γινονται χχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχ με σημειωση απο κατω "αφαιρεθηκε λογο σεξιστικου περιεχομενου απο τον ταδε μοντ.

Μοντερεισον ηθελα να πω αλλα φυσαει εδω στην παραλία και η αμμος μου μπαινει στα ματια.
    + 1,000,000...

Αν και εμένα με κουράζει η συγκεκριμένη κουβέντα περί moderation team κλπ κλπ, συμφωνώ απόλυτα ότι το moderation πρέπει να γίνεται έτσι

Είναι πιο κουραστικό, αλλά το θεωρώ πολύ πιο σωστό τρόπο λειτουργίας

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Stefanos73
    Άρα είναι απόλυτα φυσιολογικό να ανοίγετε θέμα για τη συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα και να γίνεται κουβέντα αλλά όταν εγώ, κατά λάθος ενδεχομένως, να ρωτάω αν κάποιος ξέρει να μου πει κάτι για ηλεκτρικές κουβέρτες (για τον ύπνο) να λαμβάνω ως απάντηση "το θέμα κλείνει, να ψάξεις στο Skroutz".
    Αυτό νομίζω ότι είναι στάση που αντιστοιχεί σε δύο μέτρα και δύο σταθμά ή κρίση κατά το δοκούν.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Όποιος έχει να προσφέρει κάτι στις συζητήσεις καλό είναι, αν βέβαια το επιθυμεί και έχει όρεξη, να γράφει. Όποιος έχει να γράψει μόνο ότι είναι τριμπούρδελα τα Ducati, σουτιεν τα Triumph και ζαρτιέρες τα Kawa, τότε ας πάει να τα πει με τους φίλους του.
    Εννοείται ότι σε ένα thread για μια βόλτα πχ είναι θεμιτό το χαβαλέ, αλλά σε ένα thread που βρίσκεται μέσα στα μοντέλα Απαγορεύεται.

Όπως το σκέφτομαι να αγοράσω αυτό και να γράφουν μόνο όσοι έχουν να κράξουν δεν έχει κανένα νοήμα. Γενικώς όποιος ψάχνει κράξιμο και γραπτά άνευ ουσίας καλό είναι να σταματήσει αφού δε προσφέρει κάτι.

Τέλος λίαν συντόμως τα άσχετα θα περιοριστούν σημαντικά. Φόρουμ για μηχανάκια είναι εδώ, όχι καψιμί.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stefanos73 Προβολή μηνύματος
    Άρα είναι απόλυτα φυσιολογικό να ανοίγετε θέμα για τη συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα και να γίνεται κουβέντα αλλά όταν εγώ, κατά λάθος ενδεχομένως, να ρωτάω αν κάποιος ξέρει να μου πει κάτι για ηλεκτρικές κουβέρτες (για τον ύπνο) να λαμβάνω ως απάντηση "το θέμα κλείνει, να ψάξεις στο Skroutz".
    Αυτό νομίζω ότι είναι στάση που αντιστοιχεί σε δύο μέτρα και δύο σταθμά ή κρίση κατά το δοκούν.
    Όχι, ούτε για ηλιακούς θερμοσίφωνες πρέπει να ανοίγεται θέμα. Αν συνέβη και δε διαγράφηκε, έγινε εκ παραδρομής. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με τις ηλεκτρικές κουβέρτες...
    Life begins at 45°.

Είναι, απλά, ένα παράδειγμα για να πω ότι άλλες κοτσάνες περνάνε στο ντούκου και για άλλες, πιθανά από "παλιούς" ή φίλους γίνεται κανονική κουβέντα.

Γελάνε και τα τσιμέντα...

Έχεις απόλυτο δίκαιο! Αυτά έχουν χιούμορ.

Είναι, απλά, ένα παράδειγμα για να πω ότι άλλες κοτσάνες περνάνε στο ντούκου και για άλλες, πιθανά από "παλιούς" ή φίλους γίνεται κανονική κουβέντα.
    Καταλαβαίνω τι λες και θεωρώ ότι αυτό συμβαίνει σε πολύ μικρή κλίμακα ή καθόλου τελευταία. Κι εγώ πχ θα σπαμάρω ή θα τρολάρω πού και πού, αλλά αν το κάνω σε κάποιο "σοβαρό" νήμα, μετά από λίγο, μόνος μου θα διαγράψω τα ποστ μου (και τα υπόλοιπα άσχετα). Το έχω κάνει πολλές φορές. Σε πιο "χαλαρά" θέματα, είμαστε αρκετά ανεκτικοί και δε θεωρώ ότι γίνονται διακρίσεις. Αλλά όπως και να΄χει, ναι, δε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο ένα χρήστη που μπήκε χτες και τον sniper πχ. Φαντάζομαι το καταλαβαίνεις κι εσύ αυτό.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Όχι, ούτε για ηλιακούς θερμοσίφωνες πρέπει να ανοίγεται θέμα. Αν συνέβη και δε διαγράφηκε, έγινε εκ παραδρομής. Δεν έχουμε κάτι προσωπικό με τις ηλεκτρικές κουβέρτες...
    Εμένα πάντως το θέμα μου δεν ήταν για ηλιακό, αλλά για απλό. Για αυτό και επέζησε εκτιμώ

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Εγώ λέω να κάνουμε μια ομαδική αγορά σε dulcolax και στο καπάκι καμιά Βαλεριανα μπας και χαλαρώσουμε λιγάκι γιατί πολύ τσιτωμενους μας βλέπω γενικώς.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Εμένα πάντως το θέμα μου δεν ήταν για ηλιακό, αλλά για απλό. Για αυτό και επέζησε εκτιμώ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Καταλαβαίνω τι λες και θεωρώ ότι αυτό συμβαίνει σε πολύ μικρή κλίμακα ή καθόλου τελευταία. Κι εγώ πχ θα σπαμάρω ή θα τρολάρω πού και πού, αλλά αν το κάνω σε κάποιο "σοβαρό" νήμα, μετά από λίγο, μόνος μου θα διαγράψω τα ποστ μου (και τα υπόλοιπα άσχετα). Το έχω κάνει πολλές φορές. Σε πιο "χαλαρά" θέματα, είμαστε αρκετά ανεκτικοί και δε θεωρώ ότι γίνονται διακρίσεις. Αλλά όπως και να΄χει, ναι, δε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο ένα χρήστη που μπήκε χτες και τον sniper πχ. Φαντάζομαι το καταλαβαίνεις κι εσύ αυτό.
    Χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι το νόημα της παρατήρησής μου. Λίγη χαλαρότητα δεν βλάπτει. Και η μπαρούφα θα φύγει και ο νέος χρήστης θα παρασυρθεί αλλά σε μια "κοινότητα" όλοι έχουν να προσφέρουν. Οι ενοχλητικοί αργά ή γρήγορα θα φύγουν μόνοι τους. Είμαστε όλοι αρκετά μεγάλοι για να μην θέλουμε νταντάδες. Αν κάποιος ξεφεύγει θα ήταν πιο χρήσιμο ένα προσωπικό μήνυμα που να τον εγκαλεί αντί για μια δημόσια "προσβολή ".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εχουν γραφτει ολα οσα γραφτηκαν απειρες φορες εδω μεσα...
    εχουν φυγει ατομα τα οποια τα ενοχλουσε η μορφη διαχειρισης του φορουμ...
    και δεν μιλαω για τρολακια που εμπαιναν νυχτα για τον χαβαλε...
    ατομα αξιολογα που προσεφεραν και στο φορουμ και στους υπολοιπους χρηστες...και αυτο οι διαχειριστες το ξερουν...

το ξυρισμα των ποστ ειναι επιθυμητο οταν το πραγμα ξεφευγει...ΑΛΛΑ...
    δεν γινεται να γραφει καποιος κανοντας παραθεση σε καποιον αλλον ενα κατεβατο και να εξηγει καποια πραγματα επιχειρηματολογωντας και επειδη στην αρχη ή στο τελος γραφει π.χ. ενα "πρεπει να εισαι στοκος για να μην το καταλαβαινεις αυτο" να εκλαμβανεται σαν βρισια και να φευγει ολο το ποστ...

και ενταξει πες οτι ειναι βρισια...που δεν ειναι γιατι εχουν γραφτει χειροτερα...αλλα και παλι επειδη δεν ειναι αμεσα απευθυνομενο δεν θα επρεπε να εκλαμβανεται σαν βρισια...αλλα πες οτι ειναι βρισια!! γιατι δεν σβηνεται μονο αυτο το κομματι και πετιεται ολο το ποστ;

αλλο παραδειγμα πριν 3-4 μερες...
    στο thread με την εξαγορα της ducati απο την harley...γραφουν...γραφουν ...γραφουν...γραφει ο Βυρωνας οτι εκλεισε και την πηρε η harley την ducati και ποσταρω αυτο: "great" με μια φωτοσουπια απο ducati και harley...και πετιεται....και μετα γραφουν αντιστοιχα ποστ αλλοι και τους τα κρατατε...
    λες και πρεπει να κανουμε οικονομοτεχνικη αναλυση στην εξαγορα και το οποιοδηποτε χιουμοριστικο ποστ ειναι τρελο spam και πρεπει να φευγει...

τα ατομα που εχουν φυγει, εχουν φυγει ακριβως γι'αυτον τον λογο...
    και το οτι ειναι καποιοι εδω και διαφωνουν με το διαχειριστικο team το κανουν γιατι εχουν περισσοτερες αντοχες απο αυτους που εχουν φυγει...αλλιως θα ειχαν φυγει και αυτοι...
    και το φορουμ δεν εχει πεσει μονο απο ποσοτητα (ενεργων μελων, post, thread)...εχει πεσει και απο ποιοτητα πολυ...
    οποτε καταληγουμε ξανα, οτι δεν ειναι στραβος ο γυαλος, αλλα στραβα αρμενιζουμε κυριοι...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ρε παιδια, ελεος!! Φορουμ ειναι, και δη για μηχανακια!! Μην το παιρνετε τοσο στα σοβαρα!!
    Κανουμε το χαβαλε μας, μαθαινουμε πραγματα, ισως γνωρισουμε και καποιον ανθρωπΑ και ολα οκ. Η ζωη και τα σοβαρα ειναι εκει εξω.
    Εγω δεν εχω, ουτε ειχα, καποιο θεμα με τους mods αλλα και να ειχα κλαϊν μαϊν.. Το μισθο μου κοβουν ή με κυνηγανε να με δειρουν..;; Αντε να διαφωνουσαμε και στη χειροτερη να με κανανε ban. Big deal...
    Kαι λαθη ολοι κανουν. Μονο οι νεκροι και οι αγεννητοι ειναι αλανθαστοι.
    Εγω ξενερωνω πιο πολυ με διαφορες αποψεις και στασεις που εκφραζονται κατα καιρους εδω μεσα και με κανουν να μη θελω να μοιραζομαι την ιδια πλατφορμα επικοινωνιας με τετοια ατομα αλλα οκ, αυτο ειναι θεμα της δικης μου αντιληψης και θεωρησης των πραγματων.

Παντως εχω περασει καλα στο moto. Ειναι το πρωτο φορουμ που γραφτηκα και παραμενει και το μοναδικο. Ουτε facebook δεν εχω. Θα ηθελα να το δω να προοδευει και να υπαρχει παντα. Μακαρι να παρει τα πανω του απο τη νεα σεζον.
    MADE IN JAPAN 日本製

αντί για μια δημόσια "προσβολή ".
    Συμφωνώ. Οι προσβολές πρέπει να κοπούν. Από όλες τις πλευρές.
    Life begins at 45°.

Παρόμοια θέματα

1. Σ/Κ στα Τζουμέρκα, Vol. II
    από apapadop στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2007, 13:17
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic