Το αν καούν τα κεφτεδάκια καλά κάνει και δεν σε νοιάζει. Αν όντως δεν σε νοιάζει μην ασχολείσαι. Μέχρι το απόγευμα το θέμα θα έχει χαθεί από μόνο του. Δεν είναι ανάγκη να γράψεις κάτι που θα ταπεινώσει αυτόν που "τηγανίζει". Φυσική επιλογή.
Εδώ να σχολιάσω πως όταν πάρω το (κάθε) μοτό, ναι περιμένω να διαβάσω ΚΥΡΙΩΣ για μοτό.
Σίγουρα (προσωπικά) δε θα με χαλούσε να έχει και μια στήλη με ανέκδοτα, άλλη μία με ζώδια, άλλη μία με
ξώβυζες και μερικές ακόμη άσχετες.
Αν ήταν όμως ένα άρθρο για μηχανές, 30 σελίδες διαφημίσεις και άλλες 20 για τη μελέτη
του υδροβιότοπου της Νάουσας, ε ναι, δε θα το αγόραζα.
Μπορεί όμως και να το αγόραζα. Για να διαβάσω ΟΛΑ αυτά τα άλλα και μερικές λέξεις για μεκανάκια.
Το 90% φεύγει αλλά αυτό που βλέπει ο απλός χρήστης είναι μόνο το δικό του που έφυγε και το δικό σου που για τον α ή β λόγο έμεινε.
Και αργότερα κάποιος δε θα ξεχωρίσει ότι το γκαζάκι είναι ένα μέρος του εξοπλισμού για κάμπινγκ του τύπου που είναι 3 μήνες στο δρόμο και θα πει, γιατί τα μπετά έφυγαν και το γκαζάκι έμεινε?
Ασφαλώς δεν ρώτησα εσένα, ούτε απαντάω σε σένα!
Sent from me using a computer.
Στεφ καταλαβαίνεις τι εννοώ? Δεν μπορούν να μένουν θέματα που έχουν να κάνουν με την τεφαλοποίηση τηγανιού! Αν όσα είπα δε σε καλύπτουν, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Νομίζω ότι διάβασες πολύ επιπόλαια όσα έγραψα ή είναι πολύ επιφανειακή η προσέγγισή σου. Δεν σε αδικώ φυσικά γι' αυτό, γιατί ίσως δεν έχεις πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει ή πως πρέπει να αντιμετωπιστεί. Απ' την στάση σου όμως κρατάω ότι δεν πρέπει να μένει τίποτα άσχετο! Οτιδήποτε πιο πολύπλοκο απ' αυτό, σηκώνει πολύ παρεξήγηση, ε?
Sent from me using a computer.
Ακριβώς αυτό, βλέπω χρήστες να γκρινιάζουν... αλλά δεν ξέρω τον λόγο ούτε είδα το μήνυμα τους. Και εμένα έχουν χαθεί μερικές δημοσιεύεις, έχω φάει και προειδοποίηση. Αλλά σε γενικές γραμμές κατάλαβα γιατί και δεν το κάνω θέμα.
Αυτό για όσους δεν γνωρίζουν και νομίζουν ότι υποστηρίζω τον συντονισμό.
edw poulane enydria???
Η διαγραφή σχολίων, θεμάτων κλπ μου κάθεται πολύ άσχημα.
Το κλείδωμα, όχι και το θεωρώ απαραίτητο κάποιες φορές.
Νομίζω ότι αν βλέπω κλειδωμένα θέματα με την επισήμανση "άσχετο, υβριστικό κλπ" στο τέλος θα εκπαιδευτώ στο τι είναι αποδεκτό και τι όχι.
Και μιας κι ανέφερα τη λέξη "αποδεκτό":
Δεν μπορώ να διαρρηγνύω τα ιμάτια μου ότι θέλω ένα αμιγώς μοτοσυκλετιστικό forum κι από την άλλη να πουλάω φασολάκια μέσα από αυτό.
Ούτε μπορώ να απαιτώ σεβασμό όταν ο ίδιος ψάχνω την πιο έξυπνη κατ΄εμέ ατάκα για να μειώσω τον συνομιλητή μου.
Think faster than you ride
Διαφωνώ κι εγώ με τη διαγραφή, για πολλούς λόγους, αλλά προσπαθώ να σκεφτώ μια λύση, όταν πχ κάποιος σπαμάρει σε ένα θέμα.
Life begins at 45°.