Σελίδα 30 από 666 ΠρώτοΠρώτο ... 2025262728293031323334354080130530 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 9987

Θέμα: Ο καφενές vol.2

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Εδω μπηκε ο αλλος και ρωτησε απο που περναει το κτελ για ναυπακτο.
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153167
    Να μείνει ή να φύγει?
    Sent from me using a computer.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Να μείνει ή να φύγει?
    Ρωτας εμενα; εγω αν ημουν μοντ θα το εθαβα χτες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Stefanos73
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Εμένα πάντως το θέμα μου δεν ήταν για ηλιακό, αλλά για απλό. Για αυτό και επέζησε εκτιμώ
    Το ότι τα ιταλικα είναι μπουρδέλα, αν θέλεις, είναι μια άποψη που σηκώνει και επιχειρήματα και αντίλογο. Τα κεφτεδάκια τι σχέση έχουν με μηχανές? Εγώ που είμαι διαχειριστής μπορώ να πω ότι δε θα ασχοληθώ και δε θα παρακολουθώ τα κεφτεδάκια μην αρπάξει κανένα και πέσουν μπινελίκια μεταξύ χρηστών?

Το ότι τα Ιταλικά είναι μπουρδέλα που κολλάει με αυτά που έγραψα και έγραψες παραπάνω? Δλδ αυτός είπε ότι τα ιταλικά είναι μπουρδέλα, οπότε εγώ θα μπω να γράφω για κεφτεδάκια?

Διάβασες για μια άλλη οπτική απ' αυτή που είχες. Αυτό έχεις να πεις?
    Το αν καούν τα κεφτεδάκια καλά κάνει και δεν σε νοιάζει. Αν όντως δεν σε νοιάζει μην ασχολείσαι. Μέχρι το απόγευμα το θέμα θα έχει χαθεί από μόνο του. Δεν είναι ανάγκη να γράψεις κάτι που θα ταπεινώσει αυτόν που "τηγανίζει". Φυσική επιλογή.

Εχεις καταλαβει πως αντι να ανοιγεις το περιοδικο "μοτο" σε λιγο καιρο θα ανοιγεις το "αθηνοραμα"; Δηλαδη εσενα θα σου αρεσε να ανοιγεις το περιοδικο, που αγορασες για να διαβασεις οτι τα μπεμπε ειναι γαμω τα μηχανακια και πως ο μητσακης εφτασε με παπι στο ιραν (τυχαια τα παραδειγματα) στην επομενη σελιδα να διαβασεις ποσο αντιψυκτικο θελει ο calpak και καθε ποσα χρονια συντηρηση; Σου κανει λογικο ολο αυτο;

Εδώ να σχολιάσω πως όταν πάρω το (κάθε) μοτό, ναι περιμένω να διαβάσω ΚΥΡΙΩΣ για μοτό.
    Σίγουρα (προσωπικά) δε θα με χαλούσε να έχει και μια στήλη με ανέκδοτα, άλλη μία με ζώδια, άλλη μία με
    ξώβυζες και μερικές ακόμη άσχετες.
    Αν ήταν όμως ένα άρθρο για μηχανές, 30 σελίδες διαφημίσεις και άλλες 20 για τη μελέτη
    του υδροβιότοπου της Νάουσας, ε ναι, δε θα το αγόραζα.

Μπορεί όμως και να το αγόραζα. Για να διαβάσω ΟΛΑ αυτά τα άλλα και μερικές λέξεις για μεκανάκια.

Moderator
    Ρωτας εμενα; εγω αν ημουν μοντ θα το εθαβα χτες.
    Το 90% φεύγει αλλά αυτό που βλέπει ο απλός χρήστης είναι μόνο το δικό του που έφυγε και το δικό σου που για τον α ή β λόγο έμεινε.

Και αργότερα κάποιος δε θα ξεχωρίσει ότι το γκαζάκι είναι ένα μέρος του εξοπλισμού για κάμπινγκ του τύπου που είναι 3 μήνες στο δρόμο και θα πει, γιατί τα μπετά έφυγαν και το γκαζάκι έμεινε?

Ασφαλώς δεν ρώτησα εσένα, ούτε απαντάω σε σένα!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stefanos73 Προβολή μηνύματος
    Το αν καούν τα κεφτεδάκια καλά κάνει και δεν σε νοιάζει. Αν όντως δεν σε νοιάζει μην ασχολείσαι. Μέχρι το απόγευμα το θέμα θα έχει χαθεί από μόνο του. Δεν είναι ανάγκη να γράψεις κάτι που θα ταπεινώσει αυτόν που "τηγανίζει". Φυσική επιλογή.
    Στεφ καταλαβαίνεις τι εννοώ? Δεν μπορούν να μένουν θέματα που έχουν να κάνουν με την τεφαλοποίηση τηγανιού! Αν όσα είπα δε σε καλύπτουν, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Νομίζω ότι διάβασες πολύ επιπόλαια όσα έγραψα ή είναι πολύ επιφανειακή η προσέγγισή σου. Δεν σε αδικώ φυσικά γι' αυτό, γιατί ίσως δεν έχεις πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει ή πως πρέπει να αντιμετωπιστεί. Απ' την στάση σου όμως κρατάω ότι δεν πρέπει να μένει τίποτα άσχετο! Οτιδήποτε πιο πολύπλοκο απ' αυτό, σηκώνει πολύ παρεξήγηση, ε?

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Το 90% φεύγει αλλά αυτό που βλέπει ο απλός χρήστης είναι μόνο το δικό του που έφυγε και το δικό σου που για τον α ή β λόγο έμεινε.

Και αργότερα κάποιος δε θα ξεχωρίσει ότι το γκαζάκι είναι ένα μέρος του εξοπλισμού για κάμπινγκ του τύπου που είναι 3 μήνες στο δρόμο και θα πει, γιατί τα μπετά έφυγαν και το γκαζάκι έμεινε?

Ασφαλώς δεν ρώτησα εσένα, ούτε απαντάω σε σένα!
    Ακριβώς αυτό, βλέπω χρήστες να γκρινιάζουν... αλλά δεν ξέρω τον λόγο ούτε είδα το μήνυμα τους. Και εμένα έχουν χαθεί μερικές δημοσιεύεις, έχω φάει και προειδοποίηση. Αλλά σε γενικές γραμμές κατάλαβα γιατί και δεν το κάνω θέμα.
    Αυτό για όσους δεν γνωρίζουν και νομίζουν ότι υποστηρίζω τον συντονισμό.

Στεφ καταλαβαίνεις τι εννοώ? Δεν μπορούν να μένουν θέματα που έχουν να κάνουν με την τεφαλοποίηση τηγανιού! Αν όσα είπα δε σε καλύπτουν, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Νομίζω ότι διάβασες πολύ επιπόλαια όσα έγραψα ή είναι πολύ επιφανειακή η προσέγγισή σου. Δεν σε αδικώ φυσικά γι' αυτό, γιατί ίσως δεν έχεις πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει ή πως πρέπει να αντιμετωπιστεί. Απ' την στάση όμως κρατάω ότι δεν πρέπει να μένει τίποτα άσχετο! Οτιδήποτε πιο πολύπλοκο σηκώνει πολύ παρεξήγηση, ε?
    Βοηθησέ με, λοιπόν, να καταλάβω και θα είμαι μαζί σου. Δεν θα διάβαζα ποτέ κάτι επιπόλαια γιατί καλώς ή κακώς παίρνω τα πράγματα στα σοβαρά πάντα ή σχεδόν πάντα...

edw poulane enydria???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    edw poulane enydria???
    Έχω απ'αυτό. Είναι 180 λίτρα και τα τελευταία 4 χρόνια χαίρει άκρας υγείας. Αν θελεις, χαρά μου να σε βοηθήσω (γιατί είσαι σύντροχος) . Αρκεί να μην ειρωνεύεσαι...

Η διαγραφή σχολίων, θεμάτων κλπ μου κάθεται πολύ άσχημα.
    Το κλείδωμα, όχι και το θεωρώ απαραίτητο κάποιες φορές.

Νομίζω ότι αν βλέπω κλειδωμένα θέματα με την επισήμανση "άσχετο, υβριστικό κλπ" στο τέλος θα εκπαιδευτώ στο τι είναι αποδεκτό και τι όχι.

Και μιας κι ανέφερα τη λέξη "αποδεκτό":
    Δεν μπορώ να διαρρηγνύω τα ιμάτια μου ότι θέλω ένα αμιγώς μοτοσυκλετιστικό forum κι από την άλλη να πουλάω φασολάκια μέσα από αυτό.
    Ούτε μπορώ να απαιτώ σεβασμό όταν ο ίδιος ψάχνω την πιο έξυπνη κατ΄εμέ ατάκα για να μειώσω τον συνομιλητή μου.
    Think faster than you ride

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Δεν μπορώ να διαρρηγνύω τα ιμάτια μου ότι θέλω ένα αμιγώς μοτοσυκλετιστικό forum κι από την άλλη να πουλάω φασολάκια μέσα από αυτό.
    Ούτε μπορώ να απαιτώ σεβασμό όταν ο ίδιος ψάχνω την πιο έξυπνη κατ΄εμέ ατάκα για να μειώσω τον συνομιλητή μου.

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Η διαγραφή σχολίων, θεμάτων κλπ μου κάθεται πολύ άσχημα.
    Το κλείδωμα, όχι και το θεωρώ απαραίτητο κάποιες φορές.

Νομίζω ότι αν βλέπω κλειδωμένα θέματα με την επισήμανση "άσχετο, υβριστικό κλπ" στο τέλος θα εκπαιδευτώ στο τι είναι αποδεκτό και τι όχι.

Και μιας κι ανέφερα τη λέξη "αποδεκτό":
    Είναι μερικές φορές που η δημοσίευση πρέπει να διαγραφεί αλλά το νήμα να μείνει χωρίς να κλειδώσει... μιλάω από προσωπική πείρα πάνω στο θέμα, τρολλάρησα εκεί που δεν έπρεπε.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Διαφωνώ κι εγώ με τη διαγραφή, για πολλούς λόγους, αλλά προσπαθώ να σκεφτώ μια λύση, όταν πχ κάποιος σπαμάρει σε ένα θέμα.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Διαφωνώ κι εγώ με τη διαγραφή, για πολλούς λόγους, αλλά προσπαθώ να σκεφτώ μια λύση, όταν πχ κάποιος σπαμάρει σε ένα θέμα.
    Προειδοποίηση μία... επίπληξη δύο... ban!
    Think faster than you ride

Παρόμοια θέματα

1. Σ/Κ στα Τζουμέρκα, Vol. II
    από apapadop στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2007, 13:17
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic