Φετος τα σχεδια ηταν να παμε Catalunya με την Γιανα μου και να δουμε Βαρκελωνη τον αγωνα.Κανονιζαμε ομως χωρις την εγκριση του μπαγασα ο οποιος(εκτος απο το να περναει καλα εκει πανω) αποφασισε να παρει την αγαπη μου για το μεγαλο φευγιο.Να στειλω επι την ευκαιρια κι ενα αντε γ@μησου στον φιλευσπλαγχνο εκει πανω,τα σεβη μου κι ευχαριστουμε για το κακο που μου εστειλε...
Ανεξαρτητα ολων αυτων,πρεπει να δω κι εναν αγωνα φετος.Το Misano αποκλειεται λογω ημερομηνιας,συνωστισμου,ακριβων τιμων και πολλων αλλων παραμετρων.
Οποτε ο τελευταιος αγωνας της χρονια ειναι μια πολυ ωραια ευκαιρια παρακολουθησης.Μεγαλο σταδιο,φτηνα εισιτηρια,ωραια πολη απο οτι λεγεται η Βαλενθια(της οποιας τυγχανει να ειμαι και υποστηρικτης της ποδοσφαιρικης ομαδας απο την εποχη του μεγαλου Claudio Lopez) συν και προσιτα εισιτηρια να πας εκει και αεροδρομιο πολυ κοντα στην πιστα.
Το δικο μου προγραμμα εχει αδεια απο Τεταρτη εως την αλλη Τεταρτη( μια βδομαδα γεματη δηλαδη) οποτε παμε με το καλο Πεμπτη,νοικιαζω σκουτερακι και παρακολουθω δοκιμαστικα Παρασκευη-Σαββατο,αγωνα Κυριακη και μπονους την πρωτη μερα των επισημων δοκιμων την Τριτη.
Παραθετω φωτο της πιστας με τις κερκιδες
Απο γρηγορο ψαξιμο φαινεται η πιο καλη περιπτωση να ειναι η κιτρινη-amarilla κερκιδα σαν value for money.Προκαταρκτικα επισης εχω κλεισει διαμονη σε οικονομικο hostel στην πολη.
Στην πορεια θα εμπλουτισω το νημα με περισσοτερο υλικο και χρησιμες πληροφοριες.
Χοντρικα εξοδα αεροπορικα 250 ευρω,διαμονη 90 ευρω,σκουτερακι εξι μερες 120 ευρω,εισιτηριο πιστας 110 ευρω τριημερο συν οτι φαμε-πιουμε κι απο οτι ειδα κολλητα με το hostel υπαρχει πιτσαρια την οποια αναμενεται να τιμησω δεοντως.
Αυτα κι αν καποιος ενδιαφερεται,εδω ειμαστε