Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: Κιτ επισκευής ελαστικών

Μέλος
    Επισκευή μαλιστα, με κορδόνι.

Για την πλήρωση όμως, σκεφτόμουνα τη λύση του μίνι κομπρεσέρ:

http://www.skroutz.gr/s/11052544/Lam...sor-72149.html Αυτό είναι με μπαταρίες, οπότε δεν χρειάζεται καν έξοδο 12V

Το έχει δοκιμάσει κανένας; Πιστεύετε ότι μπορεί να είναι αποτελεσματικό; Ξέρετε κάποιο αντίστοιχο με μπαταρίες;

Ο βασικός λόγος που δεν θέλω αμπούλες, είναι πως μου έχει κολήσει ότι με ακραίες καιρικές συνθήκες μπορεί να σκάσουν (διαισθητικά, χωρίς να το έχω ψάξει, αν το έχει ψάξει κανείς ας γράψει τι ξέρει )

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mike_4 Προβολή μηνύματος
    ....
    Ο βασικός λόγος που δεν θέλω αμπούλες, είναι πως μου έχει κολήσει ότι με ακραίες καιρικές συνθήκες μπορεί να σκάσουν (διαισθητικά, χωρίς να το έχω ψάξει, αν το έχει ψάξει κανείς ας γράψει τι ξέρει )
    Δεν παίζει αυτό που λες, δεν παθαίνουν τίποτα. Δοκιμασμένα, αφημένες για ώρες στον ήλιο σε νταμάρι άμμου, Αύγουστο με 40ρια.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69

http://www.skroutz.gr/s/11052544/Lam...sor-72149.html Αυτό είναι με μπαταρίες, οπότε δεν χρειάζεται καν έξοδο 12V

Το έχει δοκιμάσει κανένας; Πιστεύετε ότι μπορεί να είναι αποτελεσματικό; Ξέρετε κάποιο αντίστοιχο με μπαταρίες;

Είναι 5 χρόνια τώρα αποθηκευμένες κάτω από την σέλα. Εάν είχαν κάνει μπαμ θα το είχα καταλάβει σίγουρα.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator

Έχω πάρει ένα απ' αυτά τα φθηνά, του έχω βγάλει όλα τα πλαστικά και έχει μείνει μόνο το μοτεράκι (12v) και έχω και 3 αμπούλες μαζί μου! Για άσφαλτο όμως, για να περάσω κορδόνι, μία στο τόσο θα προτιμούσα να έχω 3-4 αμπούλες με ένα κιτ επισκευής, παρά ένα φθηνό μοτεράκι με μπαταρίες.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
    Ναι αλλα οταν η σαμπρελα εχει τρυπα?Το ασαμπρελο προλαβενεις να βαλης κορδονι πριν ξεφουσκωση.Με σαμπρελα ομος το φουσκωνεις και τον βγαζει τον αερα λογικα
    Θα στο κάνω τάλαρα, γιατί μΕ φαίνεται ότι δεν φοράς τα γυαλιά σου. Στην φωτό που έβαλα, αν προσέξεις υπάρχει και σωληνάριο κόλλας με με αυτοκόλλητα για σαμπρέλες. Για δες .....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	χωρίς τίτλο.JPG 
Προβολές:	202 
Μέγεθος:	13,8 KB 
ID:	386403

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Με 3 αμπούλες λάστιχο 180/55/17 ισα που πιάνει πίεση κοντά στο 12, δοκιμασμένο το 2006 στο 600.
    Υπολόγισα ότι χρειάζομαι 3 και κάτι για να φουσκώσει σωστά το δικό μου το λάστιχο.

Δεν το βλέπω στη φωτό - κι επειδή είπες ότι δεν το έχεις δοκιμάσει ποτέ - χρειάζεσαι κάτι που να πιάνεις την αμπούλα, το δικο μου σετ είχε ένα πλαστικό διχτάκι - ΠΟΤΕ με γυμνά χέρια, θα σου καεί το δέρμα απο τον πάγο που θα δημιουργηθεί όταν τρυπήσει η αμπούλα.
    Δεν το βλέπεις γιατί δεν υπάρχει. Δεν το είχε από την αρχή. Το ξέρω για το κρύο .... έχομε και beretta !

Δεν παίζει αυτό που λες, δεν παθαίνουν τίποτα. Δοκιμασμένα, αφημένες για ώρες στον ήλιο σε νταμάρι άμμου, Αύγουστο με 40ρια.
    Πάνω στην αμπούλα γράφει μέχρι 49 βαθμούς Κελσίου.
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Σε χωμάτινα με ακτίνες είναι δύσκολο να βάλεις λάστιχο χωρις σαμπρέλα. Υπάρχουν λύσεις βέβαια αλλά και ακριβές είναι και μπορεί να χρειαστείς την σαμπρέλα έτσι κι αλλιώς!

Αρίστο το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα δυο εργαλεία, κορδόνι και αμπούλες. Βρίσκεις εύκολα παντού. Ακόμα και πολλά βουλκανιζατέρ έχουν ή μαγαζιά με ήδη για βουλκανιζατέρ. Αν παρεις κιτ, πρόσεξε τα εργαλεία να ειναι σχήματος Τ για μεγαλύτερη ευκολία.

Συνημμένο 386357

Ντεν πατάω χωματάκι καρντιά μου, μου προκαλεί αλλεργία

Ε, ρε, blitz που σου χρειάζεται.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Grafton 505 Προβολή μηνύματος
    Θα στο κάνω τάλαρα, γιατί μΕ φαίνεται ότι δεν φοράς τα γυαλιά σου. Στην φωτό που έβαλα, αν προσέξεις υπάρχει και σωληνάριο κόλλας με με αυτοκόλλητα για σαμπρέλες. Για δες .....

Υπολόγισα ότι χρειάζομαι 3 και κάτι για να φουσκώσει σωστά το δικό μου το λάστιχο.

Δεν το βλέπεις γιατί δεν υπάρχει. Δεν το είχε από την αρχή. Το ξέρω για το κρύο .... έχομε και beretta !

Πάνω στην αμπούλα γράφει μέχρι 49 βαθμούς Κελσίου.
    Γλυκε μου με κοροιδευεις?Περιμενεις να ξεζανταρης λαστιχο στη μεση του πουθενα χωρις λεβιεδες και να μπαλωσεις τη σαμπρελα?Σου εχει τυχη?Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι?Αντε και πες οτι λεβιεδες εχεις,και το ξεζανταρης,και το μπαλωνεις.Το ζανταρισμα?Θελει λιπος,η ava για τα πιατα και ειναι αρκετα πολυ δυσκολο να ζανταρης.Φιλε μου εχει τυχη και μιλαω εκ του ασφαλους.dr350 καλοκαιρι,δασος ρουβα.Μου εσκασε και πολεμουσαμε 2 ατομα να το φτιαξουμε.Τελικα μετα απο πολυωρη προσπαθεια το φτιαξαμε.Αλλα το dr δεν εχει τοσο μεγαλο λαστιχο.Λοιπον ακου.Καποια εποχη με επιανε 1φορα λαστιχο τη βδομαδα στο παπακι(απο το βαρος ).Ειχα παντα στη βαλιτσα ενα μακρι κατσαβιδι,ενα λεβιεδακη μικρο ποδηλατου,ava για τα πιατα και σαμπρελα.Φιλε το εφτιαχνα αλλα πολυ δυσκολα.Αυτος ηταν ο λογος που το εδωσα.Δυσκολα στο παπακι.Φαντασου στη μεγαλη μοτο
    καθε μερα ...νεα μερα.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Και που να χει και κόντρα μέσα το λάστιχο,σαν τα εντουρο.

Banned
    Έχω δει εντουρα ,να αλλάζει λάστιχο ( σαμπρέλα) σε 5 λεπτά.
    Επίσης σε μακρινές βόλτες με ον οφ
    που περιλαμβανουν και πολύ χώμα και οι πιθανότητες να παθουμε λάστιχο είναι ποιο πολλές
    παίρνουμε μονο μπροστινή σαμπρέλα ,για να μπαίνει διπλωμένη και στον πίσω τροχό αν χρειαστεί

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    .....παίρνουμε μονο μπροστινή σαμπρέλα ,για να μπαίνει διπλωμένη και στον πίσω τροχό αν χρειαστεί

πιο ταληρα μας το κανεις;
    Γιαννης

Moderator
    Μια χαρά αλλάζεις αλλάζεις λάστιχο βουνό αν ξέρεις! Αν δεν το έχεις κάνει ποτέ και περιμένεις ότι θα το κάνεις στο βουνό την πρώτη φορά, μάλλον θα σε φάνε οι λύκοι!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    Καλά να λέει! Αν και εκεί που οι πιθανότητες είναι πολλές να σε πιάσει λάστιχο, παίρνεις και τις δύο (πχ διάσχιση της πίνδου σε Χ ημέρες). Συνήθως σπάει το πίσω λάστιχο και δεν είναι απίθανο να γίνει και δεύτερη φορά στην ίδια βόλτα. Οπότε μερικά μπαλώματα και μια μπροστινή σαμπρέλα καλό είναι να υπάρχουν.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 16/07/2017 στις 11:30.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    Η μπροστινή σαμπρέλα των 21' κλπ ιντσών,αν την διπλώσεις βάζοντας την στον πίσω τροχό, όταν φουσκώσει θα πάρει μια χαρά την φόρμα του πίσω τροχού.
    Η πίσω 18' η 17'
    Όσο και να την τραβηξεις 21' δεν γίνεται.
    Σίγουρα αν υπάρχει χώρος παίρνεις και τις δυο.
    Όπως και μεγαλα tie wrap ( υπαρχουν κάτι ενισχυμένα με μεταλλικό σύρμα, αλλά και απλα χοντρά κάνουν)
    Στην περίπτωση που σκιστει το εξωτερικό λάστιχο, έχουμε σαμπρέλα και ξεζανταρει αλλά είμαστε μακριά απο τον προορισμό μάς.
    Τα tie wrap τα περνάμε αναμεσα απο τα αυλάκια των τακουνιων και γύρω απο την ζάντα, με το κούμπωμα να είναι στο κέντρο της ζάντας, εκεί που είναι οι ακτίνες.
    Φουσκώνουμε σταδιακα και μαζευουμε τα tie wrap.
    Θα μας παει μια χαρά στον προορισμό μας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Γλυκε μου με κοροιδευεις?Περιμενεις να ξεζανταρης λαστιχο στη μεση του πουθενα χωρις λεβιεδες και να μπαλωσεις τη σαμπρελα?Σου εχει τυχη?Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι?Αντε και πες οτι λεβιεδες εχεις,και το ξεζανταρης,και το μπαλωνεις.Το ζανταρισμα?Θελει λιπος,η ava για τα πιατα και ειναι αρκετα πολυ δυσκολο να ζανταρης.Φιλε μου εχει τυχη και μιλαω εκ του ασφαλους.dr350 καλοκαιρι,δασος ρουβα.Μου εσκασε και πολεμουσαμε 2 ατομα να το φτιαξουμε.Τελικα μετα απο πολυωρη προσπαθεια το φτιαξαμε.Αλλα το dr δεν εχει τοσο μεγαλο λαστιχο.Λοιπον ακου.Καποια εποχη με επιανε 1φορα λαστιχο τη βδομαδα στο παπακι(απο το βαρος ).Ειχα παντα στη βαλιτσα ενα μακρι κατσαβιδι,ενα λεβιεδακη μικρο ποδηλατου,ava για τα πιατα και σαμπρελα.Φιλε το εφτιαχνα αλλα πολυ δυσκολα.Αυτος ηταν ο λογος που το εδωσα.Δυσκολα στο παπακι.Φαντασου στη μεγαλη μοτο

Κουμπάρε,τρικυμία εν κρανίο μιλάμε.
    Έχεις ιδέα ποιος είμαι και τι έχω κάνει; ΟΧΙ. Άρα άσε τα σορόπια.

Λοιπόν, ρώτησες...

Ναι αλλα οταν η σαμπρελα εχει τρυπα?Το ασαμπρελο προλαβενεις να βαλης κορδονι πριν ξεφουσκωση.Με σαμπρελα ομος το φουσκωνεις και τον βγαζει τον αερα λογικα
    και σου απάντησα με το κάτωθι καθαρά και ξάστερα.

Ποια ξεζανταρίσματα και λεβιέδες και άβα μάβα ξάβα. Ο τίτλος του θρέντ είναι για κιτ επισκευής ελαστικών και ΜΟΝΟ.
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Κουμπάρε,τρικυμία εν κρανίο μιλάμε.
    Έχεις ιδέα ποιος είμαι και τι έχω κάνει; ΟΧΙ. Άρα άσε τα σορόπια.

Λοιπόν, ρώτησες...

και σου απάντησα με το κάτωθι καθαρά και ξάστερα.

Ποια ξεζανταρίσματα και λεβιέδες και άβα μάβα ξάβα. Ο τίτλος του θρέντ είναι για κιτ επισκευής ελαστικών και ΜΟΝΟ.
    Ναι ρε φυλε.Καταλαβα και ειδα.Τα μπαλωματα στη φοτο που εβαλες τι θα τα κανεις?Που θα τα βαλεις?Μπενουν πανω στη σαμπρελα.Δε χρειαζετε να ξεζανταρεις?
    καθε μερα ...νεα μερα.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κιτ επισκευης καρμπυρατερ για mikuni 24
    από kerver0s στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2014, 15:35
  2. Κιτ επισκευής ελαστικών
    από vagbou στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2013, 16:20
  3. Κιτ επισκευής τρόμπας βενζίνης