Μη το λες... "Έστριβα" σε κάτι καμπές κι έλεγα "μαλάκα μου έτσι και υπάρχει στην έξοδο λάστιχο από φορτηγό έχεις εξαϋλωθεί" Μείωνα ελαφρώς το γκάζι και μετά το τερμάτιζα πάλι.
Εκείνη τη μέρα, μπήκα με 150+ σε βενζινάδικο. Εννοείται πως δεν σταμάτησα και βγήκα ξανά. Μετά από λίγο μπήκε ρεζέρβα και για αρκετή ώρα (αιώνας μου φάνηκε) πήγαινα σβηστός. Γι' αυτό έγραψα ότι γινόταν και λιγότερο!
Think faster than you ride
Θυμάμαι επιστροφή από εκείνη την ετήσια στο Βαλτεσινίκο (2011; ), με tiga (τζίξερ), toumpa (r1) κι ένα Fazer 1000 (δε θυμάμαι ποιος ήταν)... από τη στιγμή που μπήκαμε στην Τριπόλεως-Κορίνθου, μέχρι που βγήκαμε στο Λουτράκι για καφέ, δεν πρέπει να πέσαμε κάτω από 260. Απόγευμα, με υγρασίες σε σημεία (είχε βρέξει), τούνελ, αυτοκίνητα, τα πάντα. Απλά δεν έκλεινε το γκάζι πουθενά, yolo. Πριν λίγο καιρό, πέρασα από Μπράλο και φοβόμουν να ανοίξω πάνω από 160, αν δεν έβλεπα μέχρι την έξοδο και δεν ήμουν εντελώς μόνος στον δρόμο.Άλλο μηχανάκι, βέβαια, καμία σχέση, αλλά ένιωθα φόβο και ανασφάλεια που σίγουρα δεν υπήρχαν πριν 5-6-7 χρόνια.
Life begins at 45°.
σελίδες 10-13 απλά έκλαψα 2 φορές από τα γέλια
Με alfa 146 1,6 t.spark. Τώρα τελική... 220 τερμάτιζε αλλά το στροφόμετρο ανέβαζε κ άλλο. Είπαμε τότε που δεν είχε ούτε κορίνες και ήταν δρομάρα! Κατέβαινα 3-4 φορές την εβδομάδα τότε, λεφτά υπήρχαν για βενζίνες.
Στο μπλόκο στο Κιάτο με έχουν σταματήσει με 193χλμ.
Όχι νταξ, φθήνα τη γλύτωσα...
Ξάνθη-Κομοτηνή 7 λεπτά
(Όχι που θα έμενα στην απ'έξω. Εξάλλου με προσκάλεσε ο op! )
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
περιστερι - ροβιες ευβοιας 1,20...αλλα βγαινει και λιγοτερο...
φαναρια χαιδαριου - 6ο ταγμα πεζικου κορινθου 17 λεπτα, βραδυ χωρις κινηση...ημουν εξοδουχος καθημερινη και ειχα διωρη...επρεπε να μπω πριν τις 12 το βραδυ...