Καλησπερα . Μετα απο 2 χρονια μηχανης και λογο οτι το τουτου το πουλησα για κατι θεματακια που ειχα ,απο το να παρω ενα σαπιο αμαξακι σκεφτομαι να ξαναπαρω μια μηχανη,γιατι ακομα τουλαχιστον δεν μου εχει φυγει το μικροβιο
Η εμπειρια μου ειναι πρωτη μηχανη στα 22 ενα ninja 250 το οποιο απο την βαρεμαρα το πουλησα μετα απο 4 μηνες[δεν ειχα οδηγησει ουτε παπι πριν απο αυτο και παλι ομως το βαρεθηκα],και μετα xt660x το οποιο μαρεσε παρα πολυ και το κρατησα 1 χρονο μεχρι που με τρακαραν απο στοπ και καπου εκει εκλεισε στα 22 μισο ο κυκλος μηχανης για εμενα και με την αποζημειωση πηρα αμαξι.
Λοιπον, τι θελω τωρα,μαλλον καλυτερα δεν ξερω τι θελω ,γιατι αν ηξερα δεν θα εγραφα εδωΑυτη την στιγμη βγαζω διπλωμα για Απεριοριστο[ειχα α2].
Μπορω να πω τι δεν θελω..Δεν θελω supersport,δεν με νοιαζουν οι συγκεκριμενεςς μηχανες,λογο θεσης οδηγησης περισσοτερο ,μαρεσει να τις βλεπω αλλα μονο μεχρι εκει
Θελω μηχανη για καθημερινη χρηση,να ειναι μια χαρα στην Αθηνα [xt660x super στην Αθηνα],αλλα να βγαινω εθνικη και να πηγαινω ενα ταξιδακι.Να κανει τα παντα δηλαδη σταθερα και οικονομικα αλλα να μην λειψει το γκαζι[δεν ψαχνω 0-200 σε 5 δευτερα ,οταν λεω γκαζι να παει ανετα τα 150 και οχι να γριλιζει σαν το μονοκυλινδρο xt660]
Περισοτερο κατι κυριλε ,κατι σαν sport touring.Μαρεσει παρα πολυ το vstrom ,Αλλα δεν ξερω τι γινεται λογο υψους,ειμαι 1.73.Ναι μεν η θεση ειναι μια χαρα[ειχα xt παταγα με τις μυτες οποτε δεν με νοιαζει],απλα οσες φορες το βλεπω το τιμονι ειναι στον θεο,αν παιρνει μετατροπες[να το φερνω πιο κοντα κτλ] θα ηταν τελεια
Μετα εχω δει triple-sbf600 s και δεν ξερω τι αλλο.Περιμενω γνωμες.Ερωτας απο τα πιο μη sport touring ειναι το mt07 αλλα ειμαι εκτος budget