Διαφορες καινουργιες μικρομαλακιες τις λεω εγω, αλλα δεν ειναι καθολου ετσι, αντιθετως ειναι πολυ χρησιμες οταν τις χρειαστεις.
Εχουμε λοιπον:
Μακρυ καρυδακι No 17 της koken στα 3/8'' με πολυγωνη κεφαλη.
Μακρυ καρυδακι No 13 της carolus στα 1/4'' με εξαγωνη κεφαλη.
Αναποδη μετατροπη 1/2'' αρσενικο σε 3/8'' θηλυκο της gedore.
Προεκταση hex (καλα το γραφω?) 1/4'' σε 1/4'' impact της koken.
Προεκτασουλα hex 1/4'' σε 1/4'' της atlet.
Αναλυση αγορων:
Ολες οι αγορες γιναν με βαση να κουμπωνουν επανω στο παλμικο κατσαβιδι μου και μετα σε δευτερη μοιρα στην καστανια.
Τα καρυδακια τα μακρια αγοραστηκαν γιατι μου ειναι πολυ απαραιτητα σε καποιες συγκεκριμενες εργασιες.
Ηθελα αν ηταν εφικτο να ειναι και τα 2 σε 1/4'' για να γλυτωσω οσο μπορω απο το βαρος, αλλα δυστυχως τα 1/4'' καρε βγαζουν μεχρι No 14 οποτε αναγκαστικα το 17αρι παρθηκε σε 3/8" και θα δουλευετε με μετατροπη.
Το 17αρι μου εκατσε καλα που υπηρχε σε koken και ειδικα και σε πολυγωνο, 13αρι ειχε μονο σε carolus οποτε no option κι`εκει.
Η αναποδη μετατροπη αγοραστηκε κατα βαση για να μπορω να προσαρμοζω κατι καρυδακια 1/2'' που εχω και επειδη υπηρχε ηδη η μετατροπη απο 1/4" σε 3/8''.
Δεν ξερω εκει ισως να την πατησα και να ηταν προτιμοτερο να αγορασω καποιον φθηνοτερο ανταπτορα απο hex 1/4'' κατευθειαν σε 1/2'' παρα το gedore που ηταν ακριβουτσικο.
Το hex koken 1/4'' σε 1/4'' το αγορασα γιατι μου γυαλισε(παρ`ολο που εχω αλλους 2, εναν της unior και εναν της carolus).
To μικρο της atlet το πηρα απο σποντα, αρχικα γιατι δεν θυμομουνα και ηθελα κατι αλλο και μετα γιατι ειδα οτι δεν κανει και ξεχαστηκε στις επιστροφες οποτε δεν γαμιεται.
Απο το λιγο που τα επεξεργαστηκα χωρις ακομα να τα εχω δουλεψει μπορω να πω σχεδον με σιγουρια πως οτι πληρωσεις παιρνεις τελικα.
Τι εννοω?
Τα koken και το gedore ειναι φοβερα ποιοτικα, πολυ στιβαρες κατασκευες( ειδικα το gedore) και χωρις καθολου τζογους στα κουμπωματα.
Απο την αλλη πλευρα το carolus μπορω να το χαρακτηρισω επιεικως μετριο (ελπιζω να με διαψευσει αν και δεν το πολυπιστευω).
Τωρα για τα atlet τι να πω, πρεπει να κοιμουνται ορθιοι αυτοι που τα κατασκευαζουν.
Το ανταπτορακι σε κατσαβιδι δεν κουμπωνει γιατι εχει πολυ μικρο κορμο και δεν καταφερνει να 'κλειδωσει' και εναν αλλον ανταπτορα της atlet που πηγα να παρω αρχικα (αυτον που εγραψα παραπανω, το απο 1/4'' σε 1/2'') εμπαινε το καρυδακι μεσα με χιλια ζορια αλλα ειναι κοντοτερη η κεφαλη του atlet με αποτελεσμα παλι να μην μπορει να ασφαλισει η μπιλια και να 'κλειδωσουν', μιλαει για μεγαλο fail 2 στα 2.
Αυτα λοιπον για τωρα!!!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Καινουργιες μυτουλες για τα ηλεκτρικα.
Μπορει να γραφουν bosch επανω αλλα ειμαι σιγουρος πως ειναι της κακιας ωρας.
Μ`αρεσει ομως ο ανταπτορακος που εχουν και η θηκη που τα`χει ολα ομορφα οργανωμενα και ταξινομημενα
Made in vietnam ολε!
11 εβραιους απο το e-shop στο crazy sunday και νομιζω για οποιον ακομα ενδιαφερεται, η προσφορα θα τρεχει μεχρι την επομενη κυριακη.
![]()
Κάποιοι δεν θα καταλάβουν ότι είναι bahco ergo! Δώσε πληροφορίες και για τον κωδικό της αν τον έχει κάπου.
Ο τρόπος αλλαγής κατεύθυνσης είναι ....!![]()
Sent from me using a computer.