Ρε παιδιά το πρόβλημα δεν είναι το παιδί, είναι τα φράγκα.... Το rs είναι του 98 ή 99 και θέλει μόνο δέσιμο... όλα καινούργια και δεν υπάρχει φράγκο!
Υ.Γ Ωραία ήταν Βασίλη!!!!
Ρε παιδιά το πρόβλημα δεν είναι το παιδί, είναι τα φράγκα.... Το rs είναι του 98 ή 99 και θέλει μόνο δέσιμο... όλα καινούργια και δεν υπάρχει φράγκο!
Υ.Γ Ωραία ήταν Βασίλη!!!!
Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα.. τον πόνο μου λέω...
Όλα θα γίνουν με τον καιρό!
Απλώς ρε παιδιά... πουτάνα κρίση μας γάμησες!!!!!!!!!
Τα φράγκα θα βρεθούν.
Χρόνο που θα βρούμε;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δεν θα ηταν άσχημο,ουτε κακο,να βάλει λίστα με τις ελλείψεις που έχει το RS
η μοτοσυκλετα ειναι ακριβο χομπι...ισως απο τα ακριβοτερα αν παμε σε πιο εξειδικευση π.χ. td στο εξωτερικο...
αλλα ακομα και τα ταξιδια...δεν μιλαμε για 200-300χλμ...μιλαμε για χλμ...ειναι θεμα μονο και μονο απο το καυσιμο, και το σερβις μετα...
αν θελησει να ξεκινησει ενας αρχαριος πιστα π.χ., αν βαλουμε την αγορα της μοτοσυκλετας, τον εξοπλισμο (που πρεπει να ειναι καλος γιατι παιζεται το κεφαλι του), καποια μαθηματα ασφαλους οδηγησης, τις συμμετοχες και τα λαστιχα, ξεφευγει το πραγμα...
αν αναλογιστειτε ποσα δινετε ή δινατε για τα μηχανακια ολα αυτα τα χρονια θα κλαψετε για τα οικονομικα μεγεθη...αλλα θα χαμογελασετε με την θυμιση ολων αυτων των συναισθηματων που σας δημιουργηθηκαν ολα αυτα τα χρονια....
το παιδι δεν ειναι θεμα...εγω παω το ιδιο...και ισως πιο γρηγορα απ'οτι πριν...αλλα με περισσοτερη ωριμοτητα...το γκαζι ανοιγει τερμα εκει που πιστευω οτι με παιρνει...οχι ασκοπα ρισκα...και αυτο δεν ειναι θεμα που δημιουργησε το παιδι...ειναι θεμα εμπειριας...
και σταματηστε αυτη την καραμελα με τα παιδια...τα παιδια θα μεγαλωσουν και χωρις πατερα...ή και χωρις μανα...και αν θελουν θα προοδευσουν κιολας...απειρα παραδειγματα απο ορφανα, και απο εγκαταλειμμενα...
αν εσεις ομως δεν ειστε καλα ψυχολογικα θα τα βγαλετε αργα η γρηγορα στο παιδι και στην οικογενεια γενικοτερα και τοτε καλυτερα το παιδι να μην ειχε πατερα...επισης απειρα παραδειγματα με βιαιους, μεθυσους, μονιμα κακοκεφους και απομακρους πατεραδες...
αν το κεφαλαιο μοτοσυκλετα το γουσταρεις πραγματικα, θα το γουσταρεις μεχρι να πεθανεις...οπως κατι παππουδια που εχουν κατι χρεπια και τα καβαλανε μεχρι τα 90 τους...ετσι το βλεπω εγω και νομιζω οτι ισχυει για ολα τα πραγματα...
καντε αυτο που γουσταρετε και σας γεμιζει καθημερινα...η ζωη ειναι μικρη...
Γιατί επιμένετε να το βλέπετε σαν θέμα ασφάλειας; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. Το είπαμε αρκετοί.
Είναι οικονομικό, θέμα χρόνου, άγχους να μην το σηκώσουν το βράδυ κ.α.
Να έχω ένα μηχανάκι "κόσμημα" και να το βγάζω δύο φορές το χρόνο; Να βλέπω μάζωξη τα ΚαΤέΜια τριήμερο στο Βόλο κι εγώ Σάββατο μέχρι τις 6:30 να τρέχω για φροντιστήρια, δραστηριότητες, γιορτές σχολείου, ωδεία, αγώνες Tae Kwon Do κτλ.
Να πληρώνω κερατιάτικα (δεν είπα πως δεν έχω, ευτυχώς) αλλά γιατί;
Να πετάγομαι τη νύχτα επειδή βαράει ο συναγερμός που την καταβρίσκουν οι γάτες κάτω από την κουκούλα, πάνω στη ρόδα;
Και στην τελική μια Κυριακή μου μένει να ηρεμήσω και να δω την οικογένεια μαζεμένη.
Απλά τα γράφω γιατί δεν ανακάλυψα στα 48 μετά από 33 χρόνια πως το μηχανάκι είναι επικίνδυνο.
Ο καθένας για δικούς του λόγους, μπορεί να μείνει χωρίς μηχανή. Ιδανικά για κάποιο μικρό διάστημα.
Τώρα προσανατολίζομαι κάποια στιγμή να πάρω ένα ξεκ@υλωτήρι. Εντουράκι θα είναι... Street θα είναι... θα δείξει.
Απλά θα πάρει κάποιο χρόνο. Το αποδέχτηκα.
Και ξανά προς τη "λόξα (του)" τραβά...
Όχι "αμήχανος" πλέον...
Κάποια στιγμή δεν προλαβαίνει μόνη της η "σωστή γυναίκα" και αναγκαστικά παίρνεις ενεργό ρόλο. Εγώ δεν είχα πρόβλημα όταν ήταν μικρά τα παιδιά. Πήγαινα δύο φορές το μήνα βόλτα. Τώρα έχω που είναι Δημοτικό - Γυμνάσιο.
Εκτός κι αν εννοείς "σωστή γυναίκα" καμιά νταντά 24/7.![]()
Όχι "αμήχανος" πλέον...