Σε παλιότερα μποτάκια TCX που είχα το νούμερο ήταν κανονικό όσο και στα περισσότερα παπούτσια μου (45)
Σε παλιότερα μποτάκια TCX που είχα το νούμερο ήταν κανονικό όσο και στα περισσότερα παπούτσια μου (45)
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Εγω στα tcx που εχω ειμαι 1 νουμερο μικροτερος απο τα κανονικα μου. Κανε υπομονη κ βρες καπου να τα δοκιμασεις, αμαρτια να τα σκασεις κ μετα να ψαχνεσαι να τα σουταρειες
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
ευχαριστω!
Το ερωτημα ανανεώνεται: ποιός έχει για δοκιμή tcx στη θεσσαλονίκη?
Πάρε ένα τηλ τον αντιπρόσωπο να σου πει.
safety doesn't happen by accident
Εγώ έχω τα TCX X-Move σε 45(US 11) και μου είναι μια χαρά,ούτε στενά ούτε φαρδιά.Το ίδιο και τα Alpinestars Ridge(EU 45, US 10,5).Σε αθλητικά(μπάσκετ και running) Nike φοράω επίσης 45.
Τα all star που αναφέρεις είναι λίγο ανώμαλα στα νούμερά τους,έχω 46 έχω και 44,5.
Σε κάθε περίπτωση,ακόμα και αν δε βρεις να τα δοκιμάσεις και τα παραγγείλεις στα τυφλά,δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα...στα περισσότερα ελληνικά μαγαζιά υπάρχει δυνατότητα δωρεάν επιστροφής αλλά και να μην υπάρχει, δεν είναι μεγάλη η χρέωση αν δε σου κάνουν.
10,5 US =44 2/3 EU. Σε κάθε περιπτωση παπούτσια μποτάκια, μπότες αλλά και γάντια θέλουν δοκιμή. Υπάρχουν πολλά πρότυπα και με την διασπορά ανα τον κόσμο (3ο συνήθως) της κατασκευής ακόμα και το ίδιο αντικειμενο (μποτάκια στην προκειμένη περίπτωση) μπορει να εχει διαφορά στο μέγεθος ανάλογα με χρονιά κατασκευής ή τόπο προορισμού. Πχ τα ρούχα σχεδιασμένα για US είναι λίγο πιό άνετα, τα κράνη για Ιαπωνία δεν έχουν το ίδιο σχήμα με αυτά για Ευρώπη κτλ. Την έχω πατήσει σε μπότες μοτο και σε γάντια μοτό αγορασμένα από ιντερνετ.
προς ενημερωση αν καποιος αναζητα το μεγεθος του, τελικα το 42 μου εκατσε ακριβως.
Πήρα τελικά κι εγώ τα falco trek2. Άργησαν αλλά άξιζαν. Πατινάζ.. τέλος!
safety doesn't happen by accident
Αυτά έχουν σταυρούς στη σόλα, τους οποίους πατάς...
Life begins at 45°.